Tartistik

Judoo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
187
98
18
Kizlar merhaba.
Nasil anlatsam bilemedim. Normalde duzenli adet dongusune sahibim. Bu sefer 16 gun gecikti. Ve bu sure icerisinde neden olmuyorum saglik sorunum mu var diye strese girdim. Hal boyle olunca nisanlimada yansittim. Ama bildigi icin alttan aldi.

Bugunde adet oldum. Nisanlim ben ve nisanlimin ailesi beraber dugune gittik. Ama geciken adetim yuzunden bana zehir oldu. Felaket bel agrisi cektim. Nisanlima soyledim ve erken donduk. Ben agridan kaskati kesildim yuzum asıktı donus yolunda. Sonra arabada sigara aldi eline. Cok ictin bugun dedim yok bee falan dedi icti. Bisi demedim ama uzuldum. Daha onceden bu konuda anlasmistik hatta birakmaya karar verip birakmisti supriz yapmisti. Ama kotu seyler yasadik. Ailelerle ilgili ve izin isteyerek basladi. Azar azar iciyodu ancak zaman icerisinde artti.

Beni eve birakicakti anca o zaman bas basa kalabildik ve ben konuyu actim. Hayatim cok fazla iciyosun uzuluyorum azaltmani tabiki isterim ama sadece seni anlamak istiyorum dedim. Olmuyo dedi. Daha onceden biraktin sonra az icmeye basladin fark ne neden olmuyo ki dedim. Sigara kullanan birisi degilim ve gercekten merak ettigim icin sordum ve belki bi cozum buluruz konusuruz ve sonuc azaltmakta olsa azaltmamakta olsa raziyim. Ancak cevap vermedi. Ustune gitmedim ama bir iki cumle soyledim. Cevap yok. Orda misin dedim. Burdayim ne dememi bekliyosun ki dedi.

Belirli bisey demeni beklesem konusmayi bastan sona ben yapmis olurdum. Bi konu hakkinda konusmak istedim ama cevap vermiyosun. Konusulmaya deger degilmisim gibi hissediyorum dedim.

Bana diretiyosun dedi. Sesimi biraz yukselttim ve hayir diretmiyorum sadece konusmaya calisiyorum. Iyiligini dusunuyorum. Ben sana bunu azalt veya birak demiyorum dedim. Sana bisey soylicem ama simdi degil adetin bitince dedi. Soyle dedim. Kirilcagin bisey dedi. Tahmin ettim. Ve soyle dedim. kiricak bi cumle kullandi hakaret degildi. Ben cok kirildim. Ve aglamaya basladim aglarken konusmaya calistim. Sonra bana bilincli degil bilincsiz diretiyosun dedi. Psikolojik yapiyosun dedi.
Uzuluyorum dedigimde o benim uzulmeme dayanamadigi boylece birakmasini saglicagi icin soyluyomusum. Yada daha once biraktin dedigimde bunun sonu hadi simdide birak oluyomus. Ben ona uzuluyorum dedim cunku konusmuyodun. Bu konu beni uzuyo konusalim demek icin soyledim birak demek icin degil, ben sigara kullanmadigim icin anlayamayabilirim seni bu yuzden daha once biraktin simdi olmuyo dedin fark ne diye kibarca sordum cevap vermedin bana kendini anlatsan tartisma gelmezdi buralara dedim.
Uzun oldu ama kusura bakmayin. Cok gerildik. Sigara konusu umrumda degil o ufak bi konu konusarak cozulur. Tartismanin buyume nedeni konulari gecistirmesi ve bana biseyleri diretiyosun diye ithamda bulunmasi. Cok iyi bi dinleyici ama cogu konuda cevap vermeyip konuyu gecistirir. Ve bu yuzden ben usteliyo gibi dururum ve diretiyosun olur. :/

En son yanindan giderken gozlerine bakarak elim yanaginda sana bunu yap veya yapicaksin demem diyemem. Sende hic biseyi yapmak zorunda degilsin. Ben rahatsiz oldugum bisey varsa bunu seninle paylasirim ve beraber bi sonuca ulasiriz cunku biz bi hayat paylasicaz dedim. Hadi gel gidelim dedi eve birakti. Uyuyamiyo biliyorum konusmak istersen yaz dedim kafa dinlicem dedi. Onu cok seviyorum ne yapmaliyim??

sigara üzerinden konu açmayın. en küçük can sıkıntısına katlanılmıyor. sonra "sen baskı yapıyorsun" laflarını duyarsınız.

