- Emoji Skoru
- 4.738
- Puanlar
- 658
- Konu Sahibi lastworldd
-
İşte konuyu anlatmayınca kim haklı blemiyoruz adamın karısının namusuna laf dediyswn üstüne yürüten haklı kocan seni haksız görmüş benceBiri dövmek gibi bir konu değil. Zaten benlik bir durumda yok ama günah keçisi ilan edildim gibi bir şey
Valla biz ailece gayet sakin insanlarız. Kimseyle kavga etmiyoruz, kavgalı, tartışmalı, gergin ortamdan uzaklaşıyoruz. Eşimle evlenme sebeplerimden biri “ben errrkeğim uleeen” diye ortalıkta gezen bir tip olmaması. Olmaz ama diyelim ki ben böyle bir durumda kaldım, adamın saldırıya geçmesine zaman tanımadan beni ortamdan uzaklaştırmış olurdu zaten. Koruma iç güdüsü böyle işliyor bizde.Bazı kadınları hiç anlamıyorum zaten ben mesela çok fevri ve hemen kavga edebilen bir tipim esim bana göre daha sakindir daha mantıklıdır ama ben hiç bir zaman onun yanında kimseyle tartışmaya girmem çünkü beni koruma iç güdüsüyle saçma sapan şeyler yapabilir yaparda bu riski alamam o kadar haber konu görüyoruz bok yoluna gitsin istiyorlar kocalarının
Kadın haksızsa yine de kocası gitsin kavga etsin yaralanmalı hatta ölümlü kavga mı olsun yani? Belki de kadın trafikte veya başka yerde adama küfür etti adam da geldi kadının üstüne yürüdü. Böyle bir durumda da mı kocası gidip adamı dövmeli ??Hiçbir yoruma katılmıyorum, admaın karısını dövüyorlar nerdeyse adam yalvarıyor abi abi diye bu ne ezikliktirGerçekten utanç verici böyle bir g.vatı kapıma köpek olarak bile bağlamam.Sonu yumruklaşmaksa tumruklaşmak, ne olacak adam bunun için yumruklaşmayacaksa sizce ne için yumruklaşmalı??? Elin herifi dövse küfürler etse kabul edecek kadınlar var, ilginç.
Aman zaten detay falan anlatamıyor devlet sırrı bizim dert edeceğimiz birşey yok gider mezarda toprak avuçlarlar sonraValla biz ailece gayet sakin insanlarız. Kimseyle kavga etmiyoruz, kavgalı, tartışmalı, gergin ortamdan uzaklaşıyoruz. Eşimle evlenme sebeplerimden biri “ben errrkeğim uleeen” diye ortalıkta gezen bir tip olmaması. Olmaz ama diyelim ki ben böyle bir durumda kaldım, adamın saldırıya geçmesine zaman tanımadan beni ortamdan uzaklaştırmış olurdu zaten. Koruma iç güdüsü böyle işliyor bizde.
Ben diğer kızların aksine normal bulmadım bence işin her zaman senin yanında olmalı bir helee karşı cinse göre savunmalı kadın kadına kavga etseniz de hani yapmayın etmeyin dese belki bunu daha iyi anlarım ama karşıdaki erkek ve senle bir tartışmaya giriyorsa eşin ne olursa olsun seni ayrı tutmalı sen haksızsan bile sana arabaya geç der sen görmeden adama kusuraBen neden bir öküzüm yok demiyorum ama adam eşime ve yanımda küçük bir çocuğum olmasına rağmen neredeyse beni dövecekti
Üyeye göre dünyadaki erkeklerin %99’u yazdığı o hakaret içeren kelimeye dahil. Buraya yazdığı 5 mesajın dördünde o kelimeyi kullanır. Normal bir kadının sümüğünü atmayacağı dağdan dün inmişleri seviyor tahminimceKadın haksızsa yine de kocası gitsin kavga etsin yaralanmalı hatta ölümlü kavga mı olsun yani? Belki de kadın trafikte veya başka yerde adama küfür etti adam da geldi kadının üstüne yürüdü. Böyle bir durumda da mı kocası gidip adamı dövmeli ??
