evdeki tartım ve bundan önceki tüm hassas tartılarım çok kötüydü bir dk arayla tartıldığınızda nerdeyse 3-4 kg fark veriyor o yüzdende diyetteyim ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum yeni bir tartı almayı düşünüyorum ama ne alsam dye kara kara düşünüyorum bana yardımcı olbilecek arkadaşlardan fikir istiyoeum
evdeki tartım ve bundan önceki tüm hassas tartılarım çok kötüydü bir dk arayla tartıldığınızda nerdeyse 3-4 kg fark veriyor o yüzdende diyetteyim ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum yeni bir tartı almayı düşünüyorum ama ne alsam dye kara kara düşünüyorum bana yardımcı olbilecek arkadaşlardan fikir istiyoeum
aynı problem bende de vardı.çok pahalı olmasın doğru tartsın yeter dedim arzum aldım kelebekli olan modelden,sürekli farklı sonuç veriyordu çok gıcık oldum,tartılmaktan nefret etmiştim çünkü hangisi doğru bilmiyorsun. daha sonra a101 de denk geldim sinbo nun tartısı 15 tl miydi neydi,amann olan 15 tl ye olur dedim aldım.%100 doğru sonuç veriyor,3 aydır gram farketmiyor.onu tavsiye ederim size
Size verecegim bir tavsiye var kesinlikle mekanik tarti alin yani eski model ibreli olanlardan. Cunku elektronik olanlar durust tartmiyo yani ben guvenmiyorum acikcasi aldigim gibi gittim geri verdim ibreliden aldim cokda memnunum :)