- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Bence nisanliniz hakli, borclar gozunu korkutuyordur, daha once yapmadigi birsey yapacak, hem evini gecindirecek hem borc odeyecek tek basina, ileriye donuk endiselerinin olmasi cok normal, sizin de ona destek olmaniz gerekir, yuva kurmak kolay degil, yavas yavas tamamlanir,ben 1 ay öncesine kadar çalışıyordum maaşımı 2 ayda bir aldığım için çıkmak zorunda kaldım yoksa çeyizimi hep kendim yaptım çok şükür.
Evet hatalisin. Bir halı için nisanlini uzmeye değer mi?Günaydınlar,
Dün akşam nişanlımla tartıştık.Sebebi eksiklikleri konuşuyorduk.En son alamadığımız halılar kaldı.Halıları nasıl yapalım dedim.O da nerelerin eksik dedi.Ben de giyinme odası, mutfak, hol, ve yatak odası dedim.Bu sefer başladı durumun var mı alabilecek miyim diye hiç sormuyosun dedi.Ben de illakı almamız gerekiyor dedi kış geliyor dedim.Giyinme odasına gerek yok dedi.Olur mu öyle şey dedim ne demek gerek yok.Bu yüzden tartıştık.Nişanlım zor şartlarda yetişmiş biri.Öyle cimriliği yoktur aslında.Ama bazı şeyler ona fazla lüks gelir.Bu şekilde yaşadık.Düğün öncesi biraz fazla borcada girdik.Aileler de sağolsun yardım ediyor.Hatalı mıyım?bir yadım edin lütfen ya.
durumun var mı alabilecek miyim
evet biliyorumPeki bu soruların cevabını biliyor musunuz?
salonu almıştık öncesinden.mutfak yatak odası ve giriş halıları var.Madem herşeyiniz tamam bir tek halılarınız eksik biraz daha sıkışıp alabilirsiniz. Herşeyiniz tam olsun ve halısız olmaz bence de. En azından giyinme odasına sonra alırsınız ama diğerlerinin alınması lazım bence.
evet biliyorumve şu an yok.çünkü herkes ayrı borçta.şımarıklık yaptım sanırım ben biraz..
Şu durumda eğer maddi durum çok vahim ise girişe alın sadece. Mutfağı kilim tarzı bişeyle geçiştirebilirsiniz.salonu almıştık öncesinden.mutfak yatak odası ve giriş halıları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?