Merhabalar internette tarlusalin zararini arastiriyordum burada yazilanlari okuyup benim gibi olanlari gorunce rahatladim.adet gecikmesinde tarlusali hemen icmeyin derim, benim doktorum yeditepe uni hast dr cem ficicioglu adet gecikmesi sikayetimde vajinal ultrasonda bir sey gormeyince rahim kalinlasmis diyerek tarlusal verdi 1 kutu ictim. 10 gun sonra adet goremeyince esimin yonlendirmesiyle amerikan hastanesinde bulent urmana gittim ve hamile oldugumu ogrendim,gebelik kesesi gorundugune gore 4-5 haftalikmis. Cem beyin kan testi yapmasi gerekiyormus ama ihmal etmis. Bulent bey bir sikinti olmaz dedi ama icim rahat degil internetten arastiriyorum, bu sitede bu konuda yazmis insanlara cok tesekkur ederim.hamileliginde tarlusal icip cocugu saglikli olanlarin destegine ve bilgisine ihtiyacim var, siz siz olun kamda negatif gebelik gormeden tarlusal icmeyin, hatta kanda test icin de bekleyin dollenmeden 1 hafta sonra belli olabiliyormus ancak.
Merhabalar internette tarlusalin zararini arastiriyordum burada yazilanlari okuyup benim gibi olanlari gorunce rahatladim.adet gecikmesinde tarlusali hemen icmeyin derim, benim doktorum yeditepe uni hast dr cem ficicioglu adet gecikmesi sikayetimde vajinal ultrasonda bir sey gormeyince rahim kalinlasmis diyerek tarlusal verdi 1 kutu ictim. 10 gun sonra adet goremeyince esimin yonlendirmesiyle amerikan hastanesinde bulent urmana gittim ve hamile oldugumu ogrendim,gebelik kesesi gorundugune gore 4-5 haftalikmis. Cem beyin kan testi yapmasi gerekiyormus ama ihmal etmis. Bulent bey bir sikinti olmaz dedi ama icim rahat degil internetten arastiriyorum, bu sitede bu konuda yazmis insanlara cok tesekkur ederim.hamileliginde tarlusal icip cocugu saglikli olanlarin destegine ve bilgisine ihtiyacim var, siz siz olun kamda negatif gebelik gormeden tarlusal icmeyin, hatta kanda test icin de bekleyin dollenmeden 1 hafta sonra belli olabiliyormus ancak.
Suan hala bekliorum hanimlar . 17 sinde dr gittim kanda negatif cikti alttan ultrasyonda pco cikti dr tarlusal verdi dedigim suan 8 gun bitti 9 a baslicam hala tik yok test yaptim negatif cikti 10 gune kadar beklicem bakalim.burda yazilanlari o kadar umutlaniyorum ki hayirlisi ya ins benimde yuzumu guldurur Rabbim.tam 70 gundur olamiyorum
stres yapmayın bende sizinle aynı durumdayım. uygun tedaviler ile ve Allah'ın izniyle inşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz.
Kızlar maalesef bebeğimi kaybettim
Dusuk riski vardı rahimde kanama nedeniyle ağrıli ve kirmizi kanamaya dondü önce prolut depot ve protestan ile önlemeye çalıştılar düşüğü Ama olmadı kürtajla aldılar bugun
Çok üzgünüm.3,5 yasında bir oğlum var bu 2. Hamileliğimdi.klomenle hamile kalmıştım ve döllenmeden bir hafta sonra hamile oldugumu bilmeden tarlusal içmiştim basından beri kahverengi lekelenme vardı
Eğer kısmet olsaydı 11 Ocak'ta kalp atışını duyacaktik napalim her şey Allah'tan
Dusuk oldu diye korkum var artık 3 ay sonra deneyebilirmisiz
Sizce dusuk bir daha olur mu olmaması icin ne yapmak gerek
Kızlar maalesef bebeğimi kaybettim
Dusuk riski vardı rahimde kanama nedeniyle ağrıli ve kirmizi kanamaya dondü önce prolut depot ve protestan ile önlemeye çalıştılar düşüğü Ama olmadı kürtajla aldılar bugun
Çok üzgünüm.3,5 yasında bir oğlum var bu 2. Hamileliğimdi.klomenle hamile kalmıştım ve döllenmeden bir hafta sonra hamile oldugumu bilmeden tarlusal içmiştim basından beri kahverengi lekelenme vardı
Eğer kısmet olsaydı 11 Ocak'ta kalp atışını duyacaktik napalim her şey Allah'tan
Dusuk oldu diye korkum var artık 3 ay sonra deneyebilirmisiz
Sizce dusuk bir daha olur mu olmaması icin ne yapmak gerek
Canım ben düşükten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Çok şükür şimdi 18. haftamın içindeyim.
Canım ben düşükten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Çok şükür şimdi 18. haftamın içindeyim.
Peki adet düzensizliğn varmiydii bnm varr tarlusalsiz adet göremiyorum 3 ay once dusuk yaptim ..glifor diye bir hap kullaniyordum onun sayesinde dedi doktor
Allah tamamina erdirsin canim saglikla kucagina alirsin insallah
Kurtaj olmus muydun dusukten sonra
slm arkadaşlar bende pko hastasıyım 1 tüp bebek düşük 2. tüp tutmadı yumurtalar yüksek dozla bile büyümüyordu doktorum geçen yıl nisan ayında dirillink diye bi amaliyat önerdi oldum kendiliginden gebe kalabilirsin dedi ama 9 ay geçtı olmadı ve ben kasım 11 de adet gördüm bidaha olmadım tedaviye başlayacam adet olmadım test yapıyorum çıkmıyor doktorum test yaptıysan farlutal kullan gel dedi kullandım 12 gün geçtı yine yok ve test yaptım pozitif çıktı kandada çıktı keseyide gördüm 5 haftalık dedi kalp atışları için gidecem 10 martta inşallah haptan dolayı bişey olmaz bebegime
canım saol içimi rahatlattınCanım ben de tarlusal kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktorum o hapın bebeği iyice yapıştırdığını söyledi :) Bir de zaten erken dönemde içtiğimiz için zararı yokmuş
canım saol içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?