Tarz2 kullanan var mı?

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Merhaba kızlar, Tarz2.com diye bir site var yeni buldum. İkinci el ürün satışı ve alışı yapılıyor fiyatlar da gayet makul. Benim elimde bir sürü yeni gibi duran ürün var. Bu ürünleri oraya göndermek istiyorum. Daha önce kullanan oldu mu hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, Tarz2.com diye bir site var yeni buldum. İkinci el ürün satışı ve alışı yapılıyor fiyatlar da gayet makul. Benim elimde bir sürü yeni gibi duran ürün var. Bu ürünleri oraya göndermek istiyorum. Daha önce kullanan oldu mu hiç?
Merhabalar, biraz önce de sorunuza yanıt vermiştim. :) Bu sorunuzu da cevaplama fırsatını ancak buluyorum. Ben ürünlerimi göndermiştim, şu sıralar minimalizm ve sade yaşama sarmış durumdayım. :) Ürün fazlalığından dolayı elimdekileri gözden çıkarıyorum. Şu an için bir pantolonum satıldı, diğer ürünlerimin satışı da umarım gerçekleşir. :nazar:

berbat bir site. satılan ürünlerim oldu bir ayı gecti hala havale yapacaklar.

https://goo.gl/KWAEaB buradan bakabilirsiniz emin olmak isteyenler :) kullanmak isteyen kullanabilir bence güzel bir site. Hem yorulmuyorsun hem alıcıyla iletişim kurmak zorunda olmuyorsun. Tabi diğer satış sitelerinden de vazgeçmedim yani :)
sizin de var mı diğer sitelerde satışınız?

Back
X