Tartışmalarda ağlayan erkek

valla ben tartışmalarda da sizi haklı buldum açıkçası. sizin kuzeninizin yanına gitmenize ne hakla karışabilir ki? ki ben sizin yorumlarınızdan az çok bildiğim kadarıyla değil 2 haftalık 2 senelik ilişki de olsa karıştırtmazsınız bence buna. hatalıysam düzeltin lütfen.

kesinlikle karıştırmam. daha uzun süreli ciddi ilişkilerde de karıştırmadım. bu konuya bakarız tavrı ile yaklaşınca da net belli ettim tavrımı, bu sefer ben de geleyim dedi. ben de kusura bakma o hakkı da kaybettin dedim. onun üzerine bozuldu zaten baya. onun mantığı şu, tüm boş anlarımızı beraber değerlendirelim. e ben senle görüşüyorum zaten devamlı ankarada iken bırak da bi hafta sonunu en yakın arkadaşımla, kuzenimle geçireyim.

ya bi acaba var işte. yine mi olmadı demek, kendimi başarısız görmektense net görmek istiyorum sanırım olmayacağını.

Ayrıca iki senedir ısrarcı olması da takıntı göstergesi
birazcık tehlike durumu da olabilir
iki senedir de şöyle ısrarcı. takılıyordu hep. yani öyle aman aman peşimden koşma vs değil. hiç sevmem zaten bu lafı. bu iki senede benim ilişkilerim oldu, onun oldu, hatta benden taktik bile alıyodu. yani gerçek bi yürüme gözü ile bakmadım. gevşekliğine, huyuna suyuna verdim. ama ankaraya gelince sanırım biraz daha ciddileşti duyguları.

Ay benim salakta Antalyadaydı anne babası ayrı. Aynı manyak hareketler. Kendi saçmalıklarından nasılda vicdan yaptırmış sana. Lütfen uzatma bu ilişkiyi sonu güzel olmayacak. Çok yıpranacaksın. Sonunda vefasızlık ihtimali yüksek. Çünkü bazı şeyleri görevinmiş gibi görüyor. Hiçbir şeye mecbur değilsin. Bir erkek bu kadar güçsüz olmamalı. Sende saygı duymamaya başlamışsn.
ay adı e ile mi başlıyodu? :D

Poff benim de en yakin arkadasim dostum olan ama bana sevgisi de olan eski sevgilim de ağlıyor herşeye. Bir kavga olsun gider köşeye ağlar birşey bir laf söyleyeyim ağzını yüzünü bebek gibi buzer ağlamaklı olur. Yolda bir tartisma olsun yere çöker ağlar. Tamam tmm hadi kalk diye sarilmami bekler ben cocuk bakicisi miyim bu insan da ayni sizinki gibi 27 yaşında. Ya diyorum ki erkeksin sen biraz dik dur biraz duruşun olsun. Tamam agla duygulan ama herşeye de ağlanır mı ya. Çok gıcık bir durum kendimi anne gibi hissettim onun yüzünden neyseki ayirdik evleri kafam rahat:D

Takıntılı biri bence. 2 sene ısrar etmiş ilişki konusunda şimdi tartışmalarda ağlaması falan değişik geldi. Yani bela olabilir size. Çok hoşlanmıyorsanız ne bileyim hiç uzatmayın.

nadiren olsa iyidir de sürekli olması ilginç ve bence erkeğe çok yakışmayan bir durum. Hoşuna gitmiyorsa saklama fikrini söyle kibarca, belki düzeltir kendini:KK45:

Oho canım inan ki benimki de böyleydi başlarda ağlardı, patronu beni arardı işe gelmiyo diye kendini eve kapatırdı e böyle olunca ne gidebiliyodum ne de yakın durasım geliyodu soğudum zamanla bende sevdim hatta şimdi düzeldi beni ağlatıcak duruma geliyo sinirden yani çok değişkenler düzelir bence.

Sizin iliskiniz nasil gidiyor?Sıkıntı yoktur umarım.Bu arada ismimi degistirdim ben.Onceki nickim YagmurSultan di.Karistirmayin diye dedim.

