renan toplamda 4 ya da 5 kere bana ıstegını ılettın. ben ınsanım farkında mısınız?? ve sadece sızden gelmıyor msjlar. uygun zaman buldukca ve baktıkca yazıyorum. ve daha dun bu konuda senın yazından alıntı yaparak sıkıntımı dıle getırmıslıgım var. yanı ne yapmamı ıstıyorsunuz, nasıl anlatabılırım sıze su an bır suru kısının yorum bekledıgını ve butun gunumu yazarak gecıremeyecegımı??
yolladıgınız tum msjlar gelıyor,, gelmemesı gibi bir durum yok ki.... bir kere soylemenız yeterlıydı. bazılarınız defalarca yazarak karsındakıne hıcbır sekılde deger vermedıgını gostererek yorum yapmak arzumdan azad oldular.
emelciğim tabıı kı bakarım da neden her seyı anlatıyosun :)))))))))) bırak da ben anlatayım elımden geldiğince. :)
canımcım senın okulda son senen mı? ya da bır ıs konusunda değişiklik, terfı benzerı bır sey mı beklıyorsun? ben bunu okula yoruyorum cunku bir bitiş ardından sana girişim yapma arzusu gelıyor. yenı baslangıclar yapacagın, paza kazanacagın bır donem gelıyor. sen bu yenı duruma karsı hem endıselısın hem de merakla ne olacak dıye bekleyeceksın.
y. konusunda evet gene görüşmelerınız olacak. ama aranızda yogun duygular ve yenı bır ask ılıskısı gorunmuyor. senın bu konuda kendını dınlenmeye alman gerekıyor hatta. eskıyı bıtırıp yenıye bakacagın zamanlar gelıyor. molandan sonra buyuk ihtimalle "başak" burcu bır toprak grubu erkeği girecek. sen bu kısıyle mutlulugu yakalayacaksın. tarot sana eskıyı bırak dıyor... hakkında hayırlısını diliyorum.
çok teşekkür ederim canım benim..peki bu görüşmelerimiz yakıdna mı? bu arada evet son yılım okulda yani bildiklerin doğru da o ne düşünüyo benim hakkımda? çok soru sordum kusura bakma ya
umarım şansım vardır.)
adım handan. 35 yaşındayım bekarım. balık burcuyum... 155 boyundayım minyonum . buğday tenliyim. çevreme göre çok tatlı,şeker ,güzel gibi bir bayanmışım. ama hala bekarım((((
mutsuzm . hayatımda biri yok. öyle işte.bana da fırsat buluncA bakarmısın?
Özelden mesaj attım
merhaba.acaba bugünde bakıyormusunuz,yazsam bilgilerimi..
aysegul89 senı görüyorum :) aklımdasın.
CheGuevera, pembegri ve hayatincoptenekesi sıze de uygun vakıtte yazacagım. bırazcık sabır rıca edıyorum. bastan savma yorumlar yapmak ıstemıyorum. yoksa tabıı gunde 10 kısıye de bakan var ama ben yapamıyorum onu :)
yanlış anlama ama, bende bazı arkadaşlarımız gibi birden fazla msj attım.
bu ''öylesine''baktırdığımız anlamına gelmez. belkı fazla heyecan yapmış olabiliriz.
ve anladığım kadarıyla birden fazla msj atana bakmıyorsun (kendınce sebebın var).
kim öylesıne baktırmak ister ki? herkesın kendıne göre sebepleri var.
insanlara bu şekilde davranman manasız.
tanımadan etmeden sürekli ''bazılarınız bencil''diyorsun.
fazla msj atıldıysa,,, hakaret mi ediyorlar? merak edıyoruz ne var bunda? hem konu açıyorsun, hem de üst üste msj çekenlere ver yansın yapıyorsun.
''durumu acil olanlara öncelik tanıyorum '' diyorsun. herkesin durumu kendıne acil.
neyse arkadaşım ,,,
bu kadar agresif davranmana gerek yok. hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?