• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartısız Göz Kararı Zayıflama

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Herkese merhaba. Bende bugünden itibaren artık tamamen diyet yapmaya karar verdim. Burada devamlılık sağlamak istiyorum umarım her gün girip yazar ve diyetimin sürekliliğini sağlarım. !00 kilo civarındayım biliyorum uzun süredir tartılmadım çünkü hanımlar. 3 senedir diyet işleriyle uğraşıyorum ve çok çok çok kiloluydum diyetisyen eşliğinde klasik bir diyet listesiyle sporsuz 65 kilo verdim ve bunun neredeyse 25 kilosunu geri aldım. Neden mi çünkü eşeklik edip diyeti bıraktıımm :( 90 kiloya kadar düşmüştüm ama son 2 ay gerçekten hiç bir şey yemiyordum ama hiç bir şey kendimi hasta etmiştim her gören beni hastalıklı sanıyordu.
Neyse ben artık günlüğümü tutmaya karar verdim çünkü yazarak diyet yapmanın daha motive ettiğini beynime odakladım. Aynaya çıplak baktığımda kilo verip vermediğimi anlayabiliyorum o yüzden istediğim forma girene kadar en azından süzüldüğümü görene kadar tartılmıycam belki hatalı ama böyle bir karar verdim.
Bana katılmak isteyenleri seve seve kabul ederim yardıma desteğe ve diyet arkadaşına ihtiyacım var çünkü :)

Yediklerimi yazmaya başlayayım umarım gerçekten bana katılanlar olur yalnız olmak istemiyorum çünkü :/
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği arasın 2 dilim kaşar
4 adet zeytin
1 bardak ice tea
Ara:
7 adet eti form çubuk
Öğlen
1 porsiyon rosto köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
Mevsim salata
Ara
1 kutu ayran
Akşam' da sadece çorba içmeyi düşünüyorum çünkü 3-4 çatal pasta yedim

Akşam yemeğimi şimdi yedim. 2 kepçe çorba ve 6-7 kaşık tavuklu biberli sote yedim. Ekmek ve yoğurt yemedim çünkü öğlen yediğim pastayı dengelemek istiyorum.

Keşke biri bana yol arkadaşı olsaydı :KK43:
tatlım var yol arkadaşın yalnız değilsin:)ben de 15 gün hiç tartılmayacağim..bence de bırakalımda bize zayıfladığımızı çevremizdekiler,çarşıda gezerken baktığımız vitrin camları ve aynalar söylesin dimi:))
benimde günlüğüm var bugün açtım.birbirimizi takip edelim ki yalnız olmadığımızı görelim..kolay gelsin canım..

tatlım var yol arkadaşın yalnız değilsin:)ben de 15 gün hiç tartılmayacağim..bence de bırakalımda bize zayıfladığımızı çevremizdekiler,çarşıda gezerken baktığımız vitrin camları ve aynalar söylesin dimi:))
benimde günlüğüm var bugün açtım.birbirimizi takip edelim ki yalnız olmadığımızı görelim..kolay gelsin canım..

Çok sevindim canım hoşgeldin günlüğüme :) birbirimize destek olalım inşallah atıcaz bu kiloları üzerimizden!
Yılmadan azimle devam edelim yediklerimöizi birbirimizle paylaşalım ki bu arada da birbirimize hesap vermiş oluruz, ben hesap vermeden zorlanıyorum açıkcası. Bildiğimiz püf noktaları da birbirimizle paylaşalım akşam saat 9 gibi bütün gün ne yedim onları paylaşıcam. Seni de takipteyim :) :)

