Tarot ve çakra kartı açıyorum...

çok teşekkürler.. baktığın için.. gerçekten hislerin kuvvetliymiş. heyecanlandım yorumlarına şimdi:))))

teşekkürler, zorlama kendini müsait bir zamanında bakarsın, bakamasan da canın sağolsun

gunde 10 kısıye bakan da var derken lutfen yanlıs anlasılmasın, yanı bazılarının kuvvetı yetebılıyor ben ıkı bakımda yere serılıyorum dıye soyledım onu. asla kımseyı kucumsedıgımden ya da çok bakımı yanlıs buldugumdan değil. eger ılkı de sonu da aynı verımlılıkteyse şahanedir tabii :)

bence sen kendini fazla abartıyorsun canım..hakaretlerini aynen iletiyorum sana.
yağ çekmediğim için mi bu kadar sinirlendin?

nasıl bir ruh halinde yaşıyorsun anlam veremedım..şu yazdıklarını bir oku yaa,,,en başından beri insanlara davranıslarına ve hakaretlerıne bak yaa,,,tabiki yazarım.bana yazmıs olmasanda yazarım...üzerime alındığım için yazmadım, davransıların çok rahatsız edıcı.

ben sana hakaret vari bir cümle kurmadım, ama senın şu yazdıklarına bak.
kimin ne olduğu ortada aslında.

Son düzenleme:

benımle en cok ılgılenen sendın canım :) ıse yaramıyor demek kı yağ çekmeler filan...en basından berı davranıslarımdan rahatsızsan ve buna rağmen bır suru mesaj yazıyorsan bılmem kı kım hata aramalı kendınde :)))

ben msj atıp ilgilenmiş olabilirim, yağ çekmedim , üst üste atılan msjlar sana yağ çekmek gibi gelıyorsa , orası ayrı..sorun bu değil,, ben sana bir tane hakaret etmedım.bana o msjı yazdığında ne beklıyordun?? ''afedersın canım'' falan mı??
başka bir üyeyle kıyas yapımışsın yaa.sen hakaret et, ben sana gül buketiyle geleyım.
ben sadece hakaretlerıne sinir oldum.

Son düzenleme:

afedersın demenı tabıı kı beklemıyorum. ama hıc degılse utanıp gidersın dıye umuyordum sende o da yok. güle güle artık.

afedersın demenı tabıı kı beklemıyorum. ama hıc degılse utanıp gidersın dıye umuyordum sende o da yok. güle güle artık.

kusura bakma ama,,, sen hakaret et, bende utanıp gideyım.. güldürme beni .

hakaret ettın ve bana da söz hakkı doğdu, hiç cvp vermeseydın o zaman.neyse ugrasmayacağım senınle...

cocoon hesabına birşey mi yaptılar arkadaşım hesap pasiftr gecici olarak diyor

Tamam canım çok sağol ilgilendiğin için:):)

Ağzına, yüreğine sağlık.. Her şeyi bildin sadece sevgilimin bilgisini vermiştim o konuda ama yinede yanılmışsın, olsun yengeç burcu su gurubundan. Tekrardan saol canım

bi yığılma söz konusu ben ilk yazanlardan olduğum için unutulmuşumdur hissine kapıldım. biliyorum durumu acil olanlara öncelikle bakıyorsun...
ben pazartesi mesaj atmıştım canım 2gün sonra yazabilirim demiştin hesabın ne zaman pasif oldu bilmiyorum belkide ondan aksadı ama bi kendimi hatırlatayım dedim.

kızacaksın diye korkarak yazdım vallahi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…