Para Beşlisi
Ters Gelen Değnek Üçlüsü
Güç
Değnek Beşlisi
Ters Gelen Değnek Yedilisi
Değnek Dokuzlusu
Aşıklar
Ters Gelen Değnek Kralı
Ters Gelen Para Ası
Ters Gelen Şeytan
ben akrep sevgilim aslan...
seninkini yarın yorumlayım canım. yarın erken kalkıcam.
11 kart çekmişsin canım.
şuanda ters giden bir ilişki görüyorum. kupa ası bunu söylüyor. geçmişte kavgalar yaşanmış ve azalmış. şeytan kartının ters gelmesi bir esaretten kurtulduğunuzu gösteriyor. kötü bir dönemin düzelmeye başladığını aydınlandığını gösteriyor. yakın gelecekte kendini biraz geri çekeceksin. sosyal hayattan uzaklaşma gibi.dinlenmeye alıyorsun. hayal kırıklıkları yaşamışsın. bu durum karşısında sevgini biraz geri çekiyorsun. son kart geleceğe umutla bakacağını ve yeni gelişmelerin olacağını gösteriyor.
teşekkür ederim canım
valla bendeki ktapta kelt açılımı var 11 kart çekiliyo ondan öyle çektim :)
seninkini yarın yorumlayım canım. yarın erken kalkıcam.
ilk kart belirleyici kart . Yaşına burcuna uygun olan kartı seçiyorsun. Sonrada 10 kart çekiyorsun. Ben kelt açılımını böyle biliyorm.
1UYANIŞ
2TILSIM ASI
3KILIÇ UŞAĞI
4ASA BEŞLİSİ
5 İMPARATORİÇE
6TILSIM KRALİÇESİ
7TILSIM DOKUZLUSU
8KUPA DÖRTLÜSÜ
9ŞEYTAN
10 KUPA SEKİZLİSİ
11ÖLÜM
ben yengec eşim başak burcu bakarsanız sevinirim
hmm olabilir canım pek inceleme fırsatım olmadı şekline bakarak çektim sadece :)
1Para Beşlisi
2Ters Gelen Değnek Üçlüsü
3Güç
4Değnek Beşlisi
5Ters Gelen Değnek Yedilisi
6Değnek Dokuzlusu
7Aşıklar
8Ters Gelen Değnek Kralı
9Ters Gelen Para Ası
10Ters Gelen Şeytan
ben akrep sevgilim aslan...
bi de dediğim gibi çekersin kartları öylede bakarız. bence tarotu öğrenmek için en iyi yöntem ya günlük tek kart çekeceksin ya da 3 lü açılım yapacaksın. daha rahat yorumlarsın.
ilişkide bir güven sorunu görüyorum. sevgiline karşı bir güvensizlik mi var. sevgilinle tartışmalar görüyorum. sana karşı baskı mı uyguluyor. geçmişte yaşadığınız olaylar yakın gelecekte sizleri tedbirli davranmaya itiyor. bazı şeylere kuşkuyla şüpheyle yaklaşan birini görüyorum. sütten ağzı yanmış, yoğurdu üfleyerek yiyor. şuanki karakterin çok aşık birisini gösteriyor. aradığım aşkı buldum diyen birini görüyorum. değnek kralı ters gelmiş. yalnız yine sevgilinle ilgili sorunlar var. sanki senin ona karşı bir güvensizliğin var. gelecekte şeytan kartının ters çıkması bazı şeylerin olumluya döneceğini gösteriyor. ilişkin normale dönüyor.
her şey gönlünce olsun.
hayatında bir değişik yaşıyorsun. nedeni eline büyük bir geçen bir fırsat. geçmişte eşinle kavgalı, tartışmalı bir durum olmuş. soğuk tartışmalar yaşanmış. yakın gelecekte seni bereketli, başarılı günler bekliyor. şuanda sana bir kupa uzatılıyor ve sen onu fark etmiyorsun. kendi mutsuzluğun yüzünden.kupa dörtlüsü bunu gösteriyor. şeytan kartı şuanda tehlikeli bir dönemden geçtiğini gösteriyor. dikkatli olman gerekiyor. ölüm kartına herkes korkuyla bakar . fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. şuanda seni mutsuz eden bir durumdan tamamiyle kurtulacaksın ve daha güzel olana ulaşacaksın. hayatında yepyeni bir dönem başlıyor.
agzına yüregine saglık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?