- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
50 tl verip saf oldugunu anladınNerde derken? Eve de gelir, fakat ben uzakta oturdugum icin telefon ustu yaptim..
Insan bazen yakindaki dusmani bile tanimiyor simdi hersey kafamda netlesti ve dedimki vaybee ben ne cok safmisim
Fallar doğru çıkmaz. Sadece atan kişinin tutturma ihtimalidir doğru çıkan. Kimseye geleceğin bilgisi verilmemiştir. Kimse geleceği bilemez. Fallara inanmayın. Bu insanlara da para kazandırmayın.
50 tl benim icin hic bisey.. turkiyedeki insanlara 50.tl.cokmu bilemicrm.ama.benim.icin deyil.50 tl verip saf oldugunu anladıniyimis
Peki.kadinij soyledikleri nasil.cikti? Ve 4 ay icersinde boyle soyle.olucak dedi neden dogru cikti. Evet bazen inanmamak lazim.ama.nedemisler falsizda kalma
Türkiye'deki insanlara 50 tl çok canım.50 tl benim icin hic bisey.. turkiyedeki insanlara 50.tl.cokmu bilemicrm.ama.benim.icin deyil.
50 tl benim icin hic bisey.. turkiyedeki insanlara 50.tl.cokmu bilemicrm.ama.benim.icin deyil.
50 tl verip saf oldugunu anladıniyimis
Türkiye'deki insanlara 50 tl çok canım.
Sen en iyisi yaşadığın yerdeki insanlara sor daha önce baktırmışlar mı vs vs vs
Ben yurtdisindayim.. burda bakani tanimiyorum50 tl zaten pahlı değil bikeren....
50 tl pahalı, 20 liraya tarot bakıyor millet...
Kendi reklamını mı yapıyorsun bana mı öyle geldi acaba...
Kimse zorlamiyor inanmana canimGerçekten geleceği söyleselerdi falcılık 50 tl olmazdı
Falcılardaki mantık hatası
Gerçekten geleceği görse falcı kendine fal bakıp dünyadan göçeceği tarihi görüp tatile çıkardı oturup 50 tlye fal bakcağınaGerçekten geleceği söyleselerdi falcılık 50 tl olmazdı
Falcılardaki mantık hatası
Kimse zorlamiyor inanmana canim
Ay ne kadar igrencsiniz. Gercekten.. admine soyleyin bu konuyu silsin... ne omyargili insanlarsinizz..saygisizReklam yapman için o sana kaç lira teklif etti?))
Gerçekten geleceği görse falcı kendine fal bakıp dünyadan göçeceği tarihi görüp tatile çıkardı oturup 50 tlye fal bakcağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?