Tarotta yardımcı olabilirim.

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Konu fal bakım konusu değildir.
Bunu özellikle belirtmek isterim.
Boşuna bana fal bakar mısın demeyin.
Özelden de mesaj yollamayın lütfen.

Şimdi konu elinde tarot kartı olup yorumlamakta sıkıntı çekenlere,"nasıl yorum yapacağım ay bilemedim" diyenlere yardımcı olmaktır.
Siz kartlarınızı çekin,fotoğrafını atıp nerede takıldığınızı yazın beraber yorum yapalım.

İleri düzeyde bilgim yok. Maksat yardımcı olmak.

Merhaba. Sizden yardım isteyecektim. Ara ara çaylak modunda bazen kendi falıma bakarım gerekli kitap ve bilgi bulamadığımdan tarot kartlarla gelen kitapla idare ediyorum. Orada da kartların bir biriyle uyumluluğu falan okadar da başarılı şekilde yazılmamış. Bugün falıma baktım yine, bir zamanlar sevdiğim kişinin(platonik) ne zamansa beni sevdiği veya seviyor olma ihtimalini sordum, değnek 6,7,8,9 ve kraliçesi çıktı hiç böyle olmamıştı denk gelmemişti. Yorumlamakta yardımcı olursanız eğer sevinirim

Meeha öğrenmek istiyorum..öncelikle nerden nasıl başlamalıyım? Hangi desteği almalı ve hangi kaynakları edinmeliyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Merhaba, bende birkişiyle ilgili soru sordum ve dünya ve ölüm çıktı düz şekilde nasıl yorumlamalıyım bilemedim zaten hiç bilmiyorum kitaptan bakıyorum ama bunların gerçek anlamını öğrenmek istedim :)

Selam,

Yorumlama isine nasil baslanmali? Yeniyim bende, kendim ogrenmek istiyorum ama nasil baslamaliyim hiiiiic fikrim yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…