Tartisma aninda'ki tavriniz

asiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
33
0
16
Belçika
Merhaba arkdaslar,

Sizden tartisma aninda nasil bir tavir sergilemem hakkinda tavsiye almak istiyorum.

Biz tartisigimiz zaman sozlum haklida haksizda olsa susmayi cevap vermemeyi tercih ediyo ayrica bu suskunlugu bir hafta kadar surebiliyo. Ama benim yapim tam tersi , bir sorun olduguu zaman cozene kadar ustune giderim, e haliyle o susuyor ben kendi kendime konusuyorum daha sinir bozucu ve degerimi dusurmus oluyorum.

Sizle nasil yapiyosunuz, en mantiklisi ne yapmak ?

Turkcemden dolayi kusura bakmayin.

Erkekler boyle.bi konu hakkkinda uzun uzadiya tartismak istemez.1-2 cumle konusup kapatirlar konuyu.bizse sorunu cozene kadar ugrasiyoruz,konusmaya calisiyoruz.ama bosuna.

Bi cozumu olan varmi bende merak ediyorum acikcasi.

Seninle aynıyım canım ne diyebilirim ki.. Tek fark benim nişanlım en fazla iki saat küs kalabiliyor.. Hiç küs uyumadık bu zamana kadar. :ssz: Ama gerçekten bende sinirlendiğim zaman susmam.. O tamam dedikçe, konuyu kapatalım dedikçe üstelerim.. Kendime hakim olamıyorum.. Son zamanlarda susarak tepkimi göstermeye çalışıyorum.. Bu daha etkili.. Bir de susup içimden sayı sayıyorum, sakin sakin.. Sabır.. diyorum.. Delirdim mi ne :27::27:

Seninle aynıyım canım ne diyebilirim ki.. Tek fark benim nişanlım en fazla iki saat küs kalabiliyor.. Hiç küs uyumadık bu zamana kadar. :ssz: Ama gerçekten bende sinirlendiğim zaman susmam.. O tamam dedikçe, konuyu kapatalım dedikçe üstelerim.. Kendime hakim olamıyorum.. Son zamanlarda susarak tepkimi göstermeye çalışıyorum.. Bu daha etkili.. Bir de susup içimden sayı sayıyorum, sakin sakin.. Sabır.. diyorum.. Delirdim mi ne :27::27:

araya giriyorum ama düğünüze 5 gün mü kalmışş :nazar::nazar: ne kadar güzelll mucize gibi bir şeyy inşallah bu heyecanları bende yaşarım bir an önce :16::16: mutluluklar dilerim :123:

Ben sinirlenirsem gözüm hiç bir şeyi görmez.Tabak çanak kıran cinstenim :31:
Sinirim geçtiğinde pişman oluyorum o ayrı ama geçene kadar çiğ çiğ yesem az gelir:27:

Sevgilimde daha sakin yapılıdır.Bu daha da delirtici aslında.Sen söylüyorsun söylüyorsun milyonlarca kelime kuruyorsun karşıdan gelen cevap-Tamam

Ölür müsün öldürür müsün :37:

söyleyeceklerini söyle, en sade dilde ve sonra sus :) ne içinde kalsın söyleyeceklerin, ne de adın dırdırcı karı'ya çıksın :) arasını bul.. Peygaber Efendimiz konuyla ilgili en asil cümleyi zamanında söylemiş zaten;
''susmak, huyların efendisidir''

Son düzenleme:
suskunlugunun 1-2haftayı bulmasının nedeni siz cevap alamadıkca daha da abartmanızdan ve onu kırmanızdan kaynaklı olmasın...?

kendince denge kurmaya calısıyor olabilir, eger bunu buyuk bir sorun olarak gorseydi aynı suskunlukla evlilige yurumezdi bence.

Iste o an susmak zor, daha once ona soyleyeceklerimi bir kagit kalem alip yazdim ama yok ise yaramiyo :)
Ama o cevap vermedikce ben soylendikce sadece kendimi kucuk dusuruyorum, en iyisi onun yaptigi gibi susmak uzaklasmak ama zor :s

Ben de susmam niye susayım konuşmazsa susarsa konuşturana kadar beyninin etini yerim hakkaten yerim ki konuşmak zorunda kalır çileden çıkar:9:

araya giriyorum ama düğünüze 5 gün mü kalmışş :nazar::nazar: ne kadar güzelll mucize gibi bir şeyy inşallah bu heyecanları bende yaşarım bir an önce :16::16: mutluluklar dilerim :123:

İnşallah canım.. Çok teşekkür ederim :16: Darısı başına inşallah :23:

En doğrusunu yapıyorsun:)

Erkekler sevmiyor böyle üsteler durursan, usteledikce karşı taraf daha cok sinir olabiliyor, sonrada mallesef biz zararlı cıkıyoruz. O yüzden susmak en doğrusu o sira ikiniz de biraz konuşmayın hatta karsi taraf cok sinirliyse ya sen cik dolas veya baska odaya gec sakinlestikden sonra güzelikle konuşmayı dene derim ve hic birsey olmamis gibi gülümse:). Ben öyle yapiyorum çoğunlukla ise yarıyor, ve demek istediğimi yine söylüyorum. Ama bunu herzaman için yapamıyorum insan herzamanda susamiyor..:26:

Aman allahım tam tersi ya bizde kavga esnasında ağzımı bıçak akmaz 3 saat boyunca telefonda sadece hııım dediğimi bilirim hayatta konuşmam ama o ben konuşmadıkça kafayı yiyo konuşuyoda konuşuyo artık yeter diyesin geliyo bazen sırf sussun diye tamam haklısın diyorum kapatıyorum konuyu :)
Bence biraz susmayı dene susmak karşı tarafı bitirir :))
Mesela o susuyo sen nasıl buraya konu açıyosun birazda sen sus bak bakalım nasıl dili çözülüyo :))

Back
X