- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
suan da cok kotu bir ruh halindeyim azoncede baya agladim karanlik odamda...sebebi kendimle ve insanlarla olan iç savasim...eskiden alttan alabiliyordim cogu zaman..ama simdi...daha 2 saat once yine birini kirdim ama o da oncesinde beni kirdi bende onu kirdim..kendimce kazandim iç savasi o anda..ama sonrasi...son 5 senedir havada ucan kusla kavga eder oldum..insanlar hele saticilarla , cocuklarla esimin ailesiyle zaten hic anlasamadik basindan beri ama kendi ailemlede bazen ic savasa dusuuorum hemen eve kaciyorum kimseyi kirmamak icin ozaman onlar aliniyor neden aniden kalktiniz kalicaktiniz diye..ama biliyorum kalsam surekli sinir halinde birilerini kiricam ..kendimce hep hakliyim...ama diceksiniz ki tabikide sen haksizsin herkezle kotu olduguna gore diye...ben kendimden de biktim ozaman..kendimle bile tartisma icinde goruyorum kendimi bazen..ama biktim yokmi bunun bi caresi...sonum iyiye gitmiyor gibi...zaten boyle ola ola yapayalnizim ..aslinda yalnizlik cok.guzel tavisye ederim kafaniz az agrir..ama ailemlede kucuk tartisma yasayinca bosluga dusuyorum.cok uzuluyorum..bu aksam.en tazesi babamla sanki bi agiz atismasi oldi..konu; esim maç var izleriz dedi bende aldin o dijiturk u senin ders yapman lazim.suan kafani kaldirmadan dedim kazanmak istedigi bi siinav varda ..babamda hemen bana yuksek sesle bi maci var izleyecek tabi sen calis oturda cok biliyosan tarzi cikisti ..bende baba ama ben de biktim.artik hep destek oliyorim gezmeye bile gitmiyoruz aksamlari ders yapsin diye en guzel yaz aksamlari cocukla evde geciyo falaj dedim..sora bana kiriildi kizdi babam pek konusmadi..kotu oldum yani yine....2 gun once esnafla fena tartistik bana gore ben tamamen hakliyim...kizima 3 yas gelinlik bakiyorim adam bana verdi 5 yas illede denee kalibi kucuktur dedi satacak ya neyse dedim deneyim .tabiki cok kotu oldu almadim buyuk geldi..adam hursla gelinligi aldi elimden sonra saydirmaya basladi ustune oturani nerden bulacan alip tadilat yaptircaksin dedi ama bagriyor resmen bana herkeezin iciinde..tabu bennim kafa bi dunya oldu o an kendimi kontrol edemeedim ve bende baya bi yuksek sesle " siz elinizdeki gelinligin kac yas oldunu bana sooylermisiiniz once ya dedim 6 yas dedi..ben 3 yas ariyorum beyegendi ayrica tadilat yaptirmaya vaktim yok 3 yasiniz olsa alirdim almiyorim efendim zorla mi diye bagrip ciktim ordan...aslinda cok hakliyim ama hep bi tartosma icinde oldugumdan insanlar bana artik onyargili yaklasiyor..sevdigik biriiyle bile 1 gun gecirsem sonu mutlaka kavga kirginlik...yine 2 gun once carsida geziyorum 4 tane kiz uxaktan beri gozlerini ayirmadan bakiyolar tam yanlarindan gecerken 4 u birden gozunu ayirmadan bakarken ben sinir oldim gozumi cevirdim onlar bakarken birazda asabi gectim yanlarindan kiz pesimden bagrarak kendini bisey zannediyo dedi kahkaha attilar bende dõndum ozaman 10 dk dir gozimun icine niye bakiyosunuz diye bagardim..annemde vardi yanimda o da geriliyor bence yanimda
bende bazi hemcinslerim gibi gulumsemek istiyorum hep cogu seye alinmamak istiyorum mesela cogu seyi gormeyim ..bu munkunmu sonradan