Tarottan anlayan bakabilirmi

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
37
Yorumlayabilen varmı arkadaşlar merakımdan bir merak sardım. Acaba nasıl ogrenebilirim bu tarotu kartlarını bende satın almayı düsünüyorum.

Internet sitelerinden anlamlarina bakarak ogrenebilir az cok cikartim yapabilirsiniz ..

Şeytan kartı Çıkmış üstünüzde negatif enerji olabilir.Ama aynı zamanda güneş kartı var hayatınızda inişler ve çıkışlar var saniyorum.Bir karmaşasından içindesiniz galiba karşınızda hilebaz bir insan var.Yikilan kule çıkmış kartlarinizda yer dgisideğişi düşünmeyin bence bu sizin için iyi olmayabilir.Ters para kartı çıkmış harcamalarınıza dikkat etmeniz iyi olur.sovalye kartı çıkmış konumca sizden yüksek birinden yardım alırsınız insallallah

Kartların ismini unuttum ama şöyle yorumlayabilirim.Bir takım olaylar olmuş siz sadece seyirci kalmissiniz çok da yapabileceğiniz bir şey yokmuş.kralice çıkmış kartlarinizda mevki sahibi ya da bilge bir bayandan yardım almissiniz .üçüncü kartinizda bu çatışma var değnek kartı çıkmış bu aralar kavgadan ya da munakasadan uzak durun.

Sen tarot bakabiliyor Musun

10 tane kart çekip kopyala istersen yorumlamaya çalışayım bakayım ne çıkacak kartlarinda

1. Kupa beşlisi
2.ters kılıç kızı
3.ters asa kızı
4.kupa sekizlisi
5.keşiş
6.şeytan
7.kupa dokuzlusu
8.ters dünya
9.ters para kraliçesi
10.kupa üçlüsü

Kupa beşlisi bir kaybınız olmuş ya da kabullenemediginiz üzücü bir durum olmuş, Ters kılıç kızı bir olay yaşamışsınız ancak elinizde gücünüz olduğu halde gözleriniz kapalı birsey gelmemiş elinizden.kupa sekizlisi çeşit çeşit şeylerle karsilasmissiniz her kupa bir olayı temsil etmiş ve en sonunda geri çekilmişsiniz.kesis kartı ana kartlardan biri bilge birinden bir yardım alacaksınız .üstünüzde nahatif enerji var nazar olabilir tersine dönmüş birşeyler ama son kartınız iyi çıkmış bir kutlama yapacaksiniz.nas Felak sürelerini çok okuyun bir de aytel kürsüyü sıkıntı yaşamışsınız ancak sonu ferah görünüyor kartlarda

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…