Tarot falında evleneceğin insanı görmek!

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Uzun süre tarot tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hangi açılımda evleneceğimiz insanı ya da onunla ilgili herhangi bir şeyi görebiliriz?
Değişik açılım yöntemleri bilenler paylaşırsa çok sevinirim:)

gerçekten böyle bir açılım var mı ? beğendiğiniz değişik açılımlar neler ? :52:

canım bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ben bir de joker açılımını biliyorum.joker kartını desteden çıkarıp . 12 kart seçiyorsun. 12 ve jokeri karıştırıyorsun. Joker nerede çıktıysa sorduğun soruyla ilgili yeni başlangıç anlamına geliyor. Jokerin sağ tarafı gelecekte olabilecekleri i gösteriyor.

canım bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ben bir de joker açılımını biliyorum.joker kartını desteden çıkarıp . 12 kart seçiyorsun. 12 ve jokeri karıştırıyorsun. Joker nerede çıktıysa sorduğun soruyla ilgili yeni başlangıç anlamına geliyor. Jokerin sağ tarafı gelecekte olabilecekleri i gösteriyor.

Canım anlamadımjokeri 12 kart ile karıştırdıktan sonra ne yapıyoruz? Yan yana dizince jokerin sağında kalan kart mı gelecek oluyor?

Elimdeki kitaptan ilişkiler konusunda birkaç açılım paylaşayım ben de.

fqxpv.gif

fqxqc.gif

fqxql.gif

fqxqu.gif

Canım anlamadımjokeri 12 kart ile karıştırdıktan sonra ne yapıyoruz? Yan yana dizince jokerin sağında kalan kart mı gelecek oluyor?

canım jokeri çıkartıp 12 kart çekiyorsun. Sonra bu çektiğimiz 12 kartın içine joker kartını katıp bu kartları 3 kez karıştırıyorsun. Kartları topluyorsun elinde üstten başlayarak bu kartları Tek Tek Tel sıra halinde yan yana diziyorsun. Toplam 13 kart yan yana gelmiş olacak. Joker kartı ortada bir yerde çıktı farz edelim. Jokeri sağ tarafında kalanlar gelecekte olanları sol tarafında kalanlar ise geçmişi gösteriyor. Umarım anlatabilmişımdir.

canım jokeri çıkartıp 12 kart çekiyorsun. Sonra bu çektiğimiz 12 kartın içine joker kartını katıp bu kartları 3 kez karıştırıyorsun. Kartları topluyorsun elinde üstten başlayarak bu kartları Tek Tek Tel sıra halinde yan yana diziyorsun. Toplam 13 kart yan yana gelmiş olacak. Joker kartı ortada bir yerde çıktı farz edelim. Jokeri sağ tarafında kalanlar gelecekte olanları sol tarafında kalanlar ise geçmişi gösteriyor. Umarım anlatabilmişımdir.

Yaptım ve cidden süper çıktı kartlarım:))

Tryamour süpersin! :))
Ben bunları bilmiyordum çok teşekkürler:)

Rica ederim. :)

süpersin canım. Açılımlarda kart çekerken her kartı çekerken bu soruları mi soracağız.

Benim de önceden hevesim oldu tarota ama sonra bıraktım, bakabilmek yetenek istiyor gerçekten.

Ben önce açılıma göre kaç tane kart gerekiyorsa onları çekiyordum.
Sonra yerleştirip sırayla sorusuna göre yorum yapmaya çalışıyordum.
Çekerken, çektikten sonra sorabilirsin tabi ki istediğin gibi.

Benim de önceden hevesim oldu tarota ama sonra bıraktım, bakabilmek yetenek istiyor gerçekten.

Ben önce açılıma göre kaç tane kart gerekiyorsa onları çekiyordum.
Sonra yerleştirip sırayla sorusuna göre yorum yapmaya çalışıyordum.
Çekerken, çektikten sonra sorabilirsin tabi ki istediğin gibi.[/QUOTE]

Benim bilidğim soruyu kartları karıştırıken sorucaksın.
Kartları kestikten sonra ya da dağıtırken sorulmazmış..

kızlar yeni sevgili açılımı yaptım . pek birşey anlamadım.bu kartlar ne anlama geliyor.:18:
1- kılıç kraliçe ters
2-para onlusu ters
3- kupa sekizlisi ters
4-imparatoriçe ters
5- kupa ikilisi
6- dünya

kızlar yeni sevgili açılımı yaptım . pek birşey anlamadım.bu kartlar ne anlama geliyor.:18:
1- kılıç kraliçe ters
2-para onlusu ters
3- kupa sekizlisi ters
4-imparatoriçe ters
5- kupa ikilisi
6- dünya

Vallahi ben de bir anlam veremedim:/ Çok tezat çıkmış kartlar hani son 2 kartı yorumlasak sadece olmaz mı:))

canım ya bu işte cok basarılısın valla buda yetenk heralde ben cok meraklı oldugum halde hiç beceremem nedense :) tatlım sana zahmet olmazsa vaktınde varsa bana da bakar mısın tarot . sarısın beyaz tenli yeşil gölym o da ;sarısın beyaz tenli kaverngi gözlü acaba evlilik olacak mı aramızda .s bakarsan cok mutlu olurum canım kib.öptm

canim ozl mesaj gonderemyrm bn daha yeni sayilirim benim adim ilknur onun hasaan benim burcum basak yukselenim koc onun burcu terazi yukseleni aslan ben sarisinim beyaz tenli o da sarisin beyaz tenli sormk istedgm sorularda acaba evlilik gozukuyomu ikimiz icin hayrli bi evliligim olacakmi yada iste o beni gercekten seviyormu bakablrsen ck svnrm btnm ck sagl

Reddmarsscim bide suan hayatimdaki cocukla mi evlenicem buna da bakiliyorsa bakiver tatlm cok sagol vlla ck mtlu olsdm :)gonul avutuyorum byle seylerle inaniyorm da sence gerceklk payi ne tarotun cikiyor mu dogru

Back
X