tarot baktirmak isteyenler

Bugun kimseden mail alamiyorum bir sorun var gibi sudenazsukaran @gmail.com olacak.en kisa zamanda ise buradan ozelden cvp verecegim

Arkadaslar hepinize ayni anda bakamam oncelikle hangi konuda yorum almak istediginiz ile alakali bir ozet yazarsaniz bilgi amacli size daha iyi yardimci.olurum o konuda kartlarinizi cekerek yorumlar mailinize cvp yazarim

Arkadaslar hepinize ayni anda bakamam oncelikle hangi konuda yorum almak istediginiz ile alakali bir ozet yazarsaniz bilgi amacli size daha iyi yardimci.olurum o konuda kartlarinizi cekerek yorumlar mailinize cvp yazarim

Aşk hayatıma baksan yeterli bi sevgilim yokta

Nehircim,böyle bir soru sorulmaz tarota.Örnegin daha kalici bir iliski icin suan ne yapabilirim gibi olmali.Senin sorun ile yaklasirsan kartlara dogru cvplar alamazsin.

Nehircim,böyle bir soru sorulmaz tarota.Örnegin daha kalici bir iliski icin suan ne yapabilirim gibi olmali.Senin sorun ile yaklasirsan kartlara dogru cvplar alamazsin.

O zaman şöyle sorayım hoşlandığım biri var tanışmak istiyorum bir adım atıcım inşallah bununla ilgili bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…