- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
hic duymamistim bu sirke veya tuz olayini, tesekkur ederim paylastigin ve ayrica yaptigin yorum icin
bakım işini bitirdikten sonra duşunu al..1 litre suya yarım çay bardağı sirke ekle vücüdünu ovala
saçına da dök yararı bile olur saça ...sonrada ellerini 1 yemdk kaşığı tuzla birkaç dakka ov sonra durula
mis gibi olursun ..yapaabilirsen hergün...yapamassan ağırlık hissetiğinde yapsan dda olur
yoksa o negatif vucüdüünda toplanır yatağA DÜŞERSİN MAZZALLAH..hiç anlamassın neden olduğunu
Valla cok tesekkur ederim, hep soylerlerdi okurdum Tarot bakanda agirlik olur diye, bende baktigim zaman agirlik oluyordu ama fazla abartilacak kadar degil. Ama gecen gun cok fazla ugrasinca kartlarla inan yerimden kalkamadim dun ve aksam kizimla birlikte saat 8 de uyudum yorgunluktan. Dedigin seyi kesinlikle yapicam cok tesekkur ederim :)
Merı sana ozel mesaj gonderdım bak bı tarotla iligili
Tamam simdi gordum, cok mesaj geldi arada kaynamis. Birazdan bakar gonderirim cevabini :)
canım bu tam 25.mesajım sırf sana msj atabilmek için iki gündür 25 yapmaya çalışıyorum bakarsan çok sevinirim özelden msj atıyorumSelam kizlar :)
Bi suredir Tarot bakiyorum yalniz surekli tanidigim insanlar oldu bunlar, simdi tanimadigim insanlara bakip birazdaha gelistirmek istiyorum kendimi.
Isteyen olursa seve seve bakarim :) Ozel mesaj atarsaniz ordan yorumlarinizi gonderirim.
Sevgiler
canım mesaj attım sabırsızlıkla ve heycanla bekliyorum bende kahve falı bakıyorumForumu geziyorum ay nereye cevap verecegimi bilemedim :)) donucem kizlar
canım mesaj attım sabırsızlıkla ve heycanla bekliyorum bende kahve falı bakıyorum
Canım falın için çok teşekkür ederim yüreğine sağlık çok güzel bakıyosun
Bana da bakabilir misin?
Selam kizlar :)
Bi suredir Tarot bakiyorum yalniz surekli tanidigim insanlar oldu bunlar, simdi tanimadigim insanlara bakip birazdaha gelistirmek istiyorum kendimi.
Isteyen olursa seve seve bakarim :) Ozel mesaj atarsaniz ordan yorumlarinizi gonderirim.
Sevgiler
Selam kizlar :)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?