- 22 Aralık 2016
- 1.979
- 3.933
- 133
- Konu Sahibi captain price
-
Yükselmek derken, bağırıyor musunuz yani sesinizi mi yükseltirsiniz? Meraktan soruyorum. Bu çocukla zaten yapamazsınız onu anladım da.
Benim de vardı böyle biri, tartışırdık falan aradan çok kısa bir süre geçerdi hadi normale dönelim bilmem ne moduna girerdi, sevmezdim.
Belki istedigi gibi birini bulunca hemen baglanan birisidir yengec burcu mu
Benim esim yengec burcu gözleri dolar biraz üstüne gitsem aglayabilir bir keresinde odalarin isiklarini acik unutma arkandan kapatmaktan yoruldum dedim hemen gozleri doldu ben seni yoruyor muyum dedi. Boyle biriyle iliskiye baslayacaksaniz 10 defa dusunup 1 kez konusmaniz gerekebilir :))
Ikizler oluyor en tırstığım burçtur kaç kaççç :)) tabi yine siz bilirsiniz biraz daha gozlemleyin hareketlerini.sesimi yükseltirim genelde ama bu tartışmaların hemen hepsi yazışırken oldu.
mesela diyorum ki yoruldum, usandım, insanı bıktırıyosun, ruh hastası gibi davranıyosun. bu ruh hastası lafıma çok kırılmıştı mesela. haklı olabilir ama cidden normal bi insan gibi davranmıyodu.
6 haziran. ne burcu oluyor? ben boğayım ama hiç anlamam.
Ruh hastası gibi lafı değil de insanı bıktırıyorsun lafı daha sert ve kırıcı olmuş bence ama yine de bu konuşma karşısında ağlaması çok saçma ki. Ben olsam bana birisi gelip insanı bıktırıyorsun diyecek, cevap dahi vermeden ya da yazmadan (ortama bağlı, sanal mı karşılıklı mı) direkt silerim.sesimi yükseltirim genelde ama bu tartışmaların hemen hepsi yazışırken oldu.
mesela diyorum ki yoruldum, usandım, insanı bıktırıyosun, ruh hastası gibi davranıyosun. bu ruh hastası lafıma çok kırılmıştı mesela. haklı olabilir ama cidden normal bi insan gibi davranmıyodu.
Tam ıssız adamsın he:) bu tavırları erkeklerden duymaya alışkınız biz.birinde haklıydı aslında. geç saate kadar dışardaydım. ona da biraz rahat bırak işte, sen uyu ben takılayım ayağı yaptım. eve gidince aramadım filan. bu da ona terslendi. ben de terslendim. napıyosan yap vs dedi. ben de dedim düzgünce söyleseydin hak vericektim ama haksız duruma düştün dedim. o da benim kız arkadaşım o saate kadar dışarda kalamaz dedi. kalmayacaksın gibi emip kipli cümleler çıktı ağzından. ben de delirdim ağaç kovuğunda yetişmedim ben emir almam kimseden bu yaştan sonra diye. öyle bağırış çağırış bitsin lafları ve gözyaşı.
dün akşam da şehir dışına çıkacağımı söyledim sonraki hafta. eskişehirde kuzenim var, hep giderim yanında. bakarız dedi. ben yine delirdim. izin almıyorum haber veriyorum diye. bu da ben senle geçirmek isityorum günlerimi sen gidiyosun bilmemne dedi. e tamam da senle görüşüyorum zaten arada tabi ki gidicem, yeri gelecek sen de gideceksin dedim. beraber gidelim dedi. ben de bu tavırdan sonra asla dedim.
aslında bende de hata var. ama beni o noktaya getiriyor. 2 haftalık adamsın bana karışmak gibi bi hakkın yok şu an.
Ruh hastası gibi lafı değil de insanı bıktırıyorsun lafı daha sert ve kırıcı olmuş bence ama yine de bu konuşma karşısında ağlaması çok saçma ki. Ben olsam bana birisi gelip insanı bıktırıyorsun diyecek, cevap dahi vermeden ya da yazmadan (ortama bağlı, sanal mı karşılıklı mı) direkt silerim.Bıktırıyorsun lafına karşılık olarak ağlamak daha itici. Bakın kadınım ben, erkek falan da değilim ama tabiri caizse kadın halimle "bıktırıyorsun" diyen insan için ağlamayı bir yana, o kişiye bir daha tek kelime etmem gerçekten bıktırmış olsam bile. :) Ben kendimden örnek vererek bu adamın hareketinin saçma ötesi olduğunu anlatmaya çalıştım. Abuk bir tip demek ki. Güçlü insanlar her zaman daha çekicidir.
