begum2210 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 4 Haziran 2018 5 3 1 30 5 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi begum2210 #1 Tarot bakıyorum,genel açılım,aşk açılımı,ilişki açılımı açabiliyorum :) Fal bakmayı bilen varsa karşılıklı bakalım :) Ne baktığını belirtirse sevinirim :)
Tarot bakıyorum,genel açılım,aşk açılımı,ilişki açılımı açabiliyorum :) Fal bakmayı bilen varsa karşılıklı bakalım :) Ne baktığını belirtirse sevinirim :)
G geceninkralicesi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ekim 2017 3.276 3.056 133 5 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi begum2210 #2 begum2210 .!.: Tarot bakıyorum,genel açılım,aşk açılımı,ilişki açılımı açabiliyorum :) Fal bakmayı bilen varsa karşılıklı bakalım :) Ne baktığını belirtirse sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Çok güzel baktın, ağzına sağlık. Çoğu doğru :)
begum2210 .!.: Tarot bakıyorum,genel açılım,aşk açılımı,ilişki açılımı açabiliyorum :) Fal bakmayı bilen varsa karşılıklı bakalım :) Ne baktığını belirtirse sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Çok güzel baktın, ağzına sağlık. Çoğu doğru :)