Tartışmalarda ağlayan erkek

aglayan adam cekilmez cnm ben güclü gorunun bi kadın oldugum halde aglamak gereken yerde pek aglamam kimse gorsun duysun istemem ama esim cok aglak ve cok sinir bozucu bi durum hani simdi sevgililk muhabbetine aglar yarın annesiyle kavga eder aglar baabsıyla kavga eder aglar is yerind esorun olur aglar hiccc cekilmez aglayan erkek 7 senedir ugrasıyorum valla

iki haftada bu kadar tartışma pek normal gelmiyor bana .
ama içerik te önemli.
nedir mesela anlaşamadığınız noktaar?
ciddi farklar var ise zaman kaybetmeye değmez.
açıkcası bir kaç mesajından da uyumsuz olduğunuz izlenimini edindim ben

sen evlenmişsim ama, o kadar mı vahim durum
Evet o kadar vahim. Önce ne kadar duygusal içli çocuk bana bişe söylemiyor sinirden ağlıyor diyordum. Sonra evlenmeye 2 kala meğer bu ağlamalarını evde herkes biliyormuş ki ben eve akrabalarıma hiç yansıtmadım anlaşmazlıkları. Sonra bi baktım herkes beni eli maşalı çok bilmiş biri olarak biliyor. Derdini sana anlatamayan, kendini ifade edemeyen biriyle evli olmak, onu açmaya çalışmak çok zor. Bi bakıyorsun o herşeyi içine atan sessiz adam sen de onu bik bik yiyen kadın oluyorsun. Ağlayan duygusal erkek iyi bir insandır algısı oluyor ama aslında karakter gelişimini tamamlayamamış olduğunu anlıyorsun.

teeeey tey nedir kanka okurken güldüm

Yoğun insanlar bana korkutucu geliyo yaa ne biliyim, yakın bi arkadaşın başında vardı bi tane, dağıldı oldu bitti kızı arkasından, telefonlar eve gelmeler babanla konuşucam seni isticem demeler falan, ilişkide 2 3 aylık falandı ha

nedir mesela anlaşamadığınız noktaar?

birinde haklıydı aslında. geç saate kadar dışardaydım. ona da biraz rahat bırak işte, sen uyu ben takılayım ayağı yaptım. eve gidince aramadım filan. bu da ona terslendi. ben de terslendim. napıyosan yap vs dedi. ben de dedim düzgünce söyleseydin hak vericektim ama haksız duruma düştün dedim. o da benim kız arkadaşım o saate kadar dışarda kalamaz dedi. kalmayacaksın gibi emip kipli cümleler çıktı ağzından. ben de delirdim ağaç kovuğunda yetişmedim ben emir almam kimseden bu yaştan sonra diye. öyle bağırış çağırış bitsin lafları ve gözyaşı.

dün akşam da şehir dışına çıkacağımı söyledim sonraki hafta. eskişehirde kuzenim var, hep giderim yanında. bakarız dedi. ben yine delirdim. izin almıyorum haber veriyorum diye. bu da ben senle geçirmek isityorum günlerimi sen gidiyosun bilmemne dedi. e tamam da senle görüşüyorum zaten arada tabi ki gidicem, yeri gelecek sen de gideceksin dedim. beraber gidelim dedi. ben de bu tavırdan sonra asla dedim.

aslında bende de hata var. ama beni o noktaya getiriyor. 2 haftalık adamsın bana karışmak gibi bi hakkın yok şu an.

İki senedir yürüyormuş zaten demek ki atlatıp da yoluna gidememiş. Çok sert çıkışlarım da oldu demişsiniz ona dayanarak biraz da takıntılı bir tip olabileceğini düşündüm.

Bir de iki hafta bu kadar büyük tartışmalar için çok erken değil mi? Tam tanıma aşaması, sabaha kadar konuşulan, gözlerden kalp çıkan dönem. Demek ki uymayan bir şey var. Fotoğraf çekip yollaması filan samimiyetsiz gibi. Sanki vicdan azabı çektirip yanında tutmak ister gibi. İki haftada ağlayan iki senede intiharla da tehdit eder yanında tutmak için. Tehlikeli olma ihtimali var.

Bir de şu var ki herkes farklı. Burada duygusallığı hoş bulan kadınlar da var ama siz soğuyorum, itici geliyor diyorsunuz. Cevap orada bence.

