Tartışmalarda ağlayan erkek

C captain price valla arkadaşım ben de boğayım
ve gerçekten burcunun özelliklerini az dahi taşıyorsan
bırak şu yılışık adamı
bize gururlu ne olduğunu bilen mantıklı adamlar lazım :KK66:
ya da direk söyle yüzüne de daha yapmasın

isyan edicem artık ya neden istediğim gibi birini bulamıyorum.

neyse adam şehir dışından dönecek bu hafta sonuna doğru.

kızmayın ama gözlemliycem kızlar biraz daha.

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Karsinizda adam gibi adam istiyorsunuz degil mi. Aglak bir erkek koruyucu kollayici gelmiyor dusununce. Bazi insanlar bu aglama durumlarini kendilerini savunma gibi gorurler. Aglarsam inanir gibisinden. Ama erkeklerde cidden itici bir durum.

ayy ben acayip soğurdum.
2 haftalık ilişki için ağlayan bir erkek beni iterdi. ama hadi aşık olunca bu huyu gözüme batmadı diyelim, ağladığını göstermek için resim atması felaket. böyle bir duygu sömürüsü olamaz. gerçekten fena. %99 soğurdum.

Ahahahhh resmen güldümmm.

Ama çok güzel birşey seni kaybetmekden korkuyor demek ki

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/

Benim eşim de aglar ama yilda bir kere belki ve gercekten aglanacak duruma aglar onun disinda surekli aglarsa bi erkek hos olmuyor.
Yani iki haftaya bu kadar aglayacak ne sıgar ki anlamadim.

birinde haklıydı aslında. geç saate kadar dışardaydım. ona da biraz rahat bırak işte, sen uyu ben takılayım ayağı yaptım. eve gidince aramadım filan. bu da ona terslendi. ben de terslendim. napıyosan yap vs dedi. ben de dedim düzgünce söyleseydin hak vericektim ama haksız duruma düştün dedim. o da benim kız arkadaşım o saate kadar dışarda kalamaz dedi. kalmayacaksın gibi emip kipli cümleler çıktı ağzından. ben de delirdim ağaç kovuğunda yetişmedim ben emir almam kimseden bu yaştan sonra diye. öyle bağırış çağırış bitsin lafları ve gözyaşı.

dün akşam da şehir dışına çıkacağımı söyledim sonraki hafta. eskişehirde kuzenim var, hep giderim yanında. bakarız dedi. ben yine delirdim. izin almıyorum haber veriyorum diye. bu da ben senle geçirmek isityorum günlerimi sen gidiyosun bilmemne dedi. e tamam da senle görüşüyorum zaten arada tabi ki gidicem, yeri gelecek sen de gideceksin dedim. beraber gidelim dedi. ben de bu tavırdan sonra asla dedim.

aslında bende de hata var. ama beni o noktaya getiriyor. 2 haftalık adamsın bana karışmak gibi bi hakkın yok şu an.
valla ben tartışmalarda da sizi haklı buldum açıkçası. sizin kuzeninizin yanına gitmenize ne hakla karışabilir ki? ki ben sizin yorumlarınızdan az çok bildiğim kadarıyla değil 2 haftalık 2 senelik ilişki de olsa karıştırtmazsınız bence buna. hatalıysam düzeltin lütfen.

tanıma sürecinde tabi ki anlaşmazlıklar olabilir ama bunlar ufak tefek şeyler olur. ne bileyim birbirlerinin mizah anlayışlarını tam bilmezler ve birinin lafına diğeri alınır mesela. ya da diğeri önem verdiği bi konuyu bilmediği için onu kırabilir vs. anca böyle tartışmalar olur ve bunlar tanıdıkça aşılır. ama sizinkiler ufak tefek şeyler değil ki. tanımayla aşılacak problemler değiller. bu adam şimdiden size "şehir değiştirme" deme hakkını bulmuşsa bu böyle de devam eder. ilişki anlayışı bu çünkü. ve daha sadece 2 haftada gördüğünüz kısmı bu. ilerde daha büyük sorunlar da çıkabilir. en azından benim fikrim bu.

ama ayrılın da diyemeyeceğim :) çünkü madem soğumadınız, "ya haklıysa?" diye bir düşünceniz var, 1-2 hafta daha en azından denemeniz bana mantıklı geliyor. hala içinize sinmezse o zaman bitirirsiniz.
Aklıma Aamir'in şu sözü geldi. Yapmayın allah aşkına ağlıyo diye de mi erkekten soğur insan. Tamam ağladığını sana söyleyip duygu sömürüsü olarak kullanması hoş olmamış ama duygusal insan ağlar bunun kadını erkeği yok.

