tarot bakabilirim

Canım bana da bakabilir misin terazi burcuyum 4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim akrep
Simdiden çok teşekkür ederim bu mevzuyu çok merak ediyorum bana dönecek mi diye

Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
canımm evet etki eden erkek Chp den milletvekili danısmnı bana genclik kolları teklifi etti birde tekrar bakar mısın iliskim yok benim ask istiyorm hoslandıgım oldu ama sevmiyo adı serdar bana bi bakar mısın?? biliyosn bu isi

Merhaba arkadasim banada bakabilirmisin tarot? Bu yil evlilige gidebilecegim ciddi beraberlik yasayabilecgim kisiyle karsilasacakmyim gorustgum bri var gibi ama o tekirdagda o bu kis ben ist bu ksyle olan ciddiyte donermi baska kismtlerimde var kim le gerck aski yakalrim tip burc yas aralgi sorum bu?

Benim herhangi bir sorunum yok özel bir sorun fln da genel olarak istiyorum lim Bakiyo sa artık bakabilir mi 2 hafta oldu nerdeyse

Selam oZdEnIzEr 23 yasinda aslan burcuyum. Erkek arkadaşımla henuz ayrildik, 28 yasinda akrep. Rica etsem iliskimiz uzerine gelecegi vs seklinde bakabilir misin?

Ayy bu başlığı nasıl kaçırmışım
Boş bi vaktinde bana da bak lütfen konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…