- Emoji Skoru
- 89
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi lastworldd
-
Ben dövsün yumruklasın mı dedim. Ama en azından abi yapma şikayetçi olmayacağız demek yerine sen ne yaptığının farkında mısın diyebilirdiSonra erkekler kavga etseydi. Biri mezara biri cezaevine gitseydi. Çok şahane olurdu, siz de dişiliğinizi arşa çıkarmış olurdunuz.
Konuyu doğru düzgün anlatacak mısınız biz tahminler üstünden mi yorum yapalım halaBen dövsün yumruklasın mı dedim. Ama en azından abi yapma şikayetçi olmayacağız demek yerine sen ne yaptığının farkında mısın diyebilirdi
Konuyu burada net olarak söylemek istemiyorum. Ama olan durumu sürekli üsteliyordu ve ben artık uzatmamasını istiyordumNiye üstünüze yürüdü bilmeden ne diyelim kocanız demek ki sizin hatalı olduğunuzu düşünüyor. Gerçi bizde hiç farketmezdi
İşte o sen ne yaptığının farkında mısının sonu yumruklaşma.Ben dövsün yumruklasın mı dedim. Ama en azından abi yapma şikayetçi olmayacağız demek yerine sen ne yaptığının farkında mısın diyebilirdi
Konu ne olursa olsun kimse kimsenin üzerine yürüyemez, yürümemeli. Ancak eşi bile karşı tarafı sakinleştirmeye çalıştığına ve anlatmaya yanaşmadığına göre konu sahibi hatalı.Konuyu doğru düzgün anlatacak mısınız biz tahminler üstünden mi yorum yapalım hala
Ben neden bir öküzüm yok demiyorum ama adam eşime ve yanımda küçük bir çocuğum olmasına rağmen neredeyse beni dövecektiİşte o sen ne yaptığının farkında mısının sonu yumruklaşma.
Sağduyulu, sakin bir eşiniz var, neden bir öküzüm yok diye dertleniyorsunuz.
Bazı kadınları hiç anlamıyorum zaten ben mesela çok fevri ve hemen kavga edebilen bir tipim esim bana göre daha sakindir daha mantıklıdır ama ben hiç bir zaman onun yanında kimseyle tartışmaya girmem çünkü beni koruma iç güdüsüyle saçma sapan şeyler yapabilir yaparda bu riski alamam o kadar haber konu görüyoruz bok yoluna gitsin istiyorlar kocalarınınKonu ne olursa olsun kimse kimsenin üzerine yürüyemez, yürümemeli. Ancak eşi bile karşı tarafı sakinleştirmeye çalıştığına ve anlatmaya yanaşmadığına göre konu sahibi hatalı.
Karşıdaki adam nasıl o hale geldi ya da getirildi bilmiyoruz. Yorum yapmak güç o yüzden.Ben neden bir öküzüm yok demiyorum ama adam eşime ve yanımda küçük bir çocuğum olmasına rağmen neredeyse beni dövecekti
Hatalı olanın siz olduğunuza emin oldumKonuyu burada net olarak söylemek istemiyorum
Konunun detayı önemli ama ve ben eşimin böyle bir cümle kurmasını istemem iş sen kimsin ben kimimle başlar yaralamaya kadar gider benim için erkeklik yapıp canından olcağına sağ olsun yanımda olsunMerhaba hanımlar bir konuda biraz muallakta kaldım nasıl bir yol izleyeceğimi bilemediğimden ve konun detaylarına girmeden fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Siz karşı cinsten biriyle tartışsanız ve o kişi sizin üzerinize yürüyüp saldırmaya çalıştığında, eşiniz sadece araya girip karşıdaki er kişisini sakinleştirmeye çalışırsa tepkiniz ne olurdu.
Sanırım benim beklediğim tepki şuydu” sen ne yaptığını sanıyorsun kendine gel” gibi bir şey bekliyordum. Ama eşim sanki etraftan kavgayı ayırmaya çalışan bir yabancı gibiydi
Not: karşıdaki kişiyle akrabalık bağı yok
Nasıl bir cevap bekliyorsunuz şu şekilde sessiz sinema gibi anlattığınız şeye? Konuyu anlatmak istemiyorsanız konu açmayın mesela????Konuyu burada net olarak söylemek istemiyorum. Ama olan durumu sürekli üsteliyordu ve ben artık uzatmamasını istiyordum
Biri dövmek gibi bir konu değil. Zaten benlik bir durumda yok ama günah keçisi ilan edildim gibi bir şeyYaptığın hataya baglı siz birinin çocugunu dövdüyseniz adam size saldırsa eşim tabiki orta yolu bulacak yani sizin kabahatinize baglı konu