Tartışma sonucu kırgınlık, sessiz kalmaya devam etmeliyim, diye düşünüyorum yorumlarınaza ihtiyacım

onun adım atıp
ben eşşegim hayvanım öküzüm sana laık olmasamda benı affet demesını bekleyın
inanılmaz sinirlendım eşine
sakın adımı sen atma fazlasıyla sakin davrannmıssın zaten

Cok kotu birsey soyledigi normalde bakar ama oyle demesi cok kirici sinir aninda demistir belki ama gel iste kadinlar oyle düşünmüyor o ozur dileyene kadar konuşmayın bidaha yapmayacagi icin soz alin
Evet sinirlendi ona bu terbiyesizlik nasıl yaparsın deyince kendi hatasını ayıbını örtmek için öfkeden bana cevirdi işi belki beni susturup olayı kapatmaktı ama daha kötü oldu bende onun gibi ağır cevaplar verdim ve odama gectim

onun adım atıp
Çok fazlada sakin davrandım sayılmaz o öyle deyince bende tekrar et onayla demek bukadar yıl memnun etmemişim seni terbiyesiz pislik namussuz utanmaz gibi sözler sarf ettim ama ben kendim rahatsız oluyorum böle cümleler kurmaktan yapıma ters ama o akşam saygısızca cvplar verdım

onun adım atıp
eşin bunu diyebilecek bir adam mı konu sahibi?

ya keske sihirli bı degnegım olsa
tum erkeklerın kafasına dokundurup akıl
hatunlarada sabır dagıtabılse :)
gercekden cok uzuluyorum ya...
ne guzel ıkı ınsan aynı evde
sev opus koklas sarkı soyle eglen
aglayacaksan bırlıkte agla
hayır nıye kavga edılır
sorunlar nasıl aşılamaz
nasıl bı erkek karısına eşine boyle agır konusabılır
ben cıdden anlamıyorum

eşin bunu diyebilecek bir adam mı konu sahibi?

Bilmiyorum daha önceki tartışmalarda özürdilediği gönlümü aldığı elbette oldu ama bu tarz tartışma ilk defa olduğu için bi fikrim yok sadece eşimi tanıdığım için söylüyorum hatasının farkında cekiniyo ve zamanla benım sıkılıp adım atmamı bekliyo ama adım atmayı düşünmüyorum istersen mahkemeye git dedim zaten o akşamda

Arkadas ne olursa olsun gitme sana yanasacak dahi olsa ozur dilemeden ciddi anlamda gonlunu alma girisimlerinde bulunmadigi surece onune bak ona bakma..
Umursamaz dur ..hic takma.mumkunse bi kisa msj cek ben anne gidiyorun bir kac gunlugune kafa dinlemeye deyin..

bence onu yapmasın
bukez de adam sen benı evde tek bıraktın dıye eve kadın getırmeye kalkar bunuda konu sahıbının yuzune vurur kadın oslaydın dıye
araya daha da sogukluk gırer aılelere tasınır
ev kadının evı
kadın evden asla gıtmemelı 2 gunlugune bıle olsa
adam ayagını denk alsın tıpıs tıpıs eve gelsın
karısının yuzune daha fazla bakamıyacagı ıcın ozur dılemek zorunda kalsın derım :)

Ama ozur dilese bile hep aklinda olacak söylediği soz ne deyim allah yardimcin olsun

Evet bende öle yapmayı düşünüyorum sizlerinde fikirleri benımkine uyunca doğru karar aldığımı farettim ve kararlarıma sarıldım zaten salonda yatıyorum odaya gitmemi beklesede gitmeyi düşünmüyorum kalbımı onarsada uzun müddet kendisine yanaşmayı düşünmüyorum

bence konusup cozmeye sorunları asmaya calısın
bunun ıcın kocanın sana adım atmasını bekle tabıkı
yatak ayırmak cozum degıl
hep küs kalmak cozum degıl
bazı seylerı daha kotu hale getırır kısır döngü olur
en ıyısı adamın sızden özur dılemesını bekledıkden sonra gercekden sorunu aşmaya calısın
ıstedıgınız kadar yatagı ayırın sonucta evlısınız aynı evın ıcındesınız
bu mesafe koymaz dedıgım gıbı daha cok adamın eline koz verırsınız
sız uzak durdugunuz ıcın boyle olmadıgını sorunun kendınde oldugunu bılmelı
kedi gıbıler ya.. egıtmek gerek

Eveden bşryere gidemem zaten evlilikte sorunlarımızı ailelere bügüne kadar hiç yansıtmadık yansıtmayızda eşimde asla 4 yılı geckindir hatalı davranmış olsamda annesine kardeşlerine tek söz etmedi etmezdi bu bendede öyle şuan bu küskünlükte onun ailesinden biri arasa birşey olmamış gibi davranırız aynı şekilde benım ailemden biri arasa yine gayet mutluymuşuz gibi davranırız olay bu evde oldu bu evde sonuclanmalı iyi yada kötü öle düşünüyorum

Kırgın olman normal.
Hatta bence az bile tepki vermişsiniz. Pişman olmuş söylediği anda, bu sizin sorununuz depil.

