tarot falına karşılık yine fal :)

ahilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
1.191
12
46
bir çok fal türünü bilmekle birlikte kendime fal baktığımda bir şey göremiyorum.şu aralar yaşadığım bi sıkıntı nedeniyle bu tür bişiye ihtiyaç duyuyorum.
tarot falına karşılık kahve falına bakabilirim ya da dilek falı açabilirim.

hiçbir fal bilmiyorum ama bana fal bakarsanız çok sevinirim ne olursa faretmez bu ara içimde anlamsız acayip bir heyecan var :52:
bakmazsanızda canınız sağolsun

tarot degıl ama ıstersen katına bakabılırım :)

Su anda is yerindeyim,kendimize ait kucuk bi isletme.simdi yorumlarsam bastan savma yorum olacak.aksam yediden sonra musaitim:-)rahat rahat yorumlarim.sorumu da o zaman sorarim ;-) olur mu:-)

Su anda is yerindeyim,kendimize ait kucuk bi isletme.simdi yorumlarsam bastan savma yorum olacak.aksam yediden sonra musaitim:-)rahat rahat yorumlarim.sorumu da o zaman sorarim ;-) olur mu:-)

anlastıkkk cok ıyı olur:))

Tamam o halde yedi sekiz arasi yazarim ins yorumu.fincani her acidan cektin dimi? bi de fincani acarken dilek tuttun mu ya da niyet
benim baktigim fallar biraz degisik.

evet her acıdan cektım dılekte tuttum dılegım eskı erkek arkadasımın gerı donmesı:))

evet her acıdan cektım dılekte tuttum dılegım eskı erkek arkadasımın gerı donmesı:))

geldim ben burada mısın?ben fal bakarken bazan bazı sorular soruyorum.bu da kişinin kendini fala verip vermemesiyle alakalı oluyor,yanlış anlama sakın.o yüzden burda olman şart. :)

geldim ben burada mısın?ben fal bakarken bazan bazı sorular soruyorum.bu da kişinin kendini fala verip vermemesiyle alakalı oluyor,yanlış anlama sakın.o yüzden burda olman şart. :)

buradayımmm:)))))))

kusura bakma netim sıkıntılı gidip geliyor.o yüzden geç yazıyorum.öncelikle bu kahveyi ne zaman içtin?bir de fincanı ters çevirirken kendine doğru mu çevirdin dışa doğru mu?

kendıme dogru cevırdım ve dun aksam ıctım yanı daha cok yenı:)

falında daha önce yorumlanmış havası sezdim.görmekte zorlanıyorum çünkü :S

sanırım erkek arkadaşınla bi döneminiz süper sorunsuz geçmiş.ayrılık nedeniniz bi bayan olabilir mi?illa aldatmak olarak değil ama birinin laf taşıoması,gaz vermesi,çekememesi,tartışmaya neden olması gibi sebepler de olabilir.

falında daha önce yorumlanmış havası sezdim.görmekte zorlanıyorum çünkü :S

sanırım erkek arkadaşınla bi döneminiz süper sorunsuz geçmiş.ayrılık nedeniniz bi bayan olabilir mi?illa aldatmak olarak değil ama birinin laf taşıoması,gaz vermesi,çekememesi,tartışmaya neden olması gibi sebepler de olabilir.

yorumlanmadı canım ben kahve falı bazen bakıyorum ama kendıme bakamadıgım ıcın yorum yapmadım evet bı kadının etkısı olabıllır ama kım oldugunu bende tam olarak bılemıyorum...

Back
X