Tam ıssız adamsın he:) bu tavırları erkeklerden duymaya alışkınız biz.
Üstelik burçlardan da anlamam demişsin. Erkek olduğunu düşüneceğim az sonra:) tüm kadınca şeyler manitanda, bütün isyankarlık, ''dur be kadın arkadaşlarla iki tek atıp geleceğiz'' tavrı sende. İnsanda kadınca bi asılma dürtüsü oluşturuyosun hahaha. Yürüyecem sana az kaldı.ahahahya zaten o kadın ben erkek gibi oldu ilişkide.
Ağlaması ok ama bunu benim gözüme sokması çok itici gelir bana.not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Yanlış anlamadığına sevindim, senin için söylemiyorum çünkü evet ben de karşımdakini bıktırmış olabilirim ama ne olursa olsun bana usandım, bıktırdın diyen birini aynen ben de evli değilsem silerim. Muhakkak durduk yere söylenmez ama bu laf karşısında ağlamak son derece yersiz. Şimdi devam etseniz bile kendinizden daha güçsüz birini mi istersiniz yanınızda? Sanmıyorum, kaç kadın ister ki?kendisi de bıktırdığının farkında ki. belki de ben neden böyleyimdir diye ağlıyodu. çünkü ben o lafı durup dururken söylemiyorum. tartışıyoruz mesela aynı duruu tekrar tekrar açıklıyorum kendisine anlamayınca da patlıyorum bi noktada.
valla biri de bana bıktırıyosun dese evliysem bi dururum da iki haftalık bişeyse madem öyle der silerim aynı senin gibi. ama bu başka bi tip.
Üstelik burçlardan da anlamam demişsin. Erkek olduğunu düşüneceğim az sonra:) tüm kadınca şeyler manitanda, bütün isyankarlık, ''dur be kadın arkadaşlarla iki tek atıp geleceğiz'' tavrı sende. İnsanda kadınca bi asılma dürtüsü oluşturuyosun hahaha. Yürüyecem sana az kaldı.
Yanlış anlamadığına sevindim, senin için söylemiyorum çünkü evet ben de karşımdakini bıktırmış olabilirim ama ne olursa olsun bana usandım, bıktırdın diyen birini aynen ben de evli değilsem silerim. Muhakkak durduk yere söylenmez ama bu laf karşısında ağlamak son derece yersiz. Şimdi devam etseniz bile kendinizden daha güçsüz birini mi istersiniz yanınızda? Sanmıyorum, kaç kadın ister ki?
Yok be severim ben böyle dişli kadınları. Mıymmıy mıy kocişko delisi, onun bunun ezdiği kadınlardan gına geldi. Ben de senin gibiyim. Astığım astık, kestiğim kestik:) taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmam dellenirsem. Heeeeyttt! Geyiğe sardım hadi sen akıl almaya devam et. ikizler bucu sahtekardır dikkat et. Seni elde edene kadar ağlar böyle sulu romantiktir, elde edince eziyet etmeye başlar. Senin gibi eyvalahhı olmayan kadınlara bayılırlar.ahahaha ya öyle biri değildim. ama son bi sende biraz böyle oldum niyeyse. valla doğru diyosun. belki ben de anormalim.
Yok be severim ben böyle dişli kadınları. Mıymmıy mıy kocişko delisi, onun bunun ezdiği kadınlardan gına geldi. Ben de senin gibiyim. Astığım astık, kestiğim kestik:) taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmam dellenirsem. Heeeeyttt! Geyiğe sardım hadi sen akıl almaya devam et. ikizler bucu sahtekardır dikkat et. Seni elde edene kadar ağlar böyle sulu romantiktir, elde edince eziyet etmeye başlar. Senin gibi eyvalahhı olmayan kadınlara bayılırlar.
Aynı, iki tek atacam bi dur tavrı bende de mevcutahahaha ya öyle biri değildim. ama son bi sende biraz böyle oldum niyeyse. valla doğru diyosun. belki ben de anormalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?