- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
valla ben tartışmalarda da sizi haklı buldum açıkçası. sizin kuzeninizin yanına gitmenize ne hakla karışabilir ki? ki ben sizin yorumlarınızdan az çok bildiğim kadarıyla değil 2 haftalık 2 senelik ilişki de olsa karıştırtmazsınız bence buna. hatalıysam düzeltin lütfen.
kesinlikle karıştırmam. daha uzun süreli ciddi ilişkilerde de karıştırmadım. bu konuya bakarız tavrı ile yaklaşınca da net belli ettim tavrımı, bu sefer ben de geleyim dedi. ben de kusura bakma o hakkı da kaybettin dedim. onun üzerine bozuldu zaten baya. onun mantığı şu, tüm boş anlarımızı beraber değerlendirelim. e ben senle görüşüyorum zaten devamlı ankarada iken bırak da bi hafta sonunu en yakın arkadaşımla, kuzenimle geçireyim.
ya bi acaba var işte. yine mi olmadı demek, kendimi başarısız görmektense net görmek istiyorum sanırım olmayacağını.
iki senedir de şöyle ısrarcı. takılıyordu hep. yani öyle aman aman peşimden koşma vs değil. hiç sevmem zaten bu lafı. bu iki senede benim ilişkilerim oldu, onun oldu, hatta benden taktik bile alıyodu. yani gerçek bi yürüme gözü ile bakmadım. gevşekliğine, huyuna suyuna verdim. ama ankaraya gelince sanırım biraz daha ciddileşti duyguları.Ayrıca iki senedir ısrarcı olması da takıntı göstergesi
birazcık tehlike durumu da olabilir
ay adı e ile mi başlıyodu?Ay benim salakta Antalyadaydı anne babası ayrı. Aynı manyak hareketler. Kendi saçmalıklarından nasılda vicdan yaptırmış sana. Lütfen uzatma bu ilişkiyi sonu güzel olmayacak. Çok yıpranacaksın. Sonunda vefasızlık ihtimali yüksek. Çünkü bazı şeyleri görevinmiş gibi görüyor. Hiçbir şeye mecbur değilsin. Bir erkek bu kadar güçsüz olmamalı. Sende saygı duymamaya başlamışsn.