Tartistik

Ben açık açık söylemiştim.

Ben kullanmıyorum, kokusundan da rahatsızım. Aynı yatakta kültablası gibi bir kokuyla uyumak ve başka maluuuum şeyleri yapmak istemiyorum.

Anlamıştı. Şimdi günde 1 tane içerse, o kadar işte.

sigara içen biri olarak diyorum ki karışmayın ya karışmayın bu adam sizinle sevgili olduktan sonra nişanlandıktan sonra başlamadı sonuçta hep böyleydi madem katlanmayacaksin en baştan kabul etmeseydin. Bizde biliyoruz sağlığı tehlikeye attığını kendi istemeden sen istediğin kadar zorla bırakmaz azaltmaz bunu gör bu gerçekle yüzleş sana azalttım der başka yerde içer sonra nişanlım yalan söylüyor diye gelirsin.
cevap vermiyorsa üstelemenin anlamı yok bende sevmem cevap vermedikçe üstüme gelen insan. Cevap vermiyor işte sende geç konuyu uzatmaya gerek yoktu

Iyi de kimse seni tanımıyor ki burda, neden yazmıyorsun ne olduysa? Burda bile insanların açık olmayışını bir ben mi anlamıyorum :KK64:

Çünkü buranin bazı sevgili üyeleri seni eski konularınla vurmaya kalkabiliyor ilerde.

Içinde olmadıkları bir ilişki hakkında aralarında geçen tek bir cümleye dayanarak sevmiyor, değer vermiyor iste gibi kesin ve bilmiş yorumlar yapabiliyorlar..

Ben çok açığım burada. Ama artık açık olmayanlari anlıyorum..

Bu arada ne dedi de bu kadar ağladı konu sahibi ben de en çok o cümleyi merak ettim :)

Belinizin ağrısıyla bunları mı konuştunuz???

Back
X