Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ben bir de joker açılımını biliyorum.joker kartını desteden çıkarıp . 12 kart seçiyorsun. 12 ve jokeri karıştırıyorsun. Joker nerede çıktıysa sorduğun soruyla ilgili yeni başlangıç anlamına geliyor. Jokerin sağ tarafı gelecekte olabilecekleri i gösteriyor.
süpersin canım. Açılımlarda kart çekerken her kartı çekerken bu soruları mi soracağız.Elimdeki kitaptan ilişkiler konusunda birkaç açılım paylaşayım ben de.
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım anlamadımjokeri 12 kart ile karıştırdıktan sonra ne yapıyoruz? Yan yana dizince jokerin sağında kalan kart mı gelecek oluyor?
canım jokeri çıkartıp 12 kart çekiyorsun. Sonra bu çektiğimiz 12 kartın içine joker kartını katıp bu kartları 3 kez karıştırıyorsun. Kartları topluyorsun elinde üstten başlayarak bu kartları Tek Tek Tel sıra halinde yan yana diziyorsun. Toplam 13 kart yan yana gelmiş olacak. Joker kartı ortada bir yerde çıktı farz edelim. Jokeri sağ tarafında kalanlar gelecekte olanları sol tarafında kalanlar ise geçmişi gösteriyor. Umarım anlatabilmişımdir.
Tryamour süpersin! :))
Ben bunları bilmiyordum çok teşekkürler:)
süpersin canım. Açılımlarda kart çekerken her kartı çekerken bu soruları mi soracağız.
kızlar yeni sevgili açılımı yaptım . pek birşey anlamadım.bu kartlar ne anlama geliyor.:18:
1- kılıç kraliçe ters
2-para onlusu ters
3- kupa sekizlisi ters
4-imparatoriçe ters
5- kupa ikilisi
6- dünya
Vallahi ben de bir anlam veremedim:/ Çok tezat çıkmış kartlar hani son 2 kartı yorumlasak sadece olmaz mı:))
canım jokeri çıkartıp 12 kart çekiyorsun. Sonra bu çektiğimiz 12 kartın içine joker kartını katıp bu kartları 3 kez karıştırıyorsun. Kartları topluyorsun elinde üstten başlayarak bu kartları Tek Tek Tel sıra halinde yan yana diziyorsun. Toplam 13 kart yan yana gelmiş olacak. Joker kartı ortada bir yerde çıktı farz edelim. Jokeri sağ tarafında kalanlar gelecekte olanları sol tarafında kalanlar ise geçmişi gösteriyor. Umarım anlatabilmişımdir.
canim ozl mesaj gonderemyrm bn daha yeni sayilirim benim adim ilknur onun hasaan benim burcum basak yukselenim koc onun burcu terazi yukseleni aslan ben sarisinim beyaz tenli o da sarisin beyaz tenli sormk istedgm sorularda acaba evlilik gozukuyomu ikimiz icin hayrli bi evliligim olacakmi yada iste o beni gercekten seviyormu bakablrsen ck svnrm btnm ck saglcanım bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ben bir de joker açılımını biliyorum.joker kartını desteden çıkarıp . 12 kart seçiyorsun. 12 ve jokeri karıştırıyorsun. Joker nerede çıktıysa sorduğun soruyla ilgili yeni başlangıç anlamına geliyor. Jokerin sağ tarafı gelecekte olabilecekleri i gösteriyor.