Tesekkur ederim bir de bu sekilde deneyeyim en iyisi :)her karta tek kelimelik anlamlar yüklersen belki daha cok aklinda kalabilir.Ben tüm anlamini ezberlemek yerine tem kelimelik anlamlarini aklimda tutabiliyorum daha kolay geliyor sonra uzun aciklamasina bakiyorum
Tesekkur ederim bir de bu sekilde deneyeyim en iyisi :)
Ne kadar suredir bakiyorsunuz siz?
Ben direk ezberlemeye çalısmamıştım.Sürekli açılım yapıp kitapçıktan takip etmiştim.Şu an 78 kartın anlamını tek tek biliyorum.Zaman ve sabır ile çok kasmamak yeterli.Bi an önce öğrenmeye çalışırsan sen kartlardan kartlarda senden sıkılır.
Evet haklisiniz. Ben soyle bir sey duydum bir kehanet gerceklesmeden baska bir acilim yapilmamaliymis bu nedenle sık sık bakmaya cekiniyorum acikcasi. Bir de siz hangi acilimi kullaniyorsunuz bu konuda da oldukca yetersizim sadece iliski acilimi biliyorum farkli acilimlar da ogrenmek istiyorum
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin :)Ben 10 kartlı kelt haçına daha çok güveniyorum.Her soruyu sorabilir ve daha çok detay alırsın.Evet aynı niyete bir gelişme olmadan birden fazla açılım yaparsan kartlar sapıtır.
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin :)
Tüm kitapevlerinde,internet sitelerinde, en kolay ulaşılan şeydir,artık bazı kırtasiyelerde bile var.Kızlar bu tarot kartlarını nerden alabilirim ya istiyorum ama bi türlü bulamadım :26:
bende metin kiraz-rezan kiraz'ın tarot kitabı var, siyah kaplı. çok güzel anlatıyor orda kartların anlamını. kısa 1-2 cümle ile değil. mantığını da anlıyorsunuz. kökenini öğreniyorsunuz. ben de ara verdim. sadece kendime bakıyordum. unuttum o nedenle. bol bol açılım yapmak lazım aslında akılda kalması için. arkadaşlarınıza, tandıklarınıza, ailenizdekilere falan açılım yapın.
Bahsettiginiz kitabi nerde bulabilirim?
kitapçılarda satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam d&r'da görmüştüm sanırım
Merhaba tarot kartlarimi alali 10 ay kadar oldu kartlarin anlamlarini hâlâ ogrenebilmis degilim... yakin cevremdekilere ogrenmek amaciyla zaman zaman bakiyorum ve oldukca dogru seyler cikiyor ancak kartlarin anlamlarini detayli bir sekilde ogrenemiyorum tarot bakacagim zaman bir elimde kitapcik bir elimde telefon o sekilde bakiyorum.Oturup calisiyorum ama ertesi gün yine unutmus oluyorum. Normalde ezberim cok kuvvetlidir neden boyle oluyor bilmiyorum. Acaba anlamlarini ogrenmeye calismadan sadece icimden gelenlerini mi soylemeliyim nerde hata yapiyorum tecrubeliler yardimci olursa cok sevinirim :)
kendini geliştirmen iin bol bol farklı kişilere hem tanıdığın hem tanımadığın kişilere fal bakmanı öneririm.ben mesela çoğunlukla forumda bakıyorum zaten burada öğrendim tarot bakmayı.hiç tanımadığın hakkında ufacık bir fikrin olmayan birine fal bakmak başlarda farklı hissettiriyor
karttaki şekillerin anlamları var. şekillere bakarakta yorum yapabilirsin.kitapçıktaki anlamlara takılı kalma derim.
Sekilleri yorumlayarak bakmaya calistim bir kac defa ancak oyle olunca da butun kartlar icin ayni seyi soylemeye basliyorumbir de cafelerde falan bakanlar genelde kartin anlamiyla cok farkli seyler soyluyor hatta karta bakmiyorlar bile ama dogru cikiyor buna da cok sasiriyorum demek ki anlama bagli kalmak gerekmiyor o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?