(Tartışma Konusu) Erkeğin Küçük Olması ?

elifcik3435

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
46
11
3
39
Kızlar erkeğin bayandan küçük olmasını nasıl karşılıyorsunuz ?

Yada

her zaman erkek mi büyük olmalı ?

----

Diğer bonus sorum :

Evliliği ilk 3 yılını nasıl geçiyor ? İlk 3 yılda hemen çocuk olması dezavantaj mı ?

Ablacım senin bütün konuların neden böyle "Haydi hanımlar buyrun sohbete" tarzında? Forumun bu bölümünün olayı bu değil, ayrı bölümlerde istediğin soruyu sorabilirsin de burada genelde belli bir dert üzerine açıyor insanlar konularını.

Fazla fark yoksa onemsiz 5 ve fazlasi kucukse sikinti bence

Kızlar erkeğin bayandan küçük olmasını nasıl karşılıyorsunuz ?

Yada

her zaman erkek mi büyük olmalı ?

----

Diğer bonus sorum :

Evliliği ilk 3 yılını nasıl geçiyor ? İlk 3 yılda hemen çocuk olması dezavantaj mı ?
Hep erkekler buyuk olacak diye birsey yok kadinda buyuk olabilir cevrem de cok var kadin buyuk erkek kucuk evlenen gayette mutlular.

Kaç yaş küçük sizden?

Erkekler geç olgunlaşıyor.
Küçük olması sorumluluk.
İşin yoksa eğit.
Evliliğin ilk üç yılı genelde geçmiyor.
Dava ile sonuçlanıyor :KK45:

Benim eşim benden 3 yaş küçük. Sıkıntı olmuyor bizim için. Erkeğin karakteri ile de alakalı. Olgun davranabiliyor mu,sorumluluklarının farkında mı? Bunlar önemli. Biz 3. yılımızda çocuk sahibi olmuştuk. Evliliğimiz oturduğu için sorun çıkmamıştı bizim için. Gerçi ilk yılda yapsak gene sorun olmazdı. Her zaman iyi anlaşırız çünkü.

Bence problem olmaz ama yaşı kaç erkeğin? Kilit soru bu. 27 28 üzeriyse ne istediğini zaten bilir. Bu yaşlardan küçükse sıkıntılı olur gibi.

Benim eşim benden 1 yaş küçük. Ben daha olgunum ama çok iyi anlaşıyoruz. Annem de babamdan bir iki yaş büyük. Hala birbirlerini çok seviyorlar. Evliliğin ilk 3 yılını bilmem 1buçuk yıl nasıl geçti anlamadım gayet keyifliydi. 6. Aydan sonra bebiş istedik olmuyor malesef.

Iki kişi birbirini gercekten seviyorsa ve samimiyse çıkar iliskisi yoksa yas farkı Önemsiz ama kendi adıma Konuşmak gerekirse de erkekler gec olgunlaşıyor biraz da toplumun onları daha çok pohpohlamasından kaynaklandığını düşünüyorum .
O nedenle ben kendimden küçükle yapamazdım .
Çocuk konusu da evlilikten evliliğe göre değişir eğer mutluysan şartlar elveriyorsa ikinizin de istediğiniz zaman yaparsınız .

Ya olgunlaşmak da kisiden kisiye degisen birsey degil mi aslinda? :) zorluk yasayan insanlar daha olgun olabiliyor bence. Bir sürü degişken var yani olgunluk icin. Sadece cinsiyet degil ki :)

Ya olgunlaşmak da kisiden kisiye degisen birsey degil mi aslinda? :) zorluk yasayan insanlar daha olgun olabiliyor bence. Bir sürü degişken var yani olgunluk icin. Sadece cinsiyet degil ki :)

Back
X