Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?
Merhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?
Tarlusal kullanıp bittikten sonra mı 13 gün geçti yoksa adetin mi canım? Benim de adetim 2 hafta oldu geçeli doktor tarlusal verdi 3 gün oldu biteli ama hala adet olmadım ve belirti de yok. Hamile kaldınız mı bu şekilde?