Canim bi kac kisi daha var ozel mesaj atan onlara bi bakiyim sirayla sanada donucem mutlaka, hatta istersen sende ozel mesaj at ordan takip etmesi daha kolay oluyor bana.
Canim bi kac kisi daha var ozel mesaj atan onlara bi bakiyim sirayla sanada donucem mutlaka, hatta istersen sende ozel mesaj at ordan takip etmesi daha kolay oluyor bana.
ben mesaj atmıştım ama gelmedimi acaba?
Geldi canim siraya aldim, cok tesekkur ederim ilginize bi cok kisi var sirada bastan salma olmasin diye ugrasarak bakiyorum. seninkinede bakicam bu aksam olurmu bilmiyorum ama mutlaka geri donus yapicam :)
Geldi canim siraya aldim, cok tesekkur ederim ilginize bi cok kisi var sirada bastan salma olmasin diye ugrasarak bakiyorum. seninkinede bakicam bu aksam olurmu bilmiyorum ama mutlaka geri donus yapicam :)
Selam kizlar :)
Bi suredir Tarot bakiyorum yalniz surekli tanidigim insanlar oldu bunlar, simdi tanimadigim insanlara bakip birazdaha gelistirmek istiyorum kendimi.
Isteyen olursa seve seve bakarim :) Ozel mesaj atarsaniz ordan yorumlarinizi gonderirim.
Sevgiler
tamamdır bekliyoruz, 2. mesajımı da gönderdim :)
slm bende baktırmak istiyorum ama özel msj atamıyorum sizin gibi bende bu siteye yeni katıldım
buradan da teşekkür edelim :) 35 yaş fazla kaçtı ama gerisi güzeldi
canım süpersin...mahkeme olayı duymak istediğim şeydi...olumlu çıkmasına sevindim
emeğine ,enerjine sağlık...tuzlu su veyahut sirkeli suyla durula vücüdünü bakım yaptığın günlerde
ağırlığını alır...öptüm...
tamam tesekkur ederım kolay gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?