Merhaba hanımlar bir konuda biraz muallakta kaldım nasıl bir yol izleyeceğimi bilemediğimden ve konun detaylarına girmeden fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Siz karşı cinsten biriyle tartışsanız ve o kişi sizin üzerinize yürüyüp saldırmaya çalıştığında, eşiniz sadece araya girip karşıdaki er kişisini sakinleştirmeye çalışırsa tepkiniz ne olurdu.
Sanırım benim beklediğim tepki şuydu” sen ne yaptığını sanıyorsun kendine gel” gibi bir şey bekliyordum. Ama eşim sanki etraftan kavgayı ayırmaya çalışan bir yabancı gibiydi
Not: karşıdaki kişiyle akrabalık bağı yok
Bana anlattı özelden. Karşıdaki adam bir miktar haklı ama eşi %100 haklı.Aman zaten detay falan anlatamıyor devlet sırrı bizim dert edeceğimiz birşey yok gider mezarda toprak avuçlarlar sonra
Detayları bilmeden nasıl yorum yapalım? Yani erkek dediğin dövüş horozu gibi dövüşmeli kafasında bir insan değilim mesela kendi adıma, kaba saba her şeyi dövüşerek halleden insanlardan nefret ederim ama sizin durumu bilmediğim için bir şey diyemem. Adam size saldırdı mı, taciz mi etti, ne tür bir terbiyesizlik yaptı?Yorumlar için teşekkürler maalesef detayları burada anlatamayacağım.
karşıdaki adam seni yanında çocuğun olmasına rağmen dövmeye kalkmış. Sen ne zannediyorsun, eşin araya girince adam birden bire pısacak mı sanmıştın? Bu sefer öfkesini eşine yönlendirecek ve yukarıda söylendiği gibi biri mezara biri hapse girecekti. Haklı olmaya o kadar takmışsın ki durumun bu olduğunu hala göremiyorsun.Ben neden bir öküzüm yok demiyorum ama adam eşime ve yanımda küçük bir çocuğum olmasına rağmen neredeyse beni dövecekti
Ya ben zaten kavga etsin diyemem ikimiz de memuruz bunu yakalım istemem. Sadece abi şikayetçi olmayacaz sakin ol falan demesi hoşuma gitmedi. Tabi bunuda olay sırasında söylemedim. Hatta konu uzamasın diye dığru düzgün konuşmadım. Sadece karıma bunları söylemezsin kendine gel demesini isterdim. Yoksa kavga dövüş gibi bir durumda emniyet tam yanımızda hayatta bırakmazsdımOlayi anlatsaniz daha net yorumlar gelir ama ben bu olaya aman kavgaya karismasin manyak var olarak bakamiyorum ya önünde karisina saldiran adama da abi çekmezsin.haksiz da olsaniz fiziksel olarak saldirma hakki dogmuyor karşi tarafa.
Heh işte bu da ayrı bir konu. Eşin yanındayken sen başka adamla niye tartışıyorsun kiTartışmanın detayını bilmediğimiz için ucu açık kalacak.
Siz kocanız yanınızdayken kiminle neden tartışınız? Adam üzerinize yürümeden evvel araya girmesi gerekirdi zaten. Olayı büyütmek değil sakinleştirmek adına en başta.
Ya ben zaten kavga etsin diyemem ikimiz de memuruz bunu yakalım istemem. Sadece abi şikayetçi olmayacaz sakin ol falan demesi hoşuma gitmedi. Tabi bunuda olay sırasında söylemedim. Hatta konu uzamasın diye dığru düzgün konuşmadım. Sadece karıma bunları söylemezsin kendine gel demesini isterdim. Yoksa kavga dövüş gibi bir durumda emniyet tam yanımızda hayatta bırakmazsdım