• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

1 Mahkeme
2 Kupa İkilisi
3 Kılıç Şovalyesi
4 Ters Gelen Kılıç Yedilisi
5 Ters Gelen Şeytan
6 Azize
7 Değnek İkilisi
8 Ters Gelen Değnek Kraliçesi
9 Kupa Dörtlüsü
10 Kupa Şovalyesi

selamlar hanımefendi rca etsem banada bakar mısınız?:)

kız arkadaşım ve ben ilişki durumumuz, arkadaşlık boyutumuz süreciimiz hakkında?

benim burcum yengeç onun ki kova, şimdiden teşekkür ederim

Canım ne olur bana da bak önceki sayfaya yazmıştım,herkes baktığın faldan çok memnun kalıyor bende merakla bekliyorum...:30:3. sayfaya kağıtlarımı yazmıştım bakabilirsen çok sevinirim...hatta tekrar yazayım....

Adım Arzu burcum boğa sorum evimi satmak istiyorum, kısa sürede satılacak mı,çoktandır bekliyorum,hep aksilik çıkıyor,İstanbul dışına taşınma gözüküyor mu*
KARTLARIM
Ters gelen kupa prensi
para prensi
değnek üçlüsü
kılıçikilisi
ters gelen sihirbaz
kılıç kraliçesi
ay
kupa dokuzluzu
ters gelen şeytan
ters gelen joker
teşekkür ederim

Son düzenleme:
banada bakarsan çok sevinirim ben boğa burcuyum sevgilim ikizler burcu genel anlamda yorum yapabilirmisin

1 değnek kraliçesi
2 adalet
3 dünya
4 azize
5 kılıç ası
6 para şövalyesi
7 para onlusu
8 değnek ası
9 kılıç kraliçesi
10 kılıç altılısı

Tarot kartım olmadığı için bende netten çektim:1:
Umarım bu gece sıra banada gelir

1.Ters Gelen Kılıç Prensi
2.Ters Gelen Değnek İkilisi
3.Ters Gelen Para İkilisi
4.Ters Gelen Ermiş
5.Ters Gelen Kupa Dokuzlusu
6.Ters Gelen Kader Çarkı
7.Ters Gelen Azize
8.Kupa Kralı
9.Ölüm
10.Ters Gelen Ay

Sevgilim yok,burcum koç.. Aşk ve iş durumumumla ilgili gelecekte beni neler bekliyor?
bazı olumsuz düşüncelerin varmış bu olumsuzlukları atmaya başlamışsın. geleceğe yönelik olumsuz düşüncelerin kaygıların var. nedeni hayatında bazı dengeleri sağlayamıyorsun. geçmişte bir başarısızlık görüyorum. maddi yönden bir başarısızlık sanki. kupa kralı su grubundan yaşça büyük birisini gösteriyor. çevrende böyle birisi var. baba figürü olabilir veya senden yaşça büyük seni seven biri de olabilir. senin bu kişiyle ilgili olumsuz bir düşüncelerin var. yakın gelecekte şansın ters dönmüş. kader çarkının ters olması bunu gösteriyor. ileride geleceğe umutsuz , kararsız kalacağını gösteriyor. iradeni kontrol altına alamama görüyorum.

Herkese bakılıyor mu tarot ?

Arkadaşım merhaba,bakabilirsen çok sevinirim.Adım Arzu burcum boğa sorum evim kısa sürede satılacak mı
KARTLARIM
1Ters gelen kupa prensi
2para prensi
3değnek üçlüsü
4kılıçikilisi
5ters gelen sihirbaz
6kılıç kraliçesi
7ay
8kupa dokuzluzu
9ters gelen şeytan
10ters gelen joker
teşekkür edrim:16:

geçmişte karar vermekte zorlanmışsın. doğruyla yanlışı tam ayırt edememişsin. ellerin gözlerin bağlanmış gibi. yeni atılımlar istiyorsun. şuanda kupa prensinin ters dönmesi bir teklifin ters döndüğünü gösteriyor. yakın gelecekte kılıç kraliçesi hırslı, nefret dolu bir kadını gösteriyor.kupa dokuzlusu dışarıdan bakıldığında birşeyleri başardığını belirtiyor ama sen bunu tam anlamıyla hissedemiyorsun. son kart bana yeni atılımların, yeni başlangıçların olamayacağını söylüyor. her şey gönlünce olsun. :34:

Son düzenleme:
1 ters gelen güç
2 ters gelen asa onlusu
3 ters gelen kılıç sovalye
4 ters gelen kupa yedilisi
5 kılıç dörtlüsü
6 ters gelen kılıç ikilisi
7 tılsım sekizli
yorumlarsan cok sevinirim canım burcum yengeç

7 li açılımı bilmiyorum canım. kelt açılımı yapar mısın ? 1 belirleyici kartın olacak bu kart masanın ortasında olacak. belirleyici kart burcuna yaşına cinsiyetine uygun olmalı. yengeç burcuymuşsun. kupa kraliçesi belirleyici kart olmalı.diğer 10 kartı sol elinle seçeceksin.

Canım ne olur bana da bak önceki sayfaya yazmıştım,herkes baktığın faldan çok memnun kalıyor bende merakla bekliyorum...:30:3. sayfaya kağıtlarımı yazmıştım bakabilirsen çok sevinirim...hatta tekrar yazayım....

