- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Admin bu konuyu silebilir. Bos yere insani onyargili yapiyorsunuz saygisizlar
Adminnnnnn pardon bayan konuyu silmenizi söylememi emretti.))@Mune birde bana saygısız dedi..çok gücüme gitti..ben intihar etmeye gidiyomAy ne kadar igrencsiniz. Gercekten.. admine soyleyin bu konuyu silsin... ne omyargili insanlarsinizz..saygisiz
Lutfen git inthar etAdminnnnnn pardon bayan konuyu silmenizi söylememi emretti.))@Mune birde bana saygısız dedi..çok gücüme gitti..ben intihar etmeye gidiyom
Burasi fal kutusumu dedin?Hahaha ayyyy)))Nedenki burda fal kutusu degilmi yanlis yere mi actim pardon
Enazinda ben yurtdisinda dogdum varos..Burasi fal kutusumu dedin?Hahaha ayyyy)))
Bos bos otura otura evde kufuklendinBurasi fal kutusumu dedin?Hahaha ayyyy)))
Ahhhhh bana yurt dışı havası atıyor birde varoş diyor..Allahım nerelere gitsem:))))Enazinda ben yurtdisinda dogdum varos..
GiderkenAdminnnnnn pardon bayan konuyu silmenizi söylememi emretti.))@Mune birde bana saygısız dedi..çok gücüme gitti..ben intihar etmeye gidiyom
Ahhhhh bana yurt dışı havası atıyor birde varoş diyor..Allahım nerelere gitsem:))))
Süpersin canım sağol. Bende sana cennetten bir köşk ayarlarım söz
50 tl benim icin hic bisey.. turkiyedeki insanlara 50.tl.cokmu bilemicrm.ama.benim.icin deyil.
Enazinda ben yurtdisinda dogdum varos..
Gizzz bu ıngilterenin havası var ya hep yağmur hep yağmur kufuklendim sonunda ne edek:)))saf olduğunu falcıdan öğrenen arkadaş sana varoş ve küfüklendin dedineden küfüklendin ki
Gizzz bu ıngilterenin havası var ya hep yağmur hep yağmur kufuklendim sonunda ne edek:)))
Bir tarot attırır öğrenirim başka nedeni varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?