• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartıştık

Minnakkuzu09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
212
32
13
Nişanlımla tartıştık normalde biyere gideceği zaman bana şuraya gidiyorum diye yazar ben de ya tamam derim ya görüldü bırakırım ama bu sefer öyle olmasını istemiyorum tekrarlanmasın diye uzatmak istiyorum ne yapabilirim.. cevap atmadığımda sinirleniyo atsam beni kandırıyo barışıyoruz :süslü: bu arada hemen siniri geçer ve bana normal mesaj atar bunu istemiyorum ben hemen küsüp barışmak istemiyorum biraz uzasın ki tekrarlanmasın

Ufak tefek şeyler abartı şeyler değil ama ben biraz uzatmak istiyorum tekrarlanmasın diye
Çok şey istiyorsun bırakta ilişkinin biraz tuzu biberi olsun.
Söylemezsen kimse yardımcı olamaz. Burda nişanlıya trip kursu verilmiyor.

İyi de problem ne sen neden tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz
Buluşma konusunda
uzatacağım ama adam izin alıyor şimdi ona da cevap vermezsem bir daha benden izin almaz diye mi korkuyorsun

biz cidden anlayamadık da
hayır izin alma olarak değil Yani işe gidiyorum diyo mesela ben tamam yazıyorum sonra şunu yaptım şöyle yaptım devam ediyo ben tek kelime yazsam da sonra konu konuyu aşıyo bakıyorum ki barışmışım kısaca hemen barışmak istemiyorum cevap atmassam sinirleniyo uzatma diyo ne yapacağımı bilemedim

hayır izin alma olarak değil Yani işe gidiyorum diyo mesela ben tamam yazıyorum sonra şunu yaptım şöyle yaptım devam ediyo ben tek kelime yazsam da sonra konu konuyu aşıyo bakıyorum ki barışmışım kısaca hemen barışmak istemiyorum cevap atmassam sinirleniyo uzatma diyo ne yapacağımı bilemedim

Siz cvp vermediginiz de bile kizarsa kizsin.bence ondan kizinca korktugunuzu yansitmissiniz ve kizarak size istedigini yaptiriyor gibi geldi bana

Ilk once bu olay kucuk bisey de olsa guclu olun ve kendi karariniz neyse ondan asla vazgecmeden rahatsizliginizi belli edin

Sizin israr ettiginizi anlayinca bence bunu yapmaktan vazgecebilir

Bilemedim belki de gecmez bi fikir iste :KK53:

Buluşma konusunda

yazma o zaman madem trip atmak istiyorsun

bana kalırsa her gidilen yer karşı tarafa bildirilmemeli de sizin ilişkiniz böyle imiş

madem kızdın açma telefonu hatta at sessize bakma

Siz cvp vermediginiz de bile kizarsa kizsin.bence ondan kizinca korktugunuzu yansitmissiniz ve kizarak size istedigini yaptiriyor gibi geldi bana

Ilk once bu olay kucuk bisey de olsa guclu olun ve kendi karariniz neyse ondan asla vazgecmeden rahatsizliginizi belli edin

Sizin israr ettiginizi anlayinca bence bunu yapmaktan vazgecebilir

Bilemedim belki de gecmez bi fikir iste :KK53:
Çok şükür doğru düzgün bi yorum atan oldu sağolun:)

Buluşma konusunda

Tam olarak sorun ne bnce sen şımarıklık yapıyorsun

yazma o zaman madem trip atmak istiyorsun

bana kalırsa her gidilen yer karşı tarafa bildirilmemeli de sizin ilişkiniz böyle imiş

madem kızdın açma telefonu hatta at sessize bakma
Yok bildirmeli değil aslında ama barışmak için yazar gittiği geldiği yeri mesela aramız iyiyken gece anlatırız gün içinde nereye gittik ne yaptık vs

Back
X