- Konu Sahibi emptychild
-
1-paranın onlusu
2-paraların şövalyesi
3-kupaların kralı
4-kılıçların yedilisi
5-kılıçların şövalyesi
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların onlusu
9-münzevi
10- karar
12.ekim.1984 doğumluyum. evlilikle ve işe girmemle ilgili gelişmeler var mı? özellikle evlilikle ilgili gelişme var mı diye bakarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
merhaba banada bakarsanız sevinirim 1 ay sonra yeni bir işe başlıyorum benim için iyi olcak mı işlerim rast gitcek mi bunu merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden:)
0-ters gelen imparator
1-düz gelenkılıç dokuzlusu
2-ters gelen kupa kraliçesi
3-düz gelen kupa beşlisi
4-ters gelen kupa ikilisi
5-ters gelen kader çarkı
6-ters gelen ölüm
7-düz gelen kupa yedilisi
8-düz gelen para üçlüsü
9-düz gelen güneş
10-düz gelen kupa kralı.
şimdiden teşekkürlerr:)
canım az önce seçtim kartlar kelt açılımı değildi internetten seçiyorumda kartları şimdi kelt açılımını buldum bunlarıda yorumlayabilirmisiniz
şimdiden çok teşekkür ediyorum.
paraların yedilisi
kupaların altılısı
kupaların kızı
kılıçların birlisi
kılıçların onlusu
asaların sekizlisi
asaların dokuzlusu
asaların onlusu
büyücü
imparatoriçe
canım rica etsem bunuda kızkardeşim için bakarmısın oda sınavlara hazırlanıyo da kazanıp atanacakmı
paraların kraliçesi
kupaların dörtlüsü
kupaların dokuzlusu
kupaların kızı
kılıçların üçlüsü
kılıçların altılısı
kılıçların kıralı
imparator
araba
yıldız
şimdiden çok teşekkür ederim
benimde falıma bakarmısınız.
1.ters gelen para üçlüsü
2.ters gelen değnek dörtlüsü
3.değnek üçlüsü
4.ters gelen kupa ası
5.ermiş
6.ters gelen kupa prensi
7.kupa onlusu
8.ters gelen kader çarkı
9.kupa ikilisi
10.ters gelen para dokuzlusu
banada hep ters geldi ama şimdiden teşekkür ederim sorum tüp bebek tedavisine başladık sonucu olumlu mu olacak?
fıstık mrb ya benim erkek kardeşimde çok merak etti kendiyle ilgili bişeyleri sorusuda:aşk ve iş yolunda neler bekliyor doğum tarihi 24.11.1994
1_ters gelen kılıç altılısı
2_ters gelen denge
3_ters gelen kılıç dokuzlu
4_kılıç kralı
5_ters gelen kılıç yedilisi
6_ters gelen adelet
7_kılıç prensi
8_para sekizlisi
9_kılıç beşlisi
10_kılıç ası
canım şimdiden yorumların için tşk ediyo kendileri...senide sık boğaz ettim k.bakma
ben 29.01.1986,o 07.05.1984 doğumlu.aramızdaki diyalog bir ilişkiye dönüşecek mi?
1.Asaların Yedilisi
2.Kupaların İkilisi
3.Kılıçların Yedilisi
4.Tılsımların Uşağı
5.Kılıçların Üçlüsü TERS
6.Kupaların Yedilisi
7.Kupaların Sekizlisi TERS
8.Uyanış
9.Asaların Dokuzlusu
10.Baş Rahip
1)kupaların altılısı (ters)
2)asaların kralı
3)paraların onlusu
4)imparator (ters)
5)asaların dokuzlusu
6)soytarı (ters)
7)kupaların dörtlüsü(ters)
8)kupaların beşlisi (ters)
9)asaların sekizlisi (ters)
10)asaların dörtlüsü
kendim yapmadım netten yaptım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum yine de yorum yaparsan çok sevinirim ben de
sorum ise sohbetimiz konuşmalarımız ileriye dönük ilişkiye dönüşecek mi o bana karşı birşey hissediyor mu ?
doğum tarihim 24.06.1992 onun doğum tarihi 23.04.1992
Kraliçe
Ters Gelen Yıldız
Kupa Onlusu
Para İkilisi
Kılıç Dokuzlusu
Kupa Kralı
Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
Kılıç Onlusu
Para Prensi
Para Şovalyesi
istanbul doğumluyum boğa burcu ve 1986 doğumluğum yorumları merakla bekliyorum
1-paranın onlusu
2-paraların şövalyesi
3-kupaların kralı
4-kılıçların yedilisi
5-kılıçların şövalyesi
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların onlusu
9-münzevi
10- karar
12.ekim.1984 doğumluyum. evlilikle ve işe girmemle ilgili gelişmeler var mı? özellikle evlilikle ilgili gelişme var mı diye bakarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
benimde falıma bakarmısınız.
