tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

seninkini yarın yorumlayım canım. yarın erken kalkıcam.

teşekkür ederim canım
valla bendeki ktapta kelt açılımı var 11 kart çekiliyo ondan öyle çektim :)

teşekkür ederim canım
valla bendeki ktapta kelt açılımı var 11 kart çekiliyo ondan öyle çektim :)

ilk kart belirleyici kart . Yaşına burcuna uygun olan kartı seçiyorsun. Sonrada 10 kart çekiyorsun. Ben kelt açılımını böyle biliyorm.

Arkadaşım merhaba,bakabilirsen çok sevinirim.Adım Arzu burcum boğa sorum evim kısa sürede satılacak mı
KARTLARIM
Ters gelen kupa prensi
para prensi
değnek üçlüsü
kılıçikilisi
ters gelen sihirbaz
kılıç kraliçesi
ay
kupa dokuzluzu
ters gelen şeytan
ters gelen joker
teşekkür edrim

ilk kart belirleyici kart . Yaşına burcuna uygun olan kartı seçiyorsun. Sonrada 10 kart çekiyorsun. Ben kelt açılımını böyle biliyorm.

hmm olabilir canım pek inceleme fırsatım olmadı şekline bakarak çektim sadece :)

1 ters gelen güç
2 ters gelen asa onlusu
3 ters gelen kılıç sovalye
4 ters gelen kupa yedilisi
5 kılıç dörtlüsü
6 ters gelen kılıç ikilisi
7 tılsım sekizli
yorumlarsan cok sevinirim canım burcum yengeç

Son düzenleme:

hayatında bir değişik yaşıyorsun. nedeni eline büyük bir geçen bir fırsat. geçmişte eşinle kavgalı, tartışmalı bir durum olmuş. soğuk tartışmalar yaşanmış. yakın gelecekte seni bereketli, başarılı günler bekliyor. şuanda sana bir kupa uzatılıyor ve sen onu fark etmiyorsun. kendi mutsuzluğun yüzünden.kupa dörtlüsü bunu gösteriyor. şeytan kartı şuanda tehlikeli bir dönemden geçtiğini gösteriyor. dikkatli olman gerekiyor. ölüm kartına herkes korkuyla bakar . fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. şuanda seni mutsuz eden bir durumdan tamamiyle kurtulacaksın ve daha güzel olana ulaşacaksın. hayatında yepyeni bir dönem başlıyor.

1kupaların şövalyesi
2 kılıçların ikilisi
3 kılıçların üçlüsü
4 asaların üçlüsü
5 asaların yedilisi
6 asaların şövalyesi
7 imparatoriçe
8 ölüm
9 ılımlılık
10 karar

redmars çok güzel yorumluyorsun gerçekten, rica etsem benim genel durumuma bakar mısın, ilerde beni neler bekliyor:18:
burcum terazi. şimdiden çok teşekkürler:26:

hmm olabilir canım pek inceleme fırsatım olmadı şekline bakarak çektim sadece :)

bi de dediğim gibi çekersin kartları öylede bakarız. bence tarotu öğrenmek için en iyi yöntem ya günlük tek kart çekeceksin ya da 3 lü açılım yapacaksın. daha rahat yorumlarsın.

ilişkide bir güven sorunu görüyorum. sevgiline karşı bir güvensizlik mi var. sevgilinle tartışmalar görüyorum. sana karşı baskı mı uyguluyor. geçmişte yaşadığınız olaylar yakın gelecekte sizleri tedbirli davranmaya itiyor. bazı şeylere kuşkuyla şüpheyle yaklaşan birini görüyorum. sütten ağzı yanmış, yoğurdu üfleyerek yiyor. şuanki karakterin çok aşık birisini gösteriyor. aradığım aşkı buldum diyen birini görüyorum. değnek kralı ters gelmiş. yalnız yine sevgilinle ilgili sorunlar var. sanki senin ona karşı bir güvensizliğin var. gelecekte şeytan kartının ters çıkması bazı şeylerin olumluya döneceğini gösteriyor. ilişkin normale dönüyor.
her şey gönlünce olsun.

bi de dediğim gibi çekersin kartları öylede bakarız. bence tarotu öğrenmek için en iyi yöntem ya günlük tek kart çekeceksin ya da 3 lü açılım yapacaksın. daha rahat yorumlarsın.

dediğin gibi nasıl 10 kart mı?
çok uğraş istiyo ya bir sürü kart bir sürü yorumu var. onunla geçirecek o kadar zamanım yok benim, öğrenmek hayal oldu

rica etsem banada bakabilirmisin?
evliliğimle ilgili bebek varmı işte eşimle beni neler bekliyor?
1 ters tılsım ası
2 aşıklar
3 kupa 10
4 kılıç 7
5 kupa kraliçe
6 ters kılıç 5
7 tılsım 9
8 tılsım 8
9 şeytan
10 savaş arabası.

merhaba canım banada bakabilirmisin evliliğimle ilgili bebek varmı eşimle beni neler bekliyor bunların üzerine yorum yaparsan sevinirim.
1 ters tılsım ası
2 aşıklar
3 kupa 10
4 kılıç 7
5 kupa kraliçe
6 ters kılıç 5
7 tılsım 9
8 tılsım 8
9 şeytan
10 savaş arabası

merhaba canım banada bakabilirmisin evliliğimle ilgili bebek varmı eşimle beni neler bekliyor bunların üzerine yorum yaparsan sevinirim.
1 ters tılsım ası
2 aşıklar
3 kupa 10
4 kılıç 7
5 kupa kraliçe
6 ters kılıç 5
7 tılsım 9
8 tılsım 8
9 şeytan
10 savaş arabası

gerçekten hepsi doğru canım çok teşekkür ederim

agzına yüregine saglık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…