Tartıştık!

Giyinme odası bi bana mı lüks geliyor yahu?
Benim bildiğim yatak odasında da giyilebilir kıyafetler.
Oraya halı atmayıverin sanki nolcak, soran kişiler olursa burda ayakkabı da deniyoruz ondan gerek duymadık dersiniz.

bir yerin halısı da eksik oluversin terlikle gez... Neden zorluyorsun ki

Giyinme odası neden bu kadar şart.
Adam ne güzel demiş.
Giyinme odasız olmuyor mu?
Ziyagil yalısında falan oturacaklar herhalde

Konu sahibi, o odanın halısını da sonra alırsınız. Şimdilik kilimle idare edin, bir halı için huzursuzluk çıkmasın.

Giyinme odasına geçici dekoratif ince bişey koy sen de. Heryerde satılıyo. Yaşam alanınız bile sayılmaz ki ora. Daha sonra alırsınız birbirinizi kırmaya gerek var mı şöyle şeyler için ya?

Haksızsın tabi. Giyinme odası ne yahu? Üstelik adamın durumunun olmadığını da biliyorsunuz. Bencillik etmişsiniz, hatalı taraf sizsiniz.

Madem giyinme odanıza halıyı çok istiyorsun sen alıver allah allah.Adama yükleniyorsun.Ay bir de giyinme odanız var yani yanlış anlamayın da o bir lüksken sizin oraya halıyı alamadığınızı gördük durum böyleyken giyinme odasına gerek var mıydı acaba?

2 ay sonra düğünüm var, mutfak masası ve sandalyesini evlendikten sonraya bırakmaya karar verdik, belki de 6-7 ay yemek odasında yemek yiyeceğiz. Salon ve oturma odasını bir arada kullanacağımızdan ve evin alt katı çok fazla kullanılmadığından dolayı salona mecbur halı alacağız. Ancak misafir yatak odasına ve kendi yatak odamıza kilim vari bişey alarak bir süre o şekilde idare etmeyi planlıyoruz. Bana kalsa salon hariç avize de almayı düşünmüyordum da kardeşim avizeleri kendi almayı teklif etti hediye olarak, onda da uygun olanlarına bakacağız. Zamanla değişecek şeyler için şu aşamada zora girmeye de zora sokmaya da gerek yok.
Demem odur ki, insanlar eksiklerle evlenebilir. Nişanlınızın onu da almayıverelim isteğinde bir sorun yok bence. Sizin ısrarla almak istemeniz biraz hatalı.

Evlenirken ne düğün yaptım ne eşya aldım.

Bekar evimizde ne varsa birleştirip kullandık. Hala kullanıyoruz.önemli olan huzur.

Çok yüke girdi demek çocuk. Acil bir iş bulup iyi kötü,sen alsaydın keşke

gıyınme odasına serdıgım halıyı kaldırdım ben
hıc gerek yok :)
1 halı ıcın tartısmana deger mı?

Ay ben 15 yıllık evliyim bırak giyinme odasının halısını daha giyinme odam yok, bunlar için tartışmaya birbirinizi üzmeye değmez inan bana.

Yatak odasında giyiniverin

bende zor şartlarda buyudum,cimri değilim,ama nişanlın gıbı para söz konusu olunca gereksız bulup tartışabılırım,onu anlamaya çalış lütfen

Nişanlınız haklı. Adamın parası olsaydı demezdi zaten, cimri değil demişsiniz. Yazık değil mi adama yükleniyorsunuz gücü bu kadar yetti demek ki. Kışa daha 2 ay var merak etmeyin. Terlik giyersiniz bi şey olmaz. Ölümcül bi eksik değil halı. Aranızı bozmaya değmez durumunuzu biraz toparladığınızda alırsınız.

Çalışmıyorsanız siz de destek olun çalışın yardım edin her şeyi adamdan beklemeyin birlikte kuruyorsunuz bu yuvayı.

İnsan evlendikten sonra da evine bişeyler almak istiyo. Diğer odaları al. Giyinme odasınınkini 2 ay sonra al mesela. Acele etme. Adamın parası yoksa niye zorluyosun?

biz yazin evlenmistik, o nedenle de hemen hali olayina girmedik. evimizin yerleri de parke, o nedenle sonrasinda da ihtiyac hissetmedik. 2 bucuk yil olacak neredeyse evleneli, hala halimiz yok arada sirada annem gelip laf ediyor halisiz ev mi olur diye ama, halisiz ev bal gibi olur da huzursuz ev olmaz. mutluluk ve huzur olsun yeter. bence cok dert etmeyin diger seyleri.

bence halı konsept olarak cok gereksiz bir sey. biz bir tek cok kucukken benim ve kardesimin odasında duvardan duvara halı vardı o da hep yerde oturuyoruz oyun oynarken usutmeyelim diye. ne geregi var giyinme odasında halının? hem de durumu yokmus bıraz anlayısla yaklas sen de her seyım tam olsun dıye hevesleniyorsundur ama yavas yavas olur. acele edip bir halı icin birbirinizi kırıp huzurunuzu bozmayın:)

evlenmeden önce heves edip alınan birçok şey 1-2 yıla kalmadan toplanıp ya koli içine giriyo ya eşe dosta falan veriliyo:)
çeyiz için gerekli gereksız herseyı dolduruyoruz eve..
bence 1 halının mevzusunu etme,evlendıkten sonra gerek görürsen alırsın,görmezsen almazsın..
zaten yenı gelıne ev hedıyelerıde gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…