1.ters gelen para üçlüsü
2.ters gelen değnek dörtlüsü
3.değnek üçlüsü
4.ters gelen kupa ası
5.ermiş
6.ters gelen kupa prensi
7.kupa onlusu
8.ters gelen kader çarkı
9.kupa ikilisi
10.ters gelen para dokuzlusu
banada hep ters geldi ama şimdiden teşekkür ederim sorum tüp bebek tedavisine başladık sonucu olumlu mu olacak?
konuya biraz yabancıyım, bende tarot kartı yok ama erkek kardeşim için internetteki 10lu uygulamalardan bakarak seçtim onun için,
kardeşim 08.08.1986 doğumlu,aslan,iş ve özel hayatı hakkında yorum yapabilir misin?çok teşekkür ederimm
Azize
Güç
Ters Gelen Güç
Kılıç Prensi
Para Altılısı
Para Beşlisi
Ters Gelen Güneş
Para Ası
Değnek Prensi
Ermiş
Kardeşiniz bayan mı?Erkek mi bilemedim.Ama bana bayan gibi geldi.Çünkü azize kartı o.Şimdi kardeşin zaten sabretmesini bilen birisi.Özel hayatında evli mi yoksa evlilik aşamasında mı bilmiyorum ama bu durum biraz ters dönecek gibi görünüyor.Kavgacı biriyle birlikte olması muhtemel.Ateş grubu biri.Sınavları varsa dikkatli olsun.Yoksa iş hayatında dikkatli olsun.Ama dikkatli olsun.Kardeşinize bi hediye gelecek bir yüzük olabilir gibi geliyor.Bilemiyorum ama.Bir şey hediye edilecek.Maddi olarak kötü vermiyor.İş hayatı güzel gidecek.Yalnız aşk için aynı şeyi söyleyemiyorum şu an için ne yazık ki.Kader kartında başak burcu bir erkek çıkmış.Bilmiyorum kim ama öyle görünüyor.Bir de ne yaşarsa yaşasın onun lehine olacak.Sonunda gayet kendinden emin bir insan olacak gibi.
Şimdi size bir bakalım.Önce sizin hayatınızda Etkisi olan bir bey var tahmini koç burcu.BU bey sizin önünüzü tıkıyor gibi görüyorum.Büyük biri.Patron olabilir.Eşiniz olabilir.Babanız olabilir.Gayet nüfuzlu bir bey bu.Ve sizi gerçekten çok üzüyor.Uykularınızı kaçırıyor bu kişi.Şöyle de olabilir.Çok sevdiğiniz birini bahsettiğim vasıflarda(Baba ya da baba gibi birini kaybetmiş de olabilirsiniz.)Ama gerçekten çok üzülüyorsunuz.İş için baktırdığınız için ben bunu sizin üstünüz olarak yorumluyorum.Üstünüzde olan bir bey nedeniyle sıkıntıya düşmüşsünüz ya da düşeceksiniz.Çok üzecek bu kişi sizi.Hımm iş olarak değerlendirdiğimiz de bu işin pek güzel gideceğiniz söyleyemiyorum ne yazık ki.Sizi üzecek insanlar var burada.Su grubu kıskanç bir abla nedeniyle hayal kırıklığına uğrayacağınız hatta maddi anlamda bir zararınız olacak gibi.Bu kadın nedeniyle yitirilenler var.Kaybettiklerinize üzülüp duruyorsunuz.Aşk hayatınızda pek iyi gitmiyor sanırım.Birinden ayrılmışsınız.Yada boşanmışsınız.Sevdiğiniz biriymiş.İyi anlaştığınız biriymiş.Şu dönem hayatınızda neredeyse hiç bir şey iyi gitmiyormuş.Bir süre daha sıkıntılarınız olacak gibi duruyor.Çaresiz hissettiğiniz anlarınız olacak.Çıkmaza girdiğinizi düşüneceksiniz.Ve bir karar vermeniz gerekecek.Şu an girdiğiniz işte kalıcılık göremiyorum.Önünüze bazı fırsatlar gelecek çünkü.Siz onlardan birini seçeceksiniz gibi duruyorsunuz.Ya da karar vermek için epey düşüneceksiniz.Şimdi Bir yere başvuracaksınız.iş başvurusu olabilir.Ya da sınav başvurusu ya da belki bir meslek odası tarzında bir yere başvuracaksınız.Neticesi güzel olacak olan bir yer.Güneş kartı gelmiş.Bu kart bana evlilik der ; Mutluluk der.Hem işin güzel olacak.Evliysen evlilik hayatın güzel gidecek.Değilsen su grubu bir beyle evlenebilirsin.Ama şu an için ruh halin hiç iyi değil.Sanırım seni üzen beyden uzaklaşman gerekiyor.Her kimse o seni gerçekten çok kötü ediyor.Netice itibari ile şu an ki durumun kötü geleceğin parıl parıl parlıyor.:)
Bunu genel olarak yorumlayacağım.Kelt açılımı çok daha iyi çünkü senin yaptığın ilişki açılımı idi.Yine cevap verir ama yeterli gelmez.Sorunu hatırlamıyorum ama bir bakalım.Bir konuda çok emek verdiğin ve haklı olarak karşılık beklediğin görülüyor.Ekmişsin biçmişsin.Meyvesini bekliyorsun gibi.Yanlış hatırlamıyorsam çocuk istiyordunuz siz.Güzel ; olacak bence.Bilmiyorum ama hep bir geçmişi düşünme hali var.Anılar ; anılar.Kafanda sürekli geçmişte güzel olan bir şeyi düşünüyorsun.Evliliğini iyi veriyor ve kupa kızı kartı bana anne olacağını söyleyen bir kart.Yalnız biraz engelli engeli nedir bilemiyorum ama bazı sorunlar olacak.Bu sorunlara rağmen olabileceksin.Senin de ruh halin iyi değil.Hiç beklemediğin şeyler seni çok üzmüş.Resmen yere düşmüş ayağa kalkamamışsın.Şimdi çok mücadele verdiğini ve bu mücadelelerin seni yorduğunu çok ağır yükler aldğını söyleyeceğim.Çok savaş var.Yaraların var.RUhsal olarak.SAğlığında bozulma var.Amaaaa bunların hepsi geçecek.Çocuk için en güzel kartı seçmişsin.İmparatoriçe kartı en doğru kart.Doğurganlık der bu kart.Eş olma der bu kart.MUcizevi bir şekilde çocuğun olacak.Sen bile inanamayacaksın.Canım.Allah bağışlasın şimdiden.
