Tartışmalarda ağlayan erkek

sesimi yükseltirim genelde ama bu tartışmaların hemen hepsi yazışırken oldu.

mesela diyorum ki yoruldum, usandım, insanı bıktırıyosun, ruh hastası gibi davranıyosun. bu ruh hastası lafıma çok kırılmıştı mesela. haklı olabilir ama cidden normal bi insan gibi davranmıyodu.

6 haziran. ne burcu oluyor? ben boğayım ama hiç anlamam.

Ikizler oluyor en tırstığım burçtur kaç kaççç :)) tabi yine siz bilirsiniz biraz daha gozlemleyin hareketlerini.

Ruh hastası gibi lafı değil de insanı bıktırıyorsun lafı daha sert ve kırıcı olmuş bence ama yine de bu konuşma karşısında ağlaması çok saçma ki. Ben olsam bana birisi gelip insanı bıktırıyorsun diyecek, cevap dahi vermeden ya da yazmadan (ortama bağlı, sanal mı karşılıklı mı) direkt silerim. Bıktırıyorsun lafına karşılık olarak ağlamak daha itici. Bakın kadınım ben, erkek falan da değilim ama tabiri caizse kadın halimle "bıktırıyorsun" diyen insan için ağlamayı bir yana, o kişiye bir daha tek kelime etmem gerçekten bıktırmış olsam bile. :) Ben kendimden örnek vererek bu adamın hareketinin saçma ötesi olduğunu anlatmaya çalıştım. Abuk bir tip demek ki. Güçlü insanlar her zaman daha çekicidir.

Tam ıssız adamsın he:) bu tavırları erkeklerden duymaya alışkınız biz.

kendisi de bıktırdığının farkında ki. belki de ben neden böyleyimdir diye ağlıyodu. çünkü ben o lafı durup dururken söylemiyorum. tartışıyoruz mesela aynı duruu tekrar tekrar açıklıyorum kendisine anlamayınca da patlıyorum bi noktada.

valla biri de bana bıktırıyosun dese evliysem bi dururum da iki haftalık bişeyse madem öyle der silerim aynı senin gibi. ama bu başka bi tip.

Ağlamasından ziyade bunu kullanması tuhaf olmuş, ne alaka yani fotoğraf atmak: bak ayladım ben amaaaa' çocuk sanki.

Bilemedim, ben tahammül edemem böylesine.

ahahah ya zaten o kadın ben erkek gibi oldu ilişkide.
Üstelik burçlardan da anlamam demişsin. Erkek olduğunu düşüneceğim az sonra:) tüm kadınca şeyler manitanda, bütün isyankarlık, ''dur be kadın arkadaşlarla iki tek atıp geleceğiz'' tavrı sende. İnsanda kadınca bi asılma dürtüsü oluşturuyosun hahaha. Yürüyecem sana az kaldı.

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Ağlaması ok ama bunu benim gözüme sokması çok itici gelir bana.
Ağlamayı da ağlayanı da sevmem,bunu bir de sömürü amaçlı kullanılmasını 899 kere itici bulurum.

Yanlış anlamadığına sevindim, senin için söylemiyorum çünkü evet ben de karşımdakini bıktırmış olabilirim ama ne olursa olsun bana usandım, bıktırdın diyen birini aynen ben de evli değilsem silerim. Muhakkak durduk yere söylenmez ama bu laf karşısında ağlamak son derece yersiz. Şimdi devam etseniz bile kendinizden daha güçsüz birini mi istersiniz yanınızda? Sanmıyorum, kaç kadın ister ki?

ahahaha ya öyle biri değildim. ama son bi sende biraz böyle oldum niyeyse. valla doğru diyosun. belki ben de anormalim.

yok işte istemem. en son uzun bi mail attım. sakince açıkladım tekrar. onun üzerine sakin şu an ortalık. mesajla da güçlü ol dedim. tamam dedi. bilmiyorum.

sanırım bu da gol değil

ahahaha ya öyle biri değildim. ama son bi sende biraz böyle oldum niyeyse. valla doğru diyosun. belki ben de anormalim.
Yok be severim ben böyle dişli kadınları. Mıymmıy mıy kocişko delisi, onun bunun ezdiği kadınlardan gına geldi. Ben de senin gibiyim. Astığım astık, kestiğim kestik:) taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmam dellenirsem. Heeeeyttt! Geyiğe sardım hadi sen akıl almaya devam et. ikizler bucu sahtekardır dikkat et. Seni elde edene kadar ağlar böyle sulu romantiktir, elde edince eziyet etmeye başlar. Senin gibi eyvalahhı olmayan kadınlara bayılırlar.

akıl almayla olacak gibi değil ki. hayatımda böyle biri ile tanışmadım. eğlenirken iyi hoş ben hayatımı yaşamaya gelince kavga kıyamet sonrasında ağlamalar.

valla çekilecek çilem varmış.

Duygusal erkek uzaktan cok tatli gorunuyorda ne bilim bunalir insan ya. 2 haftalikken ben sevgilimi umursamiyordum bile. Aglamak nedir? Benimkide aglar cok duygulandiginda ama bu biraz abartiyor. Fotograf cekmek falan cok cocukca. Secim senin ben olsam uzak dururum...

Aklıma Aamir'in şu sözü geldi. Yapmayın allah aşkına ağlıyo diye de mi erkekten soğur insan. Tamam ağladığını sana söyleyip duygu sömürüsü olarak kullanması hoş olmamış ama duygusal insan ağlar bunun kadını erkeği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…