Bi de neden hala eşinizin her sofrasını hazır ediyorsunuz?
Bu nasıl bir küsmedir?
Bunu adam tepki olarak anlamaz bile. Bu durumda Onun yaptığı yanına kar kalır. Sen ağladığınla, ağır lafları işittiğinle kalırsın.

İnşallah eşiniz kıymetinizi anlar.
Siz de çok şımartmazsınız umarım...

Yatak ayırmamdakı neden o gece sinirle benı salona gönderip kendi yatakta yatacaktı bende o gece salona gitmedim hatanın kendisinde olduğunu cezayıda kendisinin cekmesi gerektiğini söyledim. Yanı bu yatak ayırma olayı böle gelişti yoksa ben normal zamanda olsa asla yatağımı ayırmam ayırmadımda bu olay böle gelişince acıkcası nasıl davranacağımı şaşırdım dün odaya gidip yatmayı düşündüm ama o benden önce gidince napsam gitsem barışmaya calışıyo diye düşünür diyerek salonda yattım bakalım bu akşam ben ondan erken gideyim odama eğer gelir yatarsa yatsın ben yatak ayırma konusuna zaten sıcak bakmıyorum gelirse kalkıp salona gecmem gelmessede gel demem zaten

Tavrınızı sonuna kadar hakediyor. .Ama ona o laf ettigi alışverişten yemek yapmak bi yana ben olsam hepsini toplayıp çöpe basmıştım. .
Hiç yüz vermeyin aynen devam edin!!!

Tatlım sofra hazırlıyorum hazırladımda bugüne kadar zaten yemedi o ayrı ama benım düşüncem çoğu kişiye göre farklı ben kendi sorumluluğumu biliyorum sorumluluğum karşımdakinin davranışıyla değiştirmiyorum bı kac gündür yaptım sofrasını kurdum ve yenmedi zaten artık kurmuycam ama hemen kendime düşen görevlerimi yapmaktan vazgecemiyorum ama şimdi vazgecebilirim gönül rahatlığıyla zaten yenmşyo diye yoksa direk kesemiyorum ben huzursuz oluyorum içten içe

Tavrınızı sonuna kadar hakediyor. .Ama ona o laf ettigi alışverişten yemek yapmak bi yana ben olsam hepsini toplayıp çöpe basmıştım. .
Hiç yüz vermeyin aynen devam edin!!!
senın dediğini yapmak aklımdan gecti ama yapmadım bende çok fazla sınırlı yapıya sahıbım ama bi okadarda sabrım vardır eşim bunuda çok iyi bilir cekindiği tek şey damarıma basıldığında verdiğim karardan dönmemem şimdi sakın durmam onu zaten rahatsız ediyodur çok fazla benzer yönlerimiz var malesef oda çok sinirli bende oda çok sabırlı bende bu yüzden bu olay uzar diye düşünüyorum kendi yanaşmadıkca yanaşmıycağımı anlıyodur yanaşsada tekrar konu konuşulurken tartışmamız kacınılmaz olucaktır

Salonda yatmak cezalı olmak değildir. Giden taraf suçlu taraf değildir. Once bunu böyle bilin ve eşinize bu şekilde yansıtmayın.

- Yemek yapıp , kahvaltı hazırlayıp köşeye çekilmek doğru değil. Bu süre zarfında kendi yemeğinizi elbette yapacaksınız ama onun için değil kendiniz için..
Sofra kurarsanız bile kendiniz için kurun.

Ben o alınanları yemiyorum diye trip atmanın hiç bir manası yok. Sonuçta o evde kalıyorsunuz. O alınanları yemiyorsanız diğer alınanları yiyorsunuz..
Bu yüzden gereksiz buldum ve EN ONEMLİSİ asla ve asla anlamaz bu yaptığınızı.

Düz mantık;
"Yemek yaptı, ben yemedim , o yemiştir. Gece oldu. Uykum geldi. Hımm ilk gece başka yerde uyumuşsa yine uyusun. Aklı başına gelsin.
Ben ne yaptım ki ; o bana küstü..

Boşuna sabahlara kadar kahırlanıyorsunuz.
Bu durum unutulur. O iki özür diler. Olan size olacak. Bedeninize yuklediğiniz kahır kdv niz olacak.

Çok uzattım farkındayım ama sizi böyle triplerle anlamasını beklemeyin.

Mesaj ya da mektup yazın kısa ve öz bir şekilde.. Para mevzusuna v.s girmeden. Çünkü sizin önceliğiniz aranız bozukken rahat davranması , sizi rahatsız eden şekilde bilgisayarda takılması ve bunun üzerine gerçekten kırıcı o cümleyi kurması.. " Kızgın değil kırgın olduğunuzun farkına varsın .."

Diğer konular karşılıklı konuşursunuz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…