canımm evet etki eden erkek Chp den milletvekili danısmnı bana genclik kolları teklifi etti birde tekrar bakar mısın iliskim yok benim ask istiyorm hoslandıgım oldu ama sevmiyo adı serdar bana bi bakar mısın?? biliyosn bu isiKartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Uzun zamandır giremiyor tam da yaklaşmıştı bana tüh :)Ozur dilerim beklettim arkadaslar malum cocuk isler filan olunca bi turlu sira gelmedi yarin insallah telafi edicem
Tatlım bende istiyorummmm lütfetmişti. sana zahmet olmazsa tabiOzur dilerim beklettim arkadaslar malum cocuk isler filan olunca bi turlu sira gelmedi yarin insallah telafi edicem
benim tarotumada bakabilirmisiniz lütfen :)Tamam cnm az sonra bakmaya devam edicem
Banada bakarmısınnKartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?