Keşke biri bana yol arkadaşı olsaydı :KK43:

heeey ben de varım!! :cool:

benim boyum 1,69 ve kilom aşırı... okurken ne yazık ki diyet,spor vs yapamadım. okulum bitip ailemin yanına geldiğimde 106 kiloydum... biraz kendi çabamla verdim. geçen cuma beslenme uzmanına gittim ve sabah uyandığımda tartıldığımda geçen cuma 100,3 kilo idim. :KK57: tam 1 hafta geçti (cumartesi,pazar yedim içtim pazartesi uygulamaya başladım) bu sabah tartıldığımda 98,9 kilo olduğumu gördüm. artık hafta sonları spora da başlıyorum... tartıdaki değişimi görmek insanı çok mutlu ediyor bence kendinle ve tartıyla barış :KK51:
ben barıştım şu an mutluyum ama istediğim kiloya kavuşunca hem sağlıklı hem mutlu olacağım :KK68:
pes etmek, demoralize olmak yok :KK73:

sabah 7'de uyanıyorum, uyanınca pek bir şey yiyemiyorum ama kahvaltı şart...
kahvaltıda 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim buğday ekmeği yedim (bu beni sabah çok doyuruyor çünkü yeni uyanınca bir şey yemekte zorlanıyorum)
saat 10'da ara öğün olarak 1 tane şeftali yedim
şu an kahve içiyorum...
öğlen 12:30-1 gibi kocamaaan bir tavuklu salata yiyeceğim (yağsız)
15'de tekrar ara öğünüm var onda da şeftali yiyeceğim 1 tane
17'deki ara öğünümde 1 kase yoğurt ve kepekli bisküvi ya da kepekli galeta olabilir
akşam yemeğimde de sebze yemeği yiyeceğim 1 dilim buğday ekmeğiyle beraber.

bu doktorumun bana verdiği listeye uygun bir beslenme düzeni... ara öğünleri değiştirebiliyorum
kuru meyve ya da birkaç ceviz-badem-fındık olabilir..

sütten nefret ederim ben ama sütün çok faydasını görüyorum gün içinde mutlaka 1 bardak soğuk süt içiyorum, metabolizmayı çalıştırıyor, sindirimi kolaylaştırıyor

günde 2 kez de yeşil çay içmemi söyledi doktorum ama ben 1 kez içebiliyorum.
akşam yemeğinden sonra acıkırsam 2 porsiyon meyve yiyebiliyorum
uyumadan 2 saat önce de 1 bardak ayran ya da süt içilebilir...

bunlar tamamen doktorumun bana söyledikleri. çok kolay uyabiliyorum ve açlık hissetmiyorum aksine çok yemişim gibi geliyor.

ben de yazarım artık ara sıra buraya :KK55:

Yediklerimi yazmaya başlayayım umarım gerçekten bana katılanlar olur yalnız olmak istemiyorum çünkü :/
Sabah:
4 adet zeytin
1 bardak ice tea
Ara:
7 adet eti form çubuk
Öğlen
1 porsiyon rosto köfte
Mevsim salata
Ara
1 kutu ayran

kaşar peynir :KK63: beyaz peynir tercih etmeliyiz canım bir de hazır meşrubatların tamamı bizim düşmanımız :KK12:

çorba yerine yağsız sebze yemeği yersen ya da ızgara daha doyurucu ve sağlıklı olabilir.

kaşar peynir :KK63: beyaz peynir tercih etmeliyiz canım bir de hazır meşrubatların tamamı bizim düşmanımız :KK12:

çorba yerine yağsız sebze yemeği yersen ya da ızgara daha doyurucu ve sağlıklı olabilir.

Öncelikle hoş geldin canım :)
O tür içeceklerin düşmanım olduğunu biliyorum ama çalıştığım için sabahları çay vs hazırlamak bana çok zor geliyor. Çorbada beni doyuruyor diyet listemde her öğlen ve akşam bir kase çorba var.
Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 buçuk kk beyaz peynir 3 zeytin domate, salatalık ve kırmızı biber yedim. Az önce ara öğünümde 7-8 tane eti formun galetelerinden yedim. Bakalım öğlen ofiste ne yiyeceğim, çorba salata almayı planlıyorum ama bakalım o saate kadar kararım değişecek mi :) Akşam tekrar bir kase çorba ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Saat 4- 4 buçuk gibi aramda da yoğurt yemeyi planlıyorum.
Kesin kilo vermeye karar verdim ve halime çok üzülüyorum. Dünden beri ayaklarımın yürürken kasıldığını ve bacaklarımın dermanının kesildiğini farketmeye başladım. Unutmadan az önce minicik bir kaçamak yaptım 2 tatlı çatalı pasta attım ağızıma ama akşam yiyceğim sadece çorba dengeleyecektir muhtemelen. Benim insülin direncimde var ilaç kullanıyorum, bir ara bırakmıştım şekerim çok oynuyordu ve deli gibi tatlı krizlerine giriyordum bugünden itibaren ilacı tekrar kullanmaya karar verdim :)

