Evet bunu yapmak aklıma geldi ama dediğim gibi birilerine anlatıp doğrumu yapıyorum acaba sorma ihtiyacı duydum çünkü fazla üzüntümden piskolojik kafam karışmıştıKaçan her zaman kovalanılır canım daha evvelden eşim hazırladığım yemeği yemezdi tokum derdi
öyle mi dedim kavgalıyken ne kahvaltı hazırladım ne de yemek yemiyen kendisi niye kendimi yoriyim
yanaşma aksine mutlu gözük üzgün gözükme mp3 al müzik dinle hoşuna giden film ise gülüncekse gül eğlen
böyle yaparak eşin daha çok mutlu etmiş olursun nasılsa üzülüyor gelecek elbet yanıma der
evde yokmuş gibi yap
erkekler bundan alarmı ki bilemedimBu durum unutulur. O iki özür diler. Olan size olacak. Bedeninize yuklediğiniz kahır kdv niz olacak.
Evet katılıyorum ama yapmış olduğum davranışlar doğru yada yanlış trip değil kırgınlık dediğiniz gibi bunu nasıl anlaıyo bilemem zaten mektup da yazdım mesajda yazdım nekadar çok kırgın olduğumu zaten anlamış olması lazım mesajda belirttiğimi kısaca yazayım sizlere
Gecen yıl erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim yeni yeni düşünüyorduk bende mesajda yazdımkı
Ben kadın olamamışsam annede olamam çocuksuc bir kadın olacağımı kabullendim ve mutlu olamıycağımı bana beni kırarak göstermiş oldun dedim seni mutlu edememişim aile olamamışız böle aileye çocuk nasıl gelsin dedimo buna üzüldümü bilemem ama ben kendim üzüldüm çünkü kaybettiğim bebeğimin acısını yenısıyle doldurmak isterken böle sorun inanın beni bunları ona mesaj yazarken bile ben ağladım kendime yüklediğim üzüntülerim bana kalacak biliyorum arkadaşım inan biliyorum ama bazen insan neyapacağını malesef şaşırıyo
Kaybetme korkusu varmı yokmu bilmiyorum artık onun gelip özür dilemesini bile beklemiyorum, kimseyi zorla tutamam isteyen ayrılır dedim zaten tercih onun beni uzun süre böle ceksin o yokmuş gibi hayatıma devam edicem içimden gelene kadar evde eşim ben için bir hayalet olucakhmm. zor bir durum. eşinizi siz iyi tanırsınız. zaaflarını bilirsiniz.
ona göre bir yol çizin derim. sizin üzgün halinizi, ona geri dönmeniz olarak algılıyorsa mutlu görünün.
yani haklı olanın siz olduğunu davranışlarınızla gözüne sokun.
o yokmuş gibi davranın, onsuz da mutlu olabileceğinizi gösterin ki sizi kaybedebileceğini anlasın.
kaybetme korkusu belki onun özür dilemesini sağlar.
Zaten yenmedi çöpe gitti artık yapmama kararı almıştım teşekkür ederim yorum içinAdama neden sürekli yemek yapıyorsun
ortamı yumuşatırsanız aynı şey yine başınıza gelir süründürün aklı başına gelsin ay yüz vermeyin şunlara ya o erkekllik yapmış mı iki liranın hesabını yapıyor...Hiç birşey yapmayın bence kendi gelecektir özürler dileyecektir göreceksiniz eğer ona değer vermezseniz umursamazsanız vazgeçilmez kadın olursunuz bu olaylar böyle malesef değer yaramıyor böylelerineSizce yine benmi ortamı yumuşatmalıyım ????
bence aynı tavırlarınıza devam edin kırıldığınızı anlasın ve vicdan azabı çeksin sürekli siz yanaşmayın siz ona yaklaşarak onu alıştırmışsınız oda onun rahatlığı ile yaşıyor değerinizi anlamasını sağlayınSizce yine benmi ortamı yumuşatmalıyım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?