Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Teşekkür ederimmm.

Görüşlerini alayım mutfak editörüm

hemen:)
ilk önce tezgahın,kalebodur araların,ocağın tertemiz ilk buna dikkat ederim ben birinde yemek yiyeceksem:)
sonrasında malzemeleri ayrı ayrı sunumun,ince ayrıntılara dikkat çekmen ve şişe dizişteki sıralaman hoşuma gitti..
yani şu an o tabaktan 2 tane olsa yanına 2 duble rakı ile hiç affetmem

Çok teşekkürleer...

Nam-ı değer mintax emine diye ün yapmış bir teyzenin yeğeniyim ben ,olsun o kadar

Affetme zaten , keyfini çıkar

iki de bir gelip gidip bu topiğe bakıyorum,29 yıldır ağzına balık sürmeyen benim bile balık yiyesim geldi :)

demek ki sunum çok önemliymiş..

oylama ne zaman başlıyordu?

Ellerine sağlık ablacığım..

Deniz ürünleriyle aram yok , ama harika görünüyor..

iki de bir gelip gidip bu topiğe bakıyorum,29 yıldır ağzına balık sürmeyen benim bile balık yiyesim geldi :)

demek ki sunum çok önemliymiş..

oylama ne zaman başlıyordu?

Bende iki de bir topiğe girip girip çıkıyorum , bu muhteşem yorumları okumak için

Çok teşekkürler kadesa

Gel bir balık sofrası kuralım , bozalım şu 29 yıllık geleneği

Oylama tarihi 21-22 Şubat denildi , net karar yok sanırım.

bu yorumları hak ediyorsun ama :)

yakın olsak gelirdim tabii,neden olmasın

bitmiş hali muhteşemmmm görünüyooooo
mmmm enfessss.. ellerine sağlıkkkkk

Somonu sevmem ama bu tarif çok iştah açıcı görünüyor, ellerine sağlık canım , görüntüler harika, sunumda hoş, lezzette mutlaka güzeldir:)

bu yorumları hak ediyorsun ama :)

yakın olsak gelirdim tabii,neden olmasın

Ortada buluşalım o zaman.
Bilirsin ben hep ortak paydadan yanayımdır.
Tekrar teşekkürler...

bitmiş hali muhteşemmmm görünüyooooo
mmmm enfessss.. ellerine sağlıkkkkk

Çok çok teşekkürler...

Eşim eve geldi şimdi , bugünde katılsaydın ya ; şöyle bir kiremitte balık yeseydik dedi

Somonu sevmem ama bu tarif çok iştah açıcı görünüyor, ellerine sağlık canım , görüntüler harika, sunumda hoş, lezzette mutlaka güzeldir:)

Çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten lezzetli bir tarif ,denemenizi tavsiye ederim.

malzemeleri aldım birazdan başlıcam yapmaya. kocişe de kapari sipariş ettim ( kociş dediğime hala inanamıyorum bıyıklı koca adama )

muhtesem görünüyor

Teşekkür ederim çooook

malzemeleri aldım birazdan başlıcam yapmaya. kocişe de kapari sipariş ettim ( kociş dediğime hala inanamıyorum bıyıklı koca adama )

Kociş dediğine bende inanamadım ne yalan söyleyeyim

Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu , şimdiden afiyet olsun size .

Aklına takılan bir şey olursa seslen ''ausenciaaaaaaaaa'' diye buralardayım ben

ben böyle güzel sunum görmedim ayol sanki bir balık restourantında servis edilmiş gibi :)ellerine sağlık şekerim elin kolun dert görmesin İNŞALLAH

ben böyle güzel sunum görmedim ayol sanki bir balık restourantında servis edilmiş gibi :)ellerine sağlık şekerim elin kolun dert görmesin İNŞALLAH

Çok sağol yaa , ne diyeceğimi bilemedim .

Teşekkür ediyorum beğenin için , seviyorum yemek yapmayı olduğu kadar sunmayı da ...

Aminnn bu arada.

Çok teşekkürleeer...Lezzetli bir tarif gerçekten.
Egeli değilim ama en az egeliler kadar balık ve otlarla aşk yaşarım

Egeliyim ben...Otla ve balıkla büyüdüm bende, annem kimyonda kullanıyor somonu marine ederken, çok beğendim, hele sunuma bayıııııldııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…