Tarot..?

Evet bir barışma olacak ama arasını düzeltmek istiyecek ama üzülmüyor üzüntü yok onun kartlarında.sadece aradını düzeltmek isteyecek o bitirmiş kafasıda.bunu yazdığım için üzgünüm.
Kendini topla artık.senin kalbin çok güzel ve çok güçlüsün evren sana şans verecek yıldız kartı ıktı ana kart çok güçlü ve güzeldir.
Bu arada ben iyi tarot bakarım beni dinle
Artık üzülme olurmu

Tesekkur ederim uzulmez o oyle bir ortamdaki :'( cevresi beni aklina getircek ortam degil cok ahimi aldi cok uzdu ben gunlerce aglayip kustugumu biliyorum mideme vuruyor . Tesekkur ederim inanki hic kalp kirmam birisine kussem 2 saatte ozur dilerim helallik isterim neden benim basima geldi hayatima girdi diyorum bazen guvendiripte . Evet sen iyi bakiyorsun gercekten farkettim insallah her sey guzel olur iyi ki de daha cok guvemmemisim diyorum insallah ahim tutar

Çok genç bir hanım olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum öc almak istemen normal ama inan bana karşına harıka iki kişi çıkacak ve sen hangisi olsun diye düşüneceksin.daha yaşlıca terazi yada kova gibi hava grubu ve genç bir boğa burcu bey çıkacak ve sen artık onu unutup hangisi olsun acaba diye düşüneceksin hatta aslında ruh ikizin olan boğayı değilde hava grubu beyi tercih edeceksin ki diğeri sana daha uygunken.
kendine iyi bak artık ben konuşmuyorum.Bundan sonra hayatında olumluya giden bir kader konuşacak.
Güzel elisa artık güzel günler başlıyor.Kafanı kaldır ve bu harika yaşamı kucakla.
seni gözlerinden öpüyorum kendine iyi bak.
sevgilerimle.

Çok genç bir hanım olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum öc almak istemen normal ama inan bana karşına harıka iki kişi çıkacak ve sen hangisi olsun diye düşüneceksin.daha yaşlıca terazi yada kova gibi hava grubu ve genç bir boğa burcu bey çıkacak ve sen artık onu unutup hangisi olsun acaba diye düşüneceksin hatta aslında ruh ikizin olan boğayı değilde hava grubu beyi tercih edeceksin ki diğeri sana daha uygunken.
kendine iyi bak artık ben konuşmuyorum.Bundan sonra hayatında olumluya giden bir kader konuşacak.
Güzel elisa artık güzel günler başlıyor.Kafanı kaldır ve bu harika yaşamı kucakla.
seni gözlerinden öpüyorum kendine iyi bak.
sevgilerimle.
Evettt ben buraya 2017 de fal baktirmistim ve 2020 deyiz :) dediginiz gibi oldu o kişi kova burcundan ayrildi bana geldi pisman oldu ama ara duzeltmek gibi halâ beni seviyormus fakat baska kizlarlada takilmak istiyormus tabi ben artik onu istemiyorum. Hayatimda biri var beni cok seviyor ruh esim gibi boga burcu :) ;) evlenmeyi dusunuyoruz ailemiz tanisti cok cok iyi biri. sevgilerle tesekkur ediyorum size :))

Kızlar biliyorum karşılıksız fal bakan pek çıkmıyor ama sadece eğlencesine kahve falı bakıyorum pek anlamasam da.. O yüzden karşılıklı diyemiyorum. Yine de sormak istedim; tarot bilen birileri var mı aranızda? Fazla karışık bir dönemdeyim ve sadece biraz içim rahatlasın istiyorum.
Var canım 🙃 karşılık gerekmiyor illa ama insanı enayi yerine koyanlari gördükçe açıkçası bakası da gelmiyor insanın ..

Back
X