sigara üzerinden yapmayın. en küçük can sıkıntısına katlanılmıyor. sonra "sen baskı yapıyorsun" laflarını duyarsınız.
Yok aslinda bu konudaki rahatsizligimi biliyodu. Biz daha once konusmustuk sadece belirtmistim birak falan demedim hic. Sevmiyorum vs. Bi gun supriz yapip kendi birakti baslarkende izin aldi. Sadece cok artti ve zararli oldugu icin konusmak istedim. Birakta demedim azaltta ama neden baski yapiyo oldum anlamadim .s

Bir konu göremedim. .:cool:
Sigara basit evet umrumdada degil zaten sadece onun iyiligi icindi. Sondada belirttim bi konu konusmak istedigimde beni dinlemesi ama cevap vermemesi. Yada konuyu gecistirip kapatmasi. Ve icme icmiceksin gibi seyler demememe ragmen demisim gibi davranmasi. Bide beni uzen kurdugu cunle oldu ama yazamadim onu buraya

Sigara basit evet umrumdada degil zaten sadece onun iyiligi icindi. Sondada belirttim bi konu konusmak istedigimde beni dinlemesi ama cevap vermemesi. Yada konuyu gecistirip kapatmasi. Ve icme icmiceksin gibi seyler demememe ragmen demisim gibi davranmasi. Bide beni uzen kurdugu cunle oldu ama yazamadim onu buraya

Ne dedi ki :KK64:

ne dedi sana? daha evlenmemissiniz ona gore yol yakinken don dicem

Ozelden yazdim. Sadece kirilicagim bi cumleydi ve biliyodu bisi soylicem kirilicaksin adetin bitsin sonra soylicem falan dedi. Konuyla alakasi olmayan bi cumle ve yazmak istemedigim bi cumle. Ondan ozelden seyettim

Basit şeyler için can sıkmaya değmez. .

sorun yok o halde.
Kiriciydi. Sorun su beni dinlemesi ama konu ne olursa olsun ondan ricada etsem diretiyosun demesi. Genelde bu nedenle bazen baska nedenlerle cevap vermemesi veya konuyu baska yerlere cekerek gecistirip kapatmasi. Onu degistirdigimi soyluyo az once mesaj atmis. Gecenlerde kaza yapmisti bende cok korktum. Sukur ki bisey olmadi o kazadan sonra cok endiselendim ve arabadayken emniyet kemerini takmasini istedim. Ya unuturum falan dedi. Ben unutmaman icin not hazirlarim en azindan endisem gecene kadar dikkat et dedim tamam dedi. Simdi o konuyu acmis oyle bi aliskanligim yok benim sen direttin gibisinden.

Evet konusmak merakinizi gidermek gibi degil diretiyorsunuz gibi duruyor. Ben sizi hakli goremedim

Evet konusmak merakinizi gidermek gibi degil diretiyorsunuz gibi duruyor. Ben sizi hakli goremedim
Meraki gidermek degil. Kendimi anlatamiyorum. Ben sigara hic kullanmadim daha once birakmis bi insan simdi neden azaltamaz anlamam. Bunu inada soyledim. Anlayamamda yasamadigim icin. Ben bunu bilemicegim icin ona sordum. Hani nedenlerini anlatsa beraber bi yol cizebiliriz. Hani cidden bi yol yokmus ne illet seymis sen dikkat etmeye calis sagligina derim. Yada mesela aa bak boyle diyosun ama boylede olur diyebilirim. Sonuc ne olursa olsun ortak sonucsa hic gocunmam. Oda diretiyomusum gibi algiladi hadi birak diyomusum gibi. Oysaki amacim ne biraktirmak ne de azalttirmakti. Sadece onu anlamak ve iyiligi icin bi faydam dokunur mu bilmekti. Ama ben konusmaya calistikca sustu bende degersiz hissettim haliyle

Kiriciydi. Sorun su beni dinlemesi ama konu ne olursa olsun ondan ricada etsem diretiyosun demesi. Genelde bu nedenle bazen baska nedenlerle cevap vermemesi veya konuyu baska yerlere cekerek gecistirip kapatmasi. Onu degistirdigimi soyluyo az once mesaj atmis. Gecenlerde kaza yapmisti bende cok korktum. Sukur ki bisey olmadi o kazadan sonra cok endiselendim ve arabadayken emniyet kemerini takmasini istedim. Ya unuturum falan dedi. Ben unutmaman icin not hazirlarim en azindan endisem gecene kadar dikkat et dedim tamam dedi. Simdi o konuyu acmis oyle bi aliskanligim yok benim sen direttin gibisinden.
valla bu konuda haklisin yol yakin hani. ayrica bu bi aliskanlik degil kuraldir.

Sırf sen üzül diye, başka bi konu hakkında canını mı yaktı? Belli ki seni çok üzen bi konuyu olur olmadık yerde yüzüne vurdu.
İyi niyetli değil bence.

Back
X