Tarot bakalim :)

Canim bi kac kisi daha var ozel mesaj atan onlara bi bakiyim sirayla sanada donucem mutlaka, hatta istersen sende ozel mesaj at ordan takip etmesi daha kolay oluyor bana.

ben mesaj atmıştım ama gelmedimi acaba?

Geldi canim siraya aldim, cok tesekkur ederim ilginize bi cok kisi var sirada bastan salma olmasin diye ugrasarak bakiyorum. seninkinede bakicam bu aksam olurmu bilmiyorum ama mutlaka geri donus yapicam :)

tamam tesekkur ederım kolay gelsın

Geldi canim siraya aldim, cok tesekkur ederim ilginize bi cok kisi var sirada bastan salma olmasin diye ugrasarak bakiyorum. seninkinede bakicam bu aksam olurmu bilmiyorum ama mutlaka geri donus yapicam :)

Beni atlamadın inşallah :) heyecanla bekliyorum..

Kizlar hepinizin ilgisine ve baktigim fallara geri donusunuz icin tesekkur ederim. Bi kac kisi daha var sirada ama musadenizle onlarida yarin yorumlayacagim. Tekrar hepinize tesekkur ederim :)

merhabalar, banada bakarmısınız, bende size bakabilirim, tarot kahve ya da deste ne isterseniz artık
bakmanız için hangi bilgileri istiyorsunuz özelden msj atayım

buradan da teşekkür edelim :) 35 yaş fazla kaçtı ama gerisi güzeldi

slm bende baktırmak istiyorum ama özel msj atamıyorum sizin gibi bende bu siteye yeni katıldım

Kizlar tesekkur ederi yogun ilginize ve yaptiginiz yorumlara. Bekleyen yorumlar var onlarada bugun geri donus yapicam insallah

Son düzenleme:
canım süpersin...mahkeme olayı duymak istediğim şeydi...olumlu çıkmasına sevindim

emeğine ,enerjine sağlık...tuzlu su veyahut sirkeli suyla durula vücüdünü bakım yaptığın günlerde

ağırlığını alır...öptüm...

hic duymamistim bu sirke veya tuz olayini, tesekkur ederim paylastigin ve ayrica yaptigin yorum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…