sabah ben de iş telaşından çay vs içemiyorum ne yazık ki canım ama su içiyorum sadece...
meşrubattan alacağım fazla kilolara ihtiyacım yok bende de çokça varlar zaten :KK53::KK53::KK53:

kolay gelsin ikimize deee :cool::KK65:

aynen :KK51: ben de konu açtım sık sık yazayım da gaza geleyim :KK53::KK53:
askerim var benim o dönene kadar bir 15-20 kilo versem de onu şaşırtsam diyorum :KK53::KK53::KK53:

Allah kavuştursun canım anladığım kadarıyla erkek arkadaşın aynen gelsinde seni zayıflamış görünce daha bi aşık olsun şok olsun :)

Allah kavuştursun canım anladığım kadarıyla erkek arkadaşın aynen gelsinde seni zayıflamış görünce daha bi aşık olsun şok olsun :)

evet canım, bu kararımdan haberi bile yok :oops: söylemeyeceğim de sürpriz olsun :cool:
bu arada teşekkür ederim canım, amin :KK51:

Sabah:
4 adet zeytin
1 bardak ice tea
Ara:
7 adet eti form çubuk
Öğlen
1 porsiyon rosto köfte
Mevsim salata
Ara
1 kutu ayran
Öncelikle merhaba :)
2 dilim kaşar yerine beyaz peyniri tercih etmelisin çünkü kaşarın kalorisi çok fazla.
İce tea yerine daha doğal içecekler daha faydalı olacaktır. Proteinler yağ yakımında çok etkin olduğu için daha protein içerikli beslenmeliyiz canım.
Onun haricinde akşam hafif beslenme taraftarıyım ama benim gibi akşam hiç bişey yemeyip gece tıka basa yememek için :( akşam biraz doyurucu olmalı bence.
İyi gidiyorsun, darısı bana :)

Öncelikle merhaba :)
2 dilim kaşar yerine beyaz peyniri tercih etmelisin çünkü kaşarın kalorisi çok fazla.
İce tea yerine daha doğal içecekler daha faydalı olacaktır. Proteinler yağ yakımında çok etkin olduğu için daha protein içerikli beslenmeliyiz canım.
Onun haricinde akşam hafif beslenme taraftarıyım ama benim gibi akşam hiç bişey yemeyip gece tıka basa yememek için :KK43: akşam biraz doyurucu olmalı bence.
İyi gidiyorsun, darısı bana :)

Teşekkürler canım zamanla daha iyi oturtucam düzenimi inşallah

Çok sevindim canım hoşgeldin günlüğüme :) birbirimize destek olalım inşallah atıcaz bu kiloları üzerimizden!
Yılmadan azimle devam edelim yediklerimöizi birbirimizle paylaşalım ki bu arada da birbirimize hesap vermiş oluruz, ben hesap vermeden zorlanıyorum açıkcası. Bildiğimiz püf noktaları da birbirimizle paylaşalım akşam saat 9 gibi bütün gün ne yedim onları paylaşıcam. Seni de takipteyim :) :)
tamam canım anlaştık..ben de akşam 9 gibi ne yediysem yazıcam.karar verince insan kendini tok hissediyor bir de yol arkadaşı olmakta çok güç veriyor..başaracaksın başaracağım..

