Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarot,katina gibi falıma bakana çok iyi rüya tabiri yaparım?
Tabi ki nedir rüyan?
rüya deil de tarot istiyorum yada katina
Ben rüya tabiri yapabiliyorum sadece .yanlız ............... diye bir web sitesi var orada bakanlardan çok memnun kaldım tavsiye edrim.
Binnazabla nın web sitesi.
hayal2002 selamlar, rüyamda sürekli uçak seyahati yapıyorum ne demek acaba? yorumlarsan çok sevinirim.
ama ben fal bakmayı bilmiyorum( kusura bakma olur mu..
Tabi olur anlat canım rüyanı.ben fal bakmayı bılmıyorum ama rıca etsem ruyamı yorumlarmısın
Tabi olur anlat canım rüyanı.
canım bundan ıkı uvsene once kendımı sedyede gordum uzerımde bembeyaz bı elbıse atrafımda kımse yok allahım benı affat dedım ve can verdım ınankkı can vermeyı ruhum cıkmasını bırebır yasadım oacıyı ve sana ruyamı yorumlarmısın dedıgım gun gecesınde ruyamda gunduz vaktı bı mezarlıktayım bı agacın arkasındayım arkdasım olmus annesı mezarında aglayıp uzuluyo cıcek dıkıyo sonra sadec bı el ve ses bana dedıkı bu mezar senın mezarın yerın hazır dedı mezarlık guzel bıyerdeydı etrafda agaclar yesıllıkler ferah bıyerdeydı bende bı agacın arkasındaydım cok tesekkur ederım
Canım tabir ederim tabi:)
Şimdi rüya yorumlanırken bütün herşeyi ile yorumlanır.am sen sadece uçakla uçtuğunu yazmışsın.o şekilde tabir edicem.
Uçak yenilik,değişiklik,toplum kurallarının dışına çık vb.olarak yorumlanır.rüyasında bir uçağa bindiğini gören kişi hayatında önemlime bir değişiklik olucaktır.Havalanan bir uçakta olduğunu gören isteyerek dileyerek yaşantısını değiştirecektir.Uçağın piste indiğini görmek sonu da neler yapması gerektiğine karar verecektir.uçağı kullanıp pilot olmak pek çok kimsenin hayatını etkileyecek kararlar vermektir.bir uçağın bir yere çarpması,yanması ve ya düşmesi toplum ile ilgili büyük felakettir.
Canım genel bir tabir yaptım hangisi sana uyuyorsa.
Yanlız benim hislerim şunu söylüyor.sürekli uçtuğunu söylüyorsun.Hayatında değiştirmek istediğin bir şeyler var gibi geldi bana ama değiştiremediysen genelde görürsün bunu.
Genede en iyisini Allah bilir canım.Öpüyorum.
Rüyada kabir yani mezar görmek sanılanın aksine iyidir.temiz bir mezar insanın geçmiş yüzünden para alıcağını gösteriri.bu bir miras olabilir sana ait bir miras.kendini ölmüş görmen ömrünün uzun olacağını gösterir.bu arkadaşın gerçek hayatta ölümü yoksa sadece rüyadamı.Gerçekte ölmüşse ruhuna dua ister hayır yaşıyorsa onunda ömrüne ömür katılcak.Mezarların arasında dolaşmakta bazı insanların tecrübe ve bilgisinden faydalanacağını gösterir.Bir ağacın arkasından izlemen bu arkadaşın her kimse Allah ı Teala bu arkadaşına annesinin ettiği duası sayesinde ömür verecek.yani ömrü uzun olacak çok interesan ama sende onun ömrünün uzadığına şahit olacaksın.Bu nasıl olacak bunu bilemicem ama şahit olacaksın .Canım iki üç sene önce gördüğün rüya için tabir yapamıcam çünkü çıkmış olabilir.Ama şunu söyleyim dediğim gibi ömrün uzun olacak.yanlız çok önemli bir şey var.Mutlaka ömrünün uzunluğu için dua et.Bunu unutma.
off çok ilginç rüya gördüm ve yorumlatmaya ihtiyacım var yardım eder misin?Tarot,katina gibi falıma bakana çok iyi rüya tabiri yaparım?
ben bakarım genel 7 li acılm mı iliski acılımı mı ıstıyrsnTarot,katina gibi falıma bakana çok iyi rüya tabiri yaparım?