Güzel, bir sorunumuz yok şükür :) Dün tanışalı iki ay oldu o vesileyle bir yemek yedik. Hediyemi görünce gözleri doldu ama ağlamadı allahtan :D

Konu sahibinin erkek arkadaşını da gömüyor gibi oldum özür dilerim ya :olamaz:

Ya bir şey diyeceğim ama kızmayın. Yani ölüm, aile sıkıntısı gibi durumlar haricinde ağlayan erkek gözüme pek iyi görünmüyor.
Tecrübe ettim ben "hassas erkek" durumlarını. Bir gün kalabalık bir kafede oturuyoruz, tartışma çıktı. ben feci kızdım, ve kalktım gidiyordum. Bir baktım hıçkırıyor bu. Oturdu deli gibi ağladı karşımda, bir yandan da yalvarıyor gitme diye. Ben de peçete falan verdim, su içirdim. Çok tuhaf hissetmiştim. :KK57::KK57:Herkesin bize bakmasını geçelim yani karşımdaki adam mı çocuk mu anlayamamıştım. Nitekim sonunda yapamadım.

Bu sebeple abartmıyorsun diyorum, ben çekemem valla. Güçlü olun biraz be, her şeye salya sümük ağlamak da yani! :olamaz:

2 haftalık ilişkide böyle ağlamak da nerden çıkmış.
Hadi ağladı ne diye gözünüze sokmuşki.
Bu kısım itici işte, ağladıysa da çaktırmasa ya:olamaz:

Bir kız arkadaşım uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ayrılmıştı. Bir sürü selfi çekmiş, ağlarken, kırmızı şişmiş gözler, bana göstermişti:KK57: saklamış bir de onları..
Enteresandı.
O geldi aklıma.

Anlaşılan kestirip atmayacaksınız, bir süre gözlemleyin, fazla sahiplenmeden :KK25:

Ben böyle birine hayatta katlanamam , ağlayacak diye içinden geçenleri de söyleyemezsin ,Mesleği nedir acaba etkisi olabilir mi .

ben de soğurum diye yorum yazdım mesela ama bunun erkeklik kadınlıkla alakası yok ki. öyle sulugöz kadın da sevmiyorum. erkek olsam ve kız arkadaşım 2 haftalık ilişkimiz için ağlasa ondan da soğurdum. erkekler de ağlar tabi ki, ağlasın da. sevgilim benim yanımda ağlamaktan çekinmesin mesela. ama gerektiğinde. 2 haftalık ilişki için ağlayan insan bana göre değildir. bunun erkekler ağlamaz algısıyla hiç alakası yok, uyuşmamazlıkla var.

sizin düşünceniz saygı duyarım ama ben katılmıyorum buna. 2 gün, 2 hafta, 2 ay, 2 yıl önemli değil bence. Rakamlara, geçen zamana göre yorum yapmak yanlış, duygular önemlidir. Kimi insan yoğun yaşar duygularını. Mesela ben bi çocukla daha ilk haftamızda sorun yaşamıştım, ayrılmak üzereydik, ama gerçekten çok üzülmüştüm, depresyona gireceğimi düşünmüştüm, itiraf etmeliyim ağladım da. Ama tabii onun haberi yok ağladığımdan, ona "ağladım" demek veya ağlarken selfie çekip atmak asla yapacağım şeyler değil :) Hala da bilmez bunu. Bu anlattığım şey 6-7 sene öncesiydi, 3 haftaya kadar evleniyoruz. Yani demek istediğim 2 haftalıkken ağlaması da samimi duygularla olmuştur. 2 haftalık diye küçümsememek gerek. Hem zaten çocuk çok önceden seviyormuş captain'i. 2 haftalık bi şey değil onunki zaten, ben böyle düşünüyorum :)

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Not = :kusmuk:
erkekler nasıl ağlayan kadın sevmiyorsa, bizim de ağlayan adam sevmeme gibi bir durumumuz olabilir . Bide bu ağlama taktik de olabilir . Duygusalım ,romantiğim ,odun değilim ,sev beni captain gibi ..amaaannn isterse amuda kalksın ,sevmem ben böyle adam .maço olacak ,cool duracak ,içinde bir yerlerde gizli bir romantizm de oldu mu tamamdır .
Maço dediysek de ağzımı gözümü kırıp elime vermeyecek :D

Simdi agliyorsa evlenince pismis kelle gibi gulme ihtimali yuksek.(Nasil da kandirdim seni diye).Cok yakin bi tanidigim boyleydi evlerden irak:KK70:

bide ağladım diye fotoğraf mı atmış?

biz nasıl güçlü erkek görmek istiyosak bence erkeklerde güçlü kadın görmek istiyor. yani demek istediğim karşılıkı. ağlayan kadın itici olabilir. ağlayan erkek aynı şekilde.
2-3 yıllık bi ilişkim olsa bile bak ağladım diye foto atmam.

Back
X