heeey ben de varım!! :cool:

benim boyum 1,69 ve kilom aşırı... okurken ne yazık ki diyet,spor vs yapamadım. okulum bitip ailemin yanına geldiğimde 106 kiloydum... biraz kendi çabamla verdim. geçen cuma beslenme uzmanına gittim ve sabah uyandığımda tartıldığımda geçen cuma 100,3 kilo idim. :KK57: tam 1 hafta geçti (cumartesi,pazar yedim içtim pazartesi uygulamaya başladım) bu sabah tartıldığımda 98,9 kilo olduğumu gördüm. artık hafta sonları spora da başlıyorum... tartıdaki değişimi görmek insanı çok mutlu ediyor bence kendinle ve tartıyla barış :KK51:
ben barıştım şu an mutluyum ama istediğim kiloya kavuşunca hem sağlıklı hem mutlu olacağım :KK68:
pes etmek, demoralize olmak yok :KK73:

sabah 7'de uyanıyorum, uyanınca pek bir şey yiyemiyorum ama kahvaltı şart...
kahvaltıda 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim buğday ekmeği yedim (bu beni sabah çok doyuruyor çünkü yeni uyanınca bir şey yemekte zorlanıyorum)
saat 10'da ara öğün olarak 1 tane şeftali yedim
şu an kahve içiyorum...
öğlen 12:30-1 gibi kocamaaan bir tavuklu salata yiyeceğim (yağsız)
15'de tekrar ara öğünüm var onda da şeftali yiyeceğim 1 tane
17'deki ara öğünümde 1 kase yoğurt ve kepekli bisküvi ya da kepekli galeta olabilir
akşam yemeğimde de sebze yemeği yiyeceğim 1 dilim buğday ekmeğiyle beraber.

bu doktorumun bana verdiği listeye uygun bir beslenme düzeni... ara öğünleri değiştirebiliyorum
kuru meyve ya da birkaç ceviz-badem-fındık olabilir..

sütten nefret ederim ben ama sütün çok faydasını görüyorum gün içinde mutlaka 1 bardak soğuk süt içiyorum, metabolizmayı çalıştırıyor, sindirimi kolaylaştırıyor

günde 2 kez de yeşil çay içmemi söyledi doktorum ama ben 1 kez içebiliyorum.
akşam yemeğinden sonra acıkırsam 2 porsiyon meyve yiyebiliyorum
uyumadan 2 saat önce de 1 bardak ayran ya da süt içilebilir...

bunlar tamamen doktorumun bana söyledikleri. çok kolay uyabiliyorum ve açlık hissetmiyorum aksine çok yemişim gibi geliyor.

ben de yazarım artık ara sıra buraya :KK55:
hoşgeldin canım..herşey motivasyonla inanmakla oluyor..yenildiğimiz zamanlarda burayı terketmeyip yazalım ki birbirimizi toparlayalım olur mu?diyetin güzelmiş.bende benzer bir diyet uyguluyorum..

hoşgeldin canım..herşey motivasyonla inanmakla oluyor..yenildiğimiz zamanlarda burayı terketmeyip yazalım ki birbirimizi toparlayalım olur mu?diyetin güzelmiş.bende benzer bir diyet uyguluyorum..

kesinlikle, pes etmek yok... :KK20: duraklama zamanları olabilir ya da regl dönemlerinde tartıda istemediğimiz sonuçlar çıkabilir, ne olursa olsun burdayız :KK51:
akşam eve gidince listemin fotoğrafını çekip kendi konuma ekleyeceğim, belki faydalanmak isteyenler olur :KK66:

tamam canım anlaştık..ben de akşam 9 gibi ne yediysem yazıcam.karar verince insan kendini tok hissediyor bir de yol arkadaşı olmakta çok güç veriyor..başaracaksın başaracağım..
Evet şuan benim destekçim sizlersiniz. Az önce ofise yine kocaman bir pasta geldi hemde çikolatalı hemde çok kaliteli yapan bir yer. Tam yaklaştım pastaya dedimki dur kardeem kızlara söz verdin. Ve yan kapıyı kitleyim ofise geri döndüm :)
Unutmuyoruz akşam günlük yemek bildirimlerimizi yazıyoruz canımlar :)

Back
X