Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tarot bakanlara bir sorum olacak. Lütfen bakar mısınız?
Tarot bakıyorum ama kendime bakamıyorum. 'Okulum bittikten sonra ki durumum ne olacak?' diye sordum ve kart çektim. İmparatoriçe kartı geldi. Bunu nasıl yorumlayabilirim? Anlamı ne olabilir?
Merhaba tarot bakiyosaniz benimkine de bakar misiniz ? Üniversiteyi kazana bilecek miyim ve aşk hayatim nasıl olacak ? Lütfen ismim nihal bu arada yay burcuyum
Merhaba tarot bakiyosaniz benimkine de bakar misiniz ? Üniversiteyi kazana bilecek miyim ve aşk hayatim nasıl olacak ? Lütfen ismim nihal bu arada yay burcuyum
Tarot bakıyorum ama kendime bakamıyorum. 'Okulum bittikten sonra ki durumum ne olacak?' diye sordum ve kart çektim. İmparatoriçe kartı geldi. Bunu nasıl yorumlayabilirim? Anlamı ne olabilir?
Tarot falı gerçekten çıkıyor mu? Yesilköyde bi abla baktı çokta güzel seyler söyledi ama tarot falına çok inanmadım ben. Kadın tarot la olacak dediği şeyler için tarih bile verdi. Küba cafe esra. Giden varmı ona?