Canım ben seni anlıyorum.Bence abartmiyorsun. Ben hayatımda öyle bir örnek yasadimki o yüzden bu tarz erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.benim üniversitede çok yakın arkadaşım vardı sevgilisiyle kavga edince çok ağladı.Birgün beni aradı nasıl ağlıyor.cocuga çok acıdım.merhamet ettim ve kıza görüşmesi hususunda ikna ettim.basristilar..Ve o kız için hayatını ortaya koyan heryerde ağlayan çocuk iyi bir bölümü kazanınca,yakın arkadaşımı biranda yüzüstü bıraktı.hemen baska aska yelken acmis.şok oldum.aglamayi kesmiş hatta telefonlarına yanıt vermiyordu.ve arkadaşım uzun süre psikolojik desteğe ihtiyaç hissetti.cunku evleneceklerdi.kendi aralarinda yuzuk filan taktılar guven vermişti.o günden beri ağlayan erkeklere inanmıyorum.cok karakterli gelmiyorlar.tabiiki duygulu olsunlar aglasinlar ama bu ağlamak başka bişey.sen beni anladın

10 yaş hani olsa neyse diyorsunuz ya inanın o bile çekilmiyor
çok yakın tanıdığimın oğlu ota .oka ağlıyor
yani öte git desen ağlıyor ya da birşey diyorsun şöyle yap diye
yapmak istemiyorsa hayır yapmıcam demiyor ağlıyor
offf kaç kaç valla annesi de bıkmış durumda
sana gelince karşımda sürekli ağlayan bir erkek olsa ne biliyim böyle bana önce bir sinir gelir sonra da
nefret

2 haftalık ilişki için açıkcası çok abartı hareketler.
kaldı ki bu şekilde kısıtlamalara kalkışması uzun ilişkide de normal değil.
sende sorun göremedim ben.
normal yaşantını devam ettireceksin elbette.
seni kontrol etmeye kalkması hoş değil.
beraber karar verebilir fikir alabilirsiniz birbirinizden.
ama ağlamaya varana kadar acayip tepkiler vermesi çok düşündürücü.

Yaa o ne öyle
Senden daha duygusal ise eğer senin daima güçlü kalıp onu avutman gerekir. Peki o kadar güçlümüsün? Erkek de ağlar illa ki ama "çok ağladım" temalı fotoğraf atacak kadar olmamalı

Bir de iki haftalık bir ilişkide bu kadar çok ve sert tartışma neden?

Adam ağlamasa da bu ilişki biter. Canım cicim döneminde olmanız gerekirdi şimdi.

Bu ağlamasından daha önemli.

Bir de iki haftalık bir ilişkide bu kadar çok ve sert tartışma neden?

Adam ağlamasa da bu ilişki biter. Canım cicim döneminde olmanız gerekirdi şimdi.

Bu ağlamasından daha önemli.

Şurda yazdım canım;

ben zaten arkadaş kalalım bi tanıyalım birbirimizi dedim. iki senedir sadece telefodaydık çünkü iş için olan konularda. bu da hemen sevgili moduna girdi. e ben kendimi biliyorum. rahat bi insanımdır. her erkek gelemez buna. ama bunu da belli ettim. anlamadı. ilk denemesinde de tosladı işte.

Yaa o ne öyle
Senden daha duygusal ise eğer senin daima güçlü kalıp onu avutman gerekir. Peki o kadar güçlümüsün? Erkek de ağlar illa ki ama "çok ağladım" temalı fotoğraf atacak kadar olmamalı

ben güçlü değilim. bu adama karşı çok sertim neden bilmiyorum iki haftada bi duvar oldu aramızda. yumuşayamıyorum. ama normalde birinden hoşlandığım sevdiğim zaman ona karşı çok güçsüz olurum. karamsarımdır da. hani isterim ki yanımdaki güçlü olsun beni toparlasın. burda ben onu mu toparlıycam? onu da yapamıyorum. ağlıyorum diyor mesela. ağlayacak ne var?? filan diye tersliyorum iyice.

Canım sen yol yakınken bırak.mecbur değilsin bu adama..Senin suçun yok.hemn kendisini koca ilan etmiş.Bukadar karisilmaz bence ne o öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…