Tarot falima bakabilir misiniz....

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
arkadaslar 2 ay once ayrildigim erkek arkadasimi hala unutamadim adim cagla onunda batuhan benim icin fal bakip bizi neler bekledigini soyleyebilecek olan var mi 22 yasindayim 23 kasim 91 dogumlu ve yay burcuyum.. size karsiliginda fal bakamam ama lutfen yardim edin :(

Eski sevgilinizin yaşını; ikinizin de saç, göz, ten renginizi yazın ben bakarım tabi hala istiyorsanız.

Son düzenleme:
Eski sevgilinizin yaşını; ikinizin de saç, göz, ten renginizi yazın ben bakarım tabi hala istiyorsanız.
tatlım simdiden teşekkür ederim kusura bakma anca gördümm o 21 yaşında benim de onunda göz rengi kahverengi benim saçlarım boyalı karamel gibi ama orjinali siyah onun da kumrala kaçan saç rengi var son olarak da ben esmerim o da buğday tenli :( neler olacak hiç bilmmiyorum artıkkkk

Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazık ki..

İlişkide bir takım hatalar yapmışsınız bu kadar büyük sonuçlar doğuracağını düşünmeden.
Bu kişinin güvenini kaybetmişsiniz.
Bu sebeple bazı konularda suçsuz olduğunuzu gösterseniz dahi görmek istememiş, inandırıcı olmamış.
Her şeye rağmen amacı kestirip atmak değilmiş aslında ama siz birşeyleri düzeltmek için adım atmakta biraz geç kalmışsınız sanki.
Yapı olarakta memnun etmesi zor biri sanırım.
Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmeye çalışacak ya da çalışmış ama nafile o herşeyi geride bırakmayı tercih etmiş.
Tekrar güvenini kazanmanız çok zor görünüyor yakın zamanda birleşme olmayacağı yönünde düşüncem.

Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazık ki..

İlişkide bir takım hatalar yapmışsınız bu kadar büyük sonuçlar doğuracağını düşünmeden.
Bu kişinin güvenini kaybetmişsiniz.
Bu sebeple bazı konularda suçsuz olduğunuzu gösterseniz dahi görmek istememiş, inandırıcı olmamış.
Her şeye rağmen amacı kestirip atmak değilmiş aslında ama siz birşeyleri düzeltmek için adım atmakta biraz geç kalmışsınız sanki.
Yapı olarakta memnun etmesi zor biri sanırım.
Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmeye çalışacak ya da çalışmış ama nafile o herşeyi geride bırakmayı tercih etmiş.
Tekrar güvenini kazanmanız çok zor görünüyor yakın zamanda birleşme olmayacağı yönünde düşüncem.
Yani tamamen bittigini mi dusunuyorsun aslinda benim de bir beklentim kalmadi dediklerinin hepsi dogru aslinda tesekkur ederim :) bir gorusme konusma olmayacak da degil mi tamamen kapandi sayfa

Yani tamamen bittigini mi dusunuyorsun aslinda benim de bir beklentim kalmadi dediklerinin hepsi dogru aslinda tesekkur ederim :) bir gorusme konusma olmayacak da degil mi tamamen kapandi sayfa

Şöyle gördüm ilişkinin bitişi sevgisizlikten değil fakat kendisi tamamen geride bırakmayı tercih etmiş şuan.

banada bakarmısın eger uygunsa sevgılımle 6,5senedır bırlıkteyız 1ay oldu askere gıdelı ıkımızınde sac rengı benım orta kumral onun sıyah benım goz rengım ela onun kahverengı ıkımızınde ten rengı bugday sımdıden cok tesekkurler :):30:

Back
X