Adım Arzu burcum boğa sorum evimi satmak istiyorum, kısa sürede satılacak mı,çoktandır bekliyorum,hep aksilik çıkıyor,İstanbul dışına taşınma gözüküyor mu*
KARTLARIM
Ters gelen kupa prensi
para prensi
değnek üçlüsü
kılıçikilisi
ters gelen sihirbaz
kılıç kraliçesi
ay
kupa dokuzluzu
ters gelen şeytan
ters gelen joker
teşekkür ederim

biraz zaman geçsin daha sonra tekrar bakarız. :34:

rica etsem banada bakabilirmisin?
evliliğimle ilgili bebek varmı işte eşimle beni neler bekliyor?
1 ters tılsım ası
2 aşıklar
3 kupa 10
4 kılıç 7
5 kupa kraliçe
6 ters kılıç 5
7 tılsım 9
8 tılsım 8
9 şeytan
10 savaş arabası.

sevgi dolu bir kadın görüyorum. kupa kraliçesi sensin. güzel bir evlilik gidiyormuş. aşıklar kartıda çıkmış. yalnız burda sorumluluklarından kaçan birisini görüyorum. kılıç 7 li bunu gösteriyor. eşin sorumluluklarından mı kaçıyor.eğer böyle ise en büyük zararı kendisi görecek. bu nedenle şuanda tılsım ası ters dönmüş. parasal yönden büyük bir fırsatı kaçırmışsınız. yakın gelecekte bir üzüntü görüyorum. tılsım dokuzlusu senin şuandaki kişiliğini söylüyor. elinde bir kuş tutuyorsun. burda güçlü sağlam bir kadın görüyorum. çevreden konuyla ilgili çok çabaladığınız gözüküyor. senin en büyük korkun şeytan kartı. herşeyin ters gideceği korkun var. saplantılı kötü bir ilişki olmasından korkuyorsun. son kart bana yeni atılımların olacağını söylüyor.yeni atılımlar maddi yani iş konusunda olacak gibi. her şey gönlünce olsun. bebekle ilgili bir kart göremedim. bebek konusunu sadece Rabbim bilir. :34:

biraz zaman geçsin daha sonra tekrar bakarız. :34:

Canım çok teşekkür ederim,ben o kartları gelişigüzel internetten çekmiştim,evimde kart yok da...Boş bir zamanında benim niyetime sen çekip bakarsan daha gerçekçi olacağına inanıyorum..Zahmet olmazsa çok sevinirim.Zaman ayırdığın için teşekkür ederim...:16:

Canım çok teşekkür ederim,ben o kartları gelişigüzel internetten çekmiştim,evimde kart yok da...Boş bir zamanında benim niyetime sen çekip bakarsan daha gerçekçi olacağına inanıyorum..Zahmet olmazsa çok sevinirim.Zaman ayırdığın için teşekkür ederim...:16:

canım ben kart çekmiyorum. görmediğim birsiyle bağlantı kuramıyorum.sadece kart çekenlere yorum yapıyorum. sadece tek kartlık bir yorum yapabilirim. o da sağlıklı sonuç verir mi bilmiyorum. sen kartlara sormak istediğin net bir soru belirle . bu olacak mı, bu hayırlı mı gibi bir soru olsun. :34:

merhaba internetten çektim kartlarımı.koç burcuyum.evliyim.

GÜÇ
TERS GELEN ASA ONLUSU
KILIÇ ŞOVALYE
KUPA YEDİLİSİ
TERS GELEN KILIÇ DÖRTLÜSÜ
YILDIZ
TERS GELEN TILSIM DOKUZLUSU

yeşekür ederim şimdiden:16:

sevgi dolu bir kadın görüyorum. kupa kraliçesi sensin. güzel bir evlilik gidiyormuş. aşıklar kartıda çıkmış. yalnız burda sorumluluklarından kaçan birisini görüyorum. kılıç 7 li bunu gösteriyor. eşin sorumluluklarından mı kaçıyor.eğer böyle ise en büyük zararı kendisi görecek. bu nedenle şuanda tılsım ası ters dönmüş. parasal yönden büyük bir fırsatı kaçırmışsınız. yakın gelecekte bir üzüntü görüyorum. tılsım dokuzlusu senin şuandaki kişiliğini söylüyor. elinde bir kuş tutuyorsun. burda güçlü sağlam bir kadın görüyorum. çevreden konuyla ilgili çok çabaladığınız gözüküyor. senin en büyük korkun şeytan kartı. herşeyin ters gideceği korkun var. saplantılı kötü bir ilişki olmasından korkuyorsun. son kart bana yeni atılımların olacağını söylüyor.yeni atılımlar maddi yani iş konusunda olacak gibi. her şey gönlünce olsun. bebekle ilgili bir kart göremedim. bebek konusunu sadece Rabbim bilir. :34:

ağzına sağlık canım elbette rabbim bilir ama geneli doğru ben çok cabalıyorum güçlü olmak zorundayım ama eşim kendini bu aralar iyice saldı inş hayatımızda yeni atılımlar olur oda toparlar kendini:)

merhaba benim burcum akrep bir ilişkim yok.

KUPA ÜÇLÜSÜ
KILIÇ BEŞLİSİ
KUPA UŞAĞI
TILSIM KRALİÇESİ
UYANIŞ
ASA YEDİLİSİ
AZİZ
TILSIM ONLUSU
KUPA BEŞLİSİ
KILIÇ İKİLİSİ

teşekkür ederim şimdiden.

ağzına sağlık canım elbette rabbim bilir ama geneli doğru ben çok cabalıyorum güçlü olmak zorundayım ama eşim kendini bu aralar iyice saldı inş hayatımızda yeni atılımlar olur oda toparlar kendini:)

inşallah canım. bebek sabır işi. ileride tekrar çekersin. yine bakarız. :34:

ben yengeç o boğa
1)tılsımların kralı
2)asaların kralı
3)kupaların dokuzlusu ters
4)kupaların onlusu ters
5)kılıçların dokuzlusu ters
6)tılsımların altılısı
7)kılıçların sekizlisi
8)deli ters
9)asaların kraliçesi
10)büyücü