Kardeşinize selam olsun öncelikle.Kardeşinizin toprak grubu olduğunu görüyorum.Ve daha evvelde bu sınava girdiğini söyleyebilirim.Çünkü bıkmış artık.Daha evvelde bu konuyla ilgili bir durumu olmuş ama beğenmemiş sanırım.Örnek verirsen.atama x şehrine oluyormuş ama kardeşin Y şehrini istediği için tekrar giriyor sanırım sınava.Ya çok güzel kartları seçmiş kardeşin.Ben diyeyim ona atama olacak hem de istediği yere.Geleceği güzel veriyor.Yola gidecek.Bir yol neticesinde şansı öyle bir dönecek ki.Hem istediği iş hem de aradığı aşkı bulacak.Ateş grubu bir erkek olacağını söyleyebilirim.Mevkiside güzel olacak kardeşinin.yükselecek olarak görünüyor.İnan sırf ümit vermek için söylemiyorum bunu.Kart anlamlarına söyle bir baksanız yeterli.Yıldız kartına özellikle.Onun dışında kardeşinde bir aşk acısı var.Kalbini parçalamış.Sanırım terkedilmiş.Üç kişilik bir aşk var çünkü.Hava grubu bir bey tarafından olduğunu düşünüyorum.Ondan bir haber ona.Bilmiyorum.Kardeşin kapatmış kendisini kimseyi duymuyor.Dedim ya bıkmış diye.HErkes bir şey söylüyor.Eğer öyle ise çok sıkmayın.O zaten istediğini yapacak.
canım öncelikle kırmayıp baktığın için çok teşekkür ederim.evet şuan su grubundan birisi var ama eski erkek arkadaşım hala birlikte olmak istiyor ve ben ona karşı güvenemiyorum...toprak grubunda şuanda birisi karşıma çıkmadı ama bilemiyorum ne olur ... bende aşk evlilik ve iş hayatıyla ilgili yorum isteyecektim senden özelliklede aşk hayatıyla ilgili çünkü bu bir sene beni çok yordu güzel günler yakın mı acaba diye merak etmiştimm mutlu ve güzel bir evlilik beni bekliyor mu sormak istemiştim
Ne üzerine yorum istediğini de yazsaydın keşke.Canım benim bu aralar hem iş hayatın hem aşk hayatın ters gittiği görülüyor.Yalnız aşkta şansın dönecek diyeyim.Ama sen bir ikilem yaşıyorsun.Sanırım biri sana ilgisini belli etmiş ama sen karar veremiyorsun.Derim ki artık karar ver çünkü bu kişi seni mutlu edecek gibi görünüyor.Su grubu bir erkek sana geliyor.hımmm sen su grubu ve toprak grubu erkek arasında karar veremiyorsun sanırım.Ve su grubu geçmişten.Geçmişi sil toprağa gel derim.Çünkü su grubu erkek seni çok üzmüş.Üzmeye de devam edecek.Onun niyeti evlilik olarak görünse de öyle değil.Eğer su grubunu seçersen seni sırtından vuracak gibi görünüyor ve sen dolayısıyla toprağa gideceksin.Çünkü o senin kaderinde çıkmış.Ve sana şunu diyeyim.Toprak erkeği seni el üstünde tutacak.kıymetini bilecek.Onun için çok değerli olacaksın.Tabi karar senin.Bunlar kartlarının söyledikleri.Yorumları kısa tutuyorum çünkü hem hepinize cevap vermek istiyorum hem de ders çalışmam lazım:) anlayış gösterirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?