Bana da bakar misin :)Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Bayanlar uzun suredir sitede yoktum yazan arkadaslar kusura bakmasinlar. Hayat telasi kosturmaca,egitim,cocuk... kendimi gelistirmek icin biraz yalniz kendimle kalmak, okumak, kosturmak durumundaydim. İsteyen arkadaslara tek kart cekmeye devam edicem. Yetisebildigim kadar artik. Lutfen bilgilerinizi yazin ve net bir konu belirleyin ona gore kart cekip yorumyayim. Yazan kisilerin tarihleri cok eski kalmis yeniden, sifirdan baslayalim. Sevgiler
Evliyim adim Fikriye 28 yaşımdayım bi çocuğum var kpss girdim çıktım. Esin kaptan.iş hayatımı merak ediyorum.ve esim bu yıl evine gidip gelecekmi.düzenli olacakmı bu yıl işlerimiz.Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
koç burcu yükselen ikizler 29 yaşındayım evliyim bebek odak noktanız olabilir teşekkürler :)Bayanlar uzun suredir sitede yoktum yazan arkadaslar kusura bakmasinlar. Hayat telasi kosturmaca,egitim,cocuk... kendimi gelistirmek icin biraz yalniz kendimle kalmak, okumak, kosturmak durumundaydim. İsteyen arkadaslara tek kart cekmeye devam edicem. Yetisebildigim kadar artik. Lutfen bilgilerinizi yazin ve net bir konu belirleyin ona gore kart cekip yorumyayim. Yazan kisilerin tarihleri cok eski kalmis yeniden, sifirdan baslayalim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?