• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartıştık

Yok bildirmeli değil aslında ama barışmak için yazar gittiği geldiği yeri mesela aramız iyiyken gece anlatırız gün içinde nereye gittik ne yaptık vs

tamam işte barışmak istemiyorsan barışma

yani barışmak isteyen biraz aramalı gönlünü yapmaya çalışmalı, olaya ilişkin konuşmalı

ben işe gidiyorum aman yolda da Ahmet abiyi gördüm muhabbeti ile tabii ki barışılmaz

eğer hatalı olduğunu düşünüyor ise buna göre hamle yapmalı düşünmüyor ise de bir süre o da susmalı

Söylediğim basit şeyler var tamam diyo ama yapması için yüz kez söylemem grerekiyo sorun bu

O zaman soylemeyeceksin canım ben ilk zamanlar eşime dedim balkon yıka yıkamacı 1 ay bekledim haftasonu geldi sana yardım edeyim yok dedim balkon yıkanacak mi dedi yok dedim sonra kovayı suyu doldurdum taşırken gördü balkonları bir güzel yıkadı supurgemi yaptı her defasında 10 kere soylemeyeceksin

tamam işte barışmak istemiyorsan barışma

yani barışmak isteyen biraz aramalı gönlünü yapmaya çalışmalı, olaya ilişkin konuşmalı

ben işe gidiyorum aman yolda da Ahmet abiyi gördüm muhabbeti ile tabii ki barışılmaz

eğer hatalı olduğunu düşünüyor ise buna göre hamle yapmalı düşünmüyor ise de bir süre o da susmalı
Yani tam olarak öyle değil işe geldim yemekleri sevmedim sen olsan en güzellerini yapardın tarzı konuşuyo ben de yumuşuyorum:KK49:

O zaman soylemeyeceksin canım ben ilk zamanlar eşime dedim balkon yıka yıkamacı 1 ay bekledim haftasonu geldi sana yardım edeyim yok dedim balkon yıkanacak mi dedi yok dedim sonra kovayı suyu doldurdum taşırken gördü balkonları bir güzel yıkadı supurgemi yaptı her defasında 10 kere soylemeyeceksin
Uzaktayız mesleğinden dolayı yanında olmadan etkili olur mu ki hemen unutuyo bide söylediklerimi

Yani bu açıdan da haklısınız ama bilmiyorum istediğim küçücük şeyler hemen yapabilir yapmadığı için ben de takılıyorum işte

Ne istiyosunuz? Neyi yapmıyo ?
Erkeklerin algı durumu bizden farklı olabiliyo sözlü olsrak algılamayıp yapmıyosa fiziksel davranışlarla anlatın.
Benim eşim çok uyuşuktur bişey istediğinde 40 saat bekletir dur birazdan sonra ne acelecisin der uzatınca . Ben eve geldiğinde kapıda bekletiyorum sinirleniyo ee dur birazdan öldün mü ben bekliyorum da sen kapıda mı ölüyosun diyorum anlıyo :)

Küçük çocuk değilsiniz öyke surat asarak uzatarak hiçbişey çözülmez

Ben eşime yapıyorum bende senin gibiyim sabah tartissak 10 da arar hayatım ne yapıyorsun diye iyice güzelce konuşuruz sonra bana der bana hani küstün sen der sen misin bunu yapan der engellerim akşam gelinceye kadar kandırmasın beni diye :))))
Ahahahha :halay: çok mantıklı ama işi sebebiyle uzakta ben engelleyemiyor merak ediyorum bir de daha hiç engellemedim çok tepki verebilir

Ne istiyosunuz? Neyi yapmıyo ?
Erkeklerin algı durumu bizden farklı olabiliyo sözlü olsrak algılamayıp yapmıyosa fiziksel davranışlarla anlatın.
Benim eşim çok uyuşuktur bişey istediğinde 40 saat bekletir dur birazdan sonra ne acelecisin der uzatınca . Ben eve geldiğinde kapıda bekletiyorum sinirleniyo ee dur birazdan öldün mü ben bekliyorum da sen kapıda mı ölüyosun diyorum anlıyo :)

Küçük çocuk değilsiniz öyke surat asarak uzatarak hiçbişey çözülmez
Uzakta olduğumuz için böyle şansımız Yok her şeyi mesaj üzerinden halletmek zorundayız

ben hiçbirşey anlamadım
burda sorun ne sen neyi uzatmak istiyorsun
adam sana haber veriyormus
yazdıklarından hıcbırsey anlamadım

ben hiçbirşey anlamadım
burda sorun ne sen neyi uzatmak istiyorsun
adam sana haber veriyormus
yazdıklarından hıcbırsey anlamadım
Açık yazdım aslında tartışınca bana sürekli mesaj atıyo ben bi bakıyorum barışmışım böyle olmasını istemiyorum ben biraz uzasın istiyorum ki tekrarlanmasın korksun biraz

Adam normalde mesaj atip haber vermiyor ama sizin araniz bozukken her seyi haber veriyor olarak anladim ben dogru mudur?
Boyle yapiyorsa eger cevap atmayin ya da klasik cevap tamam deyip gecin. Nasil trip atilir dersimi verelim sana:olamaz::KK45:

Back
X