Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana daaKartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Canim kartlarinda gecmisinde bir bunalim yasadigin gorunuyor zor gunler yasayip birilerindn dusmanliklar gormussun. Kotu niyetli kisilerden dolayi bazi yikimlar yasamis olabilirsin ama bu deneyimlerin hepsi seni donusmek yolunda yasanilmasi gereken seylermis en kotu seyleri yasamissin ve bundan sonra iyi seyler olucak. Safaktan onceki karanlik diyebiliriz buna. Seni bu siralar ani bir degisim bekliyo kendini kapatip guvenli gordugun o kabuk yikilicak bunlari felaketmis gibi algilama bunun ardindan yukten kurtulmus rahatlamis hissine ve aydinliga kavusucaksin. Onunde yeni olanaklar var ve risk alip mucadele etmen gerek. Gelecegin konusundada kaygilarin var hayallerin var tamamen icinde yasadigin korkularin. İliski is sinav gibi konularda olabilir sezgilerin rehberin olucak geleceginde ic sesine guven.Bana bakarmisin
Gecmisinde hayatinda yeni bir gecis yapmis olabilirsin ve bu olumlu manada olmus. Egitim alma bilgilenme seklinde kendini gelistirmis ve bu konudada deneyimli dogru yolu gosteren bir buyugunden yardim almis olabilirsin. Dinsel ve maneviyat konulari hayatinda hakim olmus. Suandada hayatina etki eden hukukla yada bilimle alakali bir erkek var. Dostluguda dusmanligida guclu birisi. Sana bir yardimi dokunabilir. Yada hayatina girecek biriside olabilir 40yas ve ustu bi erkek olucak bu geleceginde ise mucadeleye bi sure mola vericeksin basarmissin meydan okumussun birseylere fakat basarinin rahatligiyla rehavete kapilma her anlamda onlemlerini yinede al sana karsi bir rakibin zafere ulasamicak. İletisim konusunda dikkatli ol dinlen ve enerjini topla diyor kartlarinbana daa
Canim kartlarinda gecmisinde bir bunalim yasadigin gorunuyor zor gunler yasayip birilerindn dusmanliklar gormussun. Kotu niyetli kisilerden dolayi bazi yikimlar yasamis olabilirsin ama bu deneyimlerin hepsi seni donusmek yolunda yasanilmasi gereken seylermis en kotu seyleri yasamissin ve bundan sonra iyi seyler olucak. Safaktan onceki karanlik diyebiliriz buna. Seni bu siralar ani bir degisim bekliyo kendini kapatip guvenli gordugun o kabuk yikilicak bunlari felaketmis gibi algilama bunun ardindan yukten kurtulmus rahatlamis hissine ve aydinliga kavusucaksin. Onunde yeni olanaklar var ve risk alip mucadele etmen gerek. Gelecegin konusundada kaygilarin var hayallerin var tamamen icinde yasadigin korkularin. İliski is sinav gibi konularda olabilir sezgilerin rehberin olucak geleceginde ic sesine guven.
canim kartlarin cok guzel geldi gecmisinde cok guzel bir sans yakalamissin maddi konularla ilgili bir sans. Caba harcayarak kazanilan uzun vadeli bir maddiyat olmus konforlu rahat zevkli bir yasamin baslangici yapilmis. Simdide hayatin ayni guzelliklerle devam ediyo. Ekonomik acidan kendini guvenceye almis yasam enerjisi artmis saglikli mutluluk icinde bir yasamin var. Dusler gercege donusmus diyebiliriz. İcinde bulundugun donemde her turlu guzellige kavusabilmek icin sartlarin hazir durumda. Gelecegindede uyumlu bir donem gorunuyor. Olaylara isinize ve herseye belli dengeli tutarli yaklastiginiz takdirde basari sizin. Saglik konulari cok pozitif. İs yasaminda daha yaratici olabilirsiniz. Sorunlar varsa verecegin kararlarla cozume ulasicak. Hersey senin ruhuna ve kararlarina bagli dengeyle yaklastigin herseyi cozume kavusturucaksinBana da
falin tutarli miydi canimCanim bide esim icin bakarmisin cok rica ediyorum lutfen
Teşekkür ederim bebeğim. Öpücük :)canim kartlarin cok guzel geldi gecmisinde cok guzel bir sans yakalamissin maddi konularla ilgili bir sans. Caba harcayarak kazanilan uzun vadeli bir maddiyat olmus konforlu rahat zevkli bir yasamin baslangici yapilmis. Simdide hayatin ayni guzelliklerle devam ediyo. Ekonomik acidan kendini guvenceye almis yasam enerjisi artmis saglikli mutluluk icinde bir yasamin var. Dusler gercege donusmus diyebiliriz. İcinde bulundugun donemde her turlu guzellige kavusabilmek icin sartlarin hazir durumda. Gelecegindede uyumlu bir donem gorunuyor. Olaylara isinize ve herseye belli dengeli tutarli yaklastiginiz takdirde basari sizin. Saglik konulari cok pozitif. İs yasaminda daha yaratici olabilirsiniz. Sorunlar varsa verecegin kararlarla cozume ulasicak. Hersey senin ruhuna ve kararlarina bagli dengeyle yaklastigin herseyi cozume kavusturucaksin
falin tutarli miydi canim
ay bende istiyorruummm lütfeennnTamam cnm az sonra bakmaya devam edicem
Esin icin cektimCanim tutmak ne kelime hayatimi anlatmissin o yüzden esim icinde istedim zaten
Esin icin cektim
Esinin gecmisinde bazi zaaflari varmis ozellikle maddi anlamda asiri duskunlukler. Sehvet para gibi konulara karsi bazi bagimliliklar yasamis olabilir ego on plandaymis ve birseye karsi baglilik olusmus ozgurlugunden feragat etmis bogun egmis olabilir. Suan ise beceri ve ozguven evresinde. Kendi kaderinin iplerini eline almis var olan potansiyelini kullanicak. Enerjisini dogru kullanirsa projelerinde basari gorunuyor. Ozguvenini yuksek tutarsa olumsuz imkansiz gorunen seyler asilicak. Hedefe odakli yeni bir donemin baslangicinda suan. Gelecekte yine bazi tatsiz olaylar yasayabilir maddi yonden biraz yoksunluk cekebilir kaybettigi seyler genelde maddi seyler kart ona bu konularda cok dikkatli hareket etmesini soyluyor.
Eskiden cok savas verdigin birseyler olmus ve hepsine gecmisine gozunde buyutup elde ettigin hedefine sirt donmussun o konu sende hayal kirikligida yaratmis olabilir umutsuz ve yorgun hissetmissin ancak simdi gunes gibi parlicagin gunler yakin. Kotu donem bitiryor ve sana basariyi getiriyor. Ektigin herseyin kariyer konusunda odulunu karsiligini aliyorsun. Planlarin varsa asla vazgecme altin bir gelecege onlar sayesinde kavusucaksin. Geleceginde ise 40yas ustu varlikli bir erkek var. Sana yardimda bulunucak birisi olmakla beraber birlikte calisacagin biriside olabilir. Patronun olmasi muhtemel yada ortaklik gibi birseyler soz konusu o adamin destegini alicaksinBanada bak iş durumuma