tarot bakabilirim

Bayanlar uzun suredir sitede yoktum yazan arkadaslar kusura bakmasinlar. Hayat telasi kosturmaca,egitim,cocuk... kendimi gelistirmek icin biraz yalniz kendimle kalmak, okumak, kosturmak durumundaydim. İsteyen arkadaslara tek kart cekmeye devam edicem. Yetisebildigim kadar artik. Lutfen bilgilerinizi yazin ve net bir konu belirleyin ona gore kart cekip yorumyayim. Yazan kisilerin tarihleri cok eski kalmis yeniden, sifirdan baslayalim. Sevgiler

25 yaşındayım burcum boğa,
eski sevgilim bana geri dönmek istiyor ama güven problemi yaşıyorum beni seviyor mu gerçekten ve genel olarak lütfen

24 yaşım burç başak yükselenim akrep
aşk hayatım nasıl olacak. ? lütfen çok ihtiyacım var :)
şimdiden teşekkür ederim.

Bilgilerimi yazmadım yaşım 18 burcum aslan yükselenim akrep geleceğim odak noktası olsun uni sınavına giricem

Merhaba bende rica ediyorum.
40 Yaşındayım
Balık burcuyum
Sorum ; Sevdiğim ile birliktelik var mı?

37 yaşındayım
boğa burcuyum evliyim ve bir kızım var.
iş ve evllişk hayatımın yönünü merak ediyorum.

Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Evliyim adim Fikriye 28 yaşımdayım bi çocuğum var kpss girdim çıktım. Esin kaptan.iş hayatımı merak ediyorum.ve esim bu yıl evine gidip gelecekmi.düzenli olacakmı bu yıl işlerimiz.

koç burcu yükselen ikizler 29 yaşındayım evliyim bebek odak noktanız olabilir teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…