Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.708 7.488 448 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid #1 Ailemle alakalı yakın gelecekle ilgili bazı olumsuz hislerim, iç sıkıntım var, bunun için çektim, yorumlayan olursa sevinirim.. Tılsım kraliçesi Kupa ikilisi Tılsım sekizlisi Tılsım altılısı Değnek şövalyesi Aşıklar Kılıç kralı Tılsım dokuzlusu Tılsım ası Kupa dokuzlusu
Ailemle alakalı yakın gelecekle ilgili bazı olumsuz hislerim, iç sıkıntım var, bunun için çektim, yorumlayan olursa sevinirim.. Tılsım kraliçesi Kupa ikilisi Tılsım sekizlisi Tılsım altılısı Değnek şövalyesi Aşıklar Kılıç kralı Tılsım dokuzlusu Tılsım ası Kupa dokuzlusu
pofu Karma Astrolog Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 16.401 20.124 923 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid #2 Vind .!.: Ailemle alakalı yakın gelecekle ilgili bazı olumsuz hislerim, iç sıkıntım var, bunun için çektim, yorumlayan olursa sevinirim.. Tılsım kraliçesi Kupa ikilisi Tılsım sekizlisi Tılsım altılısı Değnek şövalyesi Aşıklar Kılıç kralı Tılsım dokuzlusu Tılsım ası Kupa dokuzlusu Genişletmek için tıkla... Bunların ters düz olması da önmli
Vind .!.: Ailemle alakalı yakın gelecekle ilgili bazı olumsuz hislerim, iç sıkıntım var, bunun için çektim, yorumlayan olursa sevinirim.. Tılsım kraliçesi Kupa ikilisi Tılsım sekizlisi Tılsım altılısı Değnek şövalyesi Aşıklar Kılıç kralı Tılsım dokuzlusu Tılsım ası Kupa dokuzlusu Genişletmek için tıkla... Bunların ters düz olması da önmli
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.708 7.488 448 15 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid #3 pofu .!.: Bunların ters düz olması da önmli Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ters de gösteren bir internet sitesinden çektim, umarım olur. Kılıç Dörtlüsü, düz Para Üçlüsü, düz Ay, düz Para Sekizlisi, düz Değnek Beşlisi, düz Aziz, ters Para Beşlisi, ters Değnek Kraliçesi, düz Değnek beşlisi, ters Yıldız, düz
pofu .!.: Bunların ters düz olması da önmli Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ters de gösteren bir internet sitesinden çektim, umarım olur. Kılıç Dörtlüsü, düz Para Üçlüsü, düz Ay, düz Para Sekizlisi, düz Değnek Beşlisi, düz Aziz, ters Para Beşlisi, ters Değnek Kraliçesi, düz Değnek beşlisi, ters Yıldız, düz
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.708 7.488 448 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid #4 Sağlığımla alakalı çektim.. Ay İmparator Şeytan Kılıç şövalyesi Kılıç dokuzlusu Mahkeme Asa dörtlüsü Yıldız Kupa onlusu İmparatoriçe
Sağlığımla alakalı çektim.. Ay İmparator Şeytan Kılıç şövalyesi Kılıç dokuzlusu Mahkeme Asa dörtlüsü Yıldız Kupa onlusu İmparatoriçe
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.708 7.488 448 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid #5 Bir iş ihtimali var, ona başvurmalı mıyım, benim için hayırlı mı diye çektim.. Joker Güç Kılıç ikilisi Kupa yedilisi Kupa prensi Değnek ası Değnek beşlisi Kılıç beşlisi Kupa beşlisi Kılıç sekizlisi
Bir iş ihtimali var, ona başvurmalı mıyım, benim için hayırlı mı diye çektim.. Joker Güç Kılıç ikilisi Kupa yedilisi Kupa prensi Değnek ası Değnek beşlisi Kılıç beşlisi Kupa beşlisi Kılıç sekizlisi