Herkese merhaba. Bende bugünden itibaren artık tamamen diyet yapmaya karar verdim. Burada devamlılık sağlamak istiyorum umarım her gün girip yazar ve diyetimin sürekliliğini sağlarım. !00 kilo civarındayım biliyorum uzun süredir tartılmadım çünkü hanımlar. 3 senedir diyet işleriyle uğraşıyorum ve çok çok çok kiloluydum diyetisyen eşliğinde klasik bir diyet listesiyle sporsuz 65 kilo verdim ve bunun neredeyse 25 kilosunu geri aldım. Neden mi çünkü eşeklik edip diyeti bıraktıımm
90 kiloya kadar düşmüştüm ama son 2 ay gerçekten hiç bir şey yemiyordum ama hiç bir şey kendimi hasta etmiştim her gören beni hastalıklı sanıyordu.
Neyse ben artık günlüğümü tutmaya karar verdim çünkü yazarak diyet yapmanın daha motive ettiğini beynime odakladım. Aynaya çıplak baktığımda kilo verip vermediğimi anlayabiliyorum o yüzden istediğim forma girene kadar en azından süzüldüğümü görene kadar tartılmıycam belki hatalı ama böyle bir karar verdim.
Bana katılmak isteyenleri seve seve kabul ederim yardıma desteğe ve diyet arkadaşına ihtiyacım var çünkü :)

Neyse ben artık günlüğümü tutmaya karar verdim çünkü yazarak diyet yapmanın daha motive ettiğini beynime odakladım. Aynaya çıplak baktığımda kilo verip vermediğimi anlayabiliyorum o yüzden istediğim forma girene kadar en azından süzüldüğümü görene kadar tartılmıycam belki hatalı ama böyle bir karar verdim.
Bana katılmak isteyenleri seve seve kabul ederim yardıma desteğe ve diyet arkadaşına ihtiyacım var çünkü :)