Canım ne laneti Allah aşkınaMerhaba , tarot kartlarına bu aralar acayip ilgim var ruyamda bile görüyorum öyle diyeyim size . Youtube da ise baya izliyorum .Tarot kartlarıni ben de almayı düşündüm ama herkes almamaliymis bir sürü önemli yazili olmayan kuralları varmış ve bu kurallar gözardı edildiğinde lanet tarzı şeyler olabiliyormus vs bu böyle baya uzar konuya hakim olanlar ne demek istedigimi anlamışlardır.Size sorum böyle "lanet " tarzı şeyler yaşayan var mi dikkat etmem gereken noktaları bir de sizden duymak istiyorum .Bu arada bana ben sana hayrına tarot bakarım diye yazanlar olursa asla hayır demem böyle de bir dipnot geçeyim ...
Aldım ve mutluyumCanım ne laneti Allah aşkınaKulaktan dolma bilgilere inanma. İlgin varsa mutlaka bir enerji vardır, kartlar seni istiyordur belki. Benim de çok ilgim vardı. 3 yıldır tarot kartlarım var. İki destem var. Almak istiyorsan ve içinden geliyorsa mutlaka al ❤
Aa süperAldım ve mutluyum
Klasik tarot aldım . Sihirbaz tarotunun resimleri daha çekici geliyordu ama diğer tarot kartlarına göre daha ince ve dayanıksız oldugunundan bahsettikleri için vazgeçtim.Aa süperHangi desteyi aldın ?
Klasik tarot aldım . Sihirbaz tarotunun resimleri daha çekici geliyordu ama diğer tarot kartlarına göre daha ince ve dayanıksız oldugunundan bahsettikleri için vazgeçtim.sen de hangileri var ?
EvetEvrensel Tarot ve diğer çok yaygın olan ahşap kutudaki tarotSeninki de ahşap kutuda olan dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?