- Konu Sahibi emptychild
Evet ikinizde toprak grubuymuşsunuz.Her kartın temsil ettiği bir burç var.Burçları bildiğim vakit yorumları daha net yapabiliyorum.Mesela siz para kraliçesi eşiniz de para şövalyesi oluyor.Daha evvel bahsettiğim haberi muhtemelen eşinizden alacaksınız.Neyse şu falınıza bir bakayım hemen.Çekemeyenlerim var mı demişsin sabah sabah güldürdün beni.Allah'ta seni güldürsün inşallah.Şöyle söyleyeyim sana bir haber geliyor.Bu kesinleşti artık.Güzel bir haber ama peşinden bazı sorumluluklar alacağın bir haber.Hatta çok fazla yük alacağın bir haber.Beklediğin bir şey üzerine ya da istediğin bir şey üzerine.Örnek vermem gerekirse ; Diyelim taşınmak istiyorsun.Misal eşinin akrabalarından uzak bir yere taşınacaksın ama Taşındıktan sonra bütün sorumluluklar senin üzerine kalacak gibi.Eşinin sorumluluğu,çocuğun sorumluluğu vs.gibi.Daha evvel evlilik yaptın mı bilmiyorum.Eğer yapmadıysan Hava grubu bir bey(kova-terazi-ikizler) nedeniyle evliliğine sorun oluyor.Ya sizin evliliği istememiş zamanında ya da siz evlendikten sonra sorun çıkarmış biri.Sizden büyük biri.Olgun biri.Bir aşk acısı var ama etkisi geçiyor.Yani biri kalpten fena yaralamış seni.Hatta aldatmış bile diyebilirim.Çok yakmış canını ama geçmiş etkisi.
Ya da geçmek üzere çünkü gelecek kartında çıkmış.Maddi olarak değerlendirdiğimde söyle söyleyeim.Ne iyi veriyor ne kötü.Tutumlu olmanız gerekn bir dönemdesiniz.Ama ne çok ağır borçlar olacak ne de çok bol olacak.Denk düşecek gibi.Evlilik üzerine biraz kötü vermiş kartlar.Söyle söyleyeyim.Sende söyledin bak korkularım var diye evet var korkuların.Ama bu korkuların senin evliliğini eşini etkileyebilir.Yani kaybetme korkun yüzünden olmadık şeyler yapabilir ve eşini sıkboğaz edebilirsin.O da haliyle bunalıp gitmek isteyebilir.Ama sabırlı bir kişilik olduğundan bu sorunu atlatacağınız da görünüyor.Yani evlilik hem dış mihraplardan hem içeriden zedelenebilir.İş biraz sana düşüyor.Evlilik yaşamadım ama şöyle düşünürüm ben ; dışarıdan istedikleri kadar sarssınlar evi.Evi içerisi sağlam ise hiç bir şey olmaz.O nedenle Korkuların nedeniyle eşinin üzerine fazla gitme.Acaba aldatır mı.?Acaba bırakır mı? vs sorularla hem kendine hem eşine zarar verirsin.Bütün bu korkularının sebebi olarak ya eşinin ya da bir başkasının sebep olduğu bir olay olduğu muhtemel.Kılıç üçlüsü onu söylüyor bana.Geçmişe sünger ; geleceğe ışık tut.
tşk ler yorumların için hakkkını hellal et.