Tarot acilimi yapiyorum

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
Arkadaslar merhaba .bu islerin cok basindayim..isteyene tarot acilimi yapiyorum benim icinde antreman olucak iliski(ask) durumunuz ve genel olabilir adinizi ,sorunuz burcunuz ve yasiniz da olursa tadindan yenmez..:dondurma:ne kadar dogru ve fazla bilgi verirseniz sonuclar okadar iyi olur :)yorumlarimin tutup tutmadigini da sayfada belirtirseniz de konu basligi altinda paylasirsaniz cok mutlu olurum..:KK200::KK25:

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba ..bu islerin cok basindayim..isteyene tarot acilimi yapmak istiyorum benim.icinde anrteman olucak ask uyumu ve genel olabilir adinizi ve sorunuz alayim..mumkunse cevabi evet yada hayir olucak sorular sormayin.ornek:sevgilimle barisacakmiyiz gibi..yorumlarim tutup tutmadigini da belirtirseniz de sevinirim hadi bakalim.

Ay bana da yapar mısınız özelden yazsam?

Arkadaslar merhaba ..bu islerin cok basindayim..isteyene tarot acilimi yapmak istiyorum benim icinde antreman olucak ask uyumu ve genel olabilir adinizi ,sorunuz burcunuz ve yasiniz da olursa tadindan yenmez..:dondurma:mumkunse cevabi evet yada hayir olucak sorular sormayin.ornek:sevgilimle barisacakmiyiz gibi..yorumlarim tutup tutmadigini da belirtirseniz de konu basligi altinda paylasirsaniz cok mutlu olurum..:KK200::KK25:
cnm banada bakar misin

Back
X