Eki Görüntüle 1980223
ben de soğurum diye yorum yazdım mesela ama bunun erkeklik kadınlıkla alakası yok ki. öyle sulugöz kadın da sevmiyorum. erkek olsam ve kız arkadaşım 2 haftalık ilişkimiz için ağlasa ondan da soğurdum. erkekler de ağlar tabi ki, ağlasın da. sevgilim benim yanımda ağlamaktan çekinmesin mesela. ama gerektiğinde. 2 haftalık ilişki için ağlayan insan bana göre değildir. bunun erkekler ağlamaz algısıyla hiç alakası yok, uyuşmamazlıkla var.

Ayrıca iki senedir ısrarcı olması da takıntı göstergesi
birazcık tehlike durumu da olabilir

FB_IMG_1490981913877.webp

Öyle erkek mi olur yaa:KK70: vallahi gülerim karşımda öyle uyduruk şeyler yüzünden ağlasa:KK70:

farklı şehirdeydik.

bu adam ağ-lı-yor.

ben öyle bir erkekle yapamazdım şahsen ayy :/

kavga sebeplerini okudum da.

baya ataerkil kafada olduğu halde duygu sömürüsü yaparak sizi kontrol etmeye çalışan biri gördüm.

çamaşırımı yıkatcak yerim yok meali de al çamaşırımı yıka. demek.

böyle hem ataerkil hem küçük çocuk gibi duygu sömürüsü yapan erkekler ömür törpüsü ben çekemem şahsen.

Böyle biriyle bir süre görüştüm. Ömrümde tanıdığım en saçma insandı. Tek söyleyebileceğim yapamazsın çok şans verip kendini yıpratma. Kısıtlamalar, ağlamalar... Gerçekten söylediğin gibi ruhsal problemi olan insanlar bunlar. Takıntılı ve bağımlı. Ben bir de üzülüp acıyodum yardım etmeye çalıştım finali aldatılarak yaptı. Hiç uğraşma yol ver. Yorar, değmez.

farklı şehirdeydik.

bu adam ağ-lı-yor.

Kaç kaç kaç... Böyle birini lisede tanıyordum. Aman allahım korkunçtu. Sınıfın ortasında ağladığı yetmediği gibi sonradan bayılma numaralarına başlamıştı. Derste... Düşün... Artık hoca endişeleniyor diye numara yapıyor bakmayın siz diyordum. Bu kadar rezil durumdaydım onun yüzünden. Azıcık bir yüz verdim iyi ki aylarca kurtulamadım.

ailesinde bi ilgisizlik sezdim. anne babası ayrı. kardeşi yok. ama benim yanlış gözlemim de olabilir.

bi de şöyle bi durum var.

antalya'da yaşıyor normalde bu arkadaş. ankara'ya geldi iş için. ben ankara'dayım. bi kaç hafta kaldı burada ve diyarbakı'a gönderdiler. bu tartışmalar esnasında dedi ki hiç destek olmadın, buraya geldim iş yapmaya çalışıyorum, kimseyi tanımıyorum, yırgunuktan ölüyorum, çamaşırları yıkayacak yerim bile yok vs. hak verdim aslında çünkü destek olmam gerektiğini düşünemedim. zaten biraz zayıf bünyeli. hemen hasta oldu vs orda. bunlardan da yakındı. öyle olunca da üzüldüm doğal olarak. ama bunu bana haksız olduğu bi tartışmadan sonra söyleyince bi faydası olmuyor. başta düzgünce ifade etse kendini ulan ne odunmuşum diycem zaten.
Ay benim salakta Antalyadaydı anne babası ayrı. Aynı manyak hareketler. Kendi saçmalıklarından nasılda vicdan yaptırmış sana. Lütfen uzatma bu ilişkiyi sonu güzel olmayacak. Çok yıpranacaksın. Sonunda vefasızlık ihtimali yüksek. Çünkü bazı şeyleri görevinmiş gibi görüyor. Hiçbir şeye mecbur değilsin. Bir erkek bu kadar güçsüz olmamalı. Sende saygı duymamaya başlamışsn.

İki yıldır tanımakla sevgili flört adını ne koyduysanız tanımak bir değil.

İki haftada beoldu ne besledide ağlıyo ?

Saplantılı psikolojik problemli biri gibi